Iš nėštukių man trečioji labiausiai patiko... šiluma, švelnumas, rūpestis
O buitinis kadras tai čia koks skaitosi?
QUOTE(airv @ 2010 04 30, 17:15)
O buitinis kadras tai čia koks skaitosi?
toks kasdienis, nesurezisuotas. nu pvz nufotkint, kaip vaikas valgo, ar kaip pati grindis plauni bet is esmes tas skirtumas tarp buitinio ir nebuitinio tai toks mazas.. labai priklauso kaip tu tai pavaizduosi..
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 30, 13:29)
Labai aciu uz komentarus
As dar su pora jb...
As dar su pora jb...
Tikiuosi nesupyksi už komentarą, pelytėm neužsiundysi ir šiaip, geranoriškas mano komentaras, tikiuosi taip ir priimsi.
Visada sakiau, kad man nėštukės pačios nuostabiausios moterys. KAd ir nuovargio iškamuotos į pabaigą, bet paprastai kiek fotosesijų esu mačiusi, dažnos tokios ramios, atsipalaidavusios, kitos švytinčios, besišypsančios, svajojančios. Žodžiu, giedros, šviesios nuotaikos.
MAn tavosiose užstrigo būtent tai, kad jos tamsios. Ypač antroje foto, kur su mergyte. JEtau kaip jaučiasi, ar nuovargis, ar rūpestis.. Mergytė matosi irgi nelabai noriai fotografuojasi, na bent jau tai persduoda, gal ir netiesa...
Užsidėk kokią užvedančią muziką, kokią braškę burnon ar saldainį mėgiamą ir pirmyn fotografuotis. Aš tai lauksiu šviesesnių variantų. Nors, žinoma nebūtinai. Tiesiog toks mano pastebėjimas iš šalies.
idedu senesne.. sia savaite taip nusikaliau darbe.. nieko nefotkinau
Sveiki.
Jungiuosi ir as i nauja tema
Jungiuosi ir as i nauja tema
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 30, 19:08)
toks kasdienis, nesurezisuotas. nu pvz nufotkint, kaip vaikas valgo, ar kaip pati grindis plauni bet is esmes tas skirtumas tarp buitinio ir nebuitinio tai toks mazas.. labai priklauso kaip tu tai pavaizduosi..
Na jau aiškiau
Aciu Noelle uz komentara,tikrai pelem neuzleisiu Na dejau butent sias foto kadangi tema jb,o ir siaip visai patiko sviesa bei pirma karta su jb normaliau pasizaidziau,tai man nedidelis atradimas buvo yra ir spalvotu bei linksmesniu truputeli.Zinoma gal cia kaip teisinimasis nuskambes bet "ant greituju" viskas gavosi,tai taip ir likau nepasidazius nei biskio Na cia ne visai i tema bet idedu truputi linksmesne...
O daugiau ju yra cia
O daugiau ju yra cia
o as noreciau padiskutuot - del vat nestukes foto
sutinku su Noele, kad paskutine foto Ievukio del vaikucio butent, nelabi ziurisi, nes man ten mergaite labiau kliuna nelabai patenkinta na bet ar butinai turi but nestuke sviesi, pasteline ir tt?
sutinku su Noele, kad paskutine foto Ievukio del vaikucio butent, nelabi ziurisi, nes man ten mergaite labiau kliuna nelabai patenkinta na bet ar butinai turi but nestuke sviesi, pasteline ir tt?
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 30, 21:00)
atrodo krenta iš dangaus
išėjau fotografuoti žiedų... nemoku... bet aplankė mane Dievo karvytė... man ji labiau patiko nei žiedų foto... lauksiu kritikos...
ir žiedai...
Brumbrumai, ilgai ziurejau i tavo foto, is tiesu, tai akis truputi blaskos, bet kadras i save toks itraukiantis, o tai jau manau yra neblogai .
Ievukis, man si ir labai patinka, vien del emocijos joje .
Paprasta, man nuo boruzeles visa demesi atima ranka ir fonas...gal tiesiog fono kitokios spalvos noretus
Antajo, mano nuomone, nuo to kokia nestuke yra pateikiama, labai priklauso nuo fotografuojancio poziurio, pajautimo, galbut asociaciju ar prisiminimu, kuriuos nestumas jam sukele, o galbut net tuo metu esancios nuotaikos. Man asmeniskai nestumas yra kakzas, nuostabaus ir be galo grazaus, ir svelnaus. Ir vertinat, nesciosios foto man svarbu, kaip yra perteikta emocija - tas laukimas, o ypac rysys su dar negimusiu kudikeliu...bent jau man tokie kadrai yra labiausiai kabinantys
o is visu Ievukio idetu nuotrauku, man pirmoji patiko labiausiai
Ievukis, man si ir labai patinka, vien del emocijos joje .
Paprasta, man nuo boruzeles visa demesi atima ranka ir fonas...gal tiesiog fono kitokios spalvos noretus
Antajo, mano nuomone, nuo to kokia nestuke yra pateikiama, labai priklauso nuo fotografuojancio poziurio, pajautimo, galbut asociaciju ar prisiminimu, kuriuos nestumas jam sukele, o galbut net tuo metu esancios nuotaikos. Man asmeniskai nestumas yra kakzas, nuostabaus ir be galo grazaus, ir svelnaus. Ir vertinat, nesciosios foto man svarbu, kaip yra perteikta emocija - tas laukimas, o ypac rysys su dar negimusiu kudikeliu...bent jau man tokie kadrai yra labiausiai kabinantys
o is visu Ievukio idetu nuotrauku, man pirmoji patiko labiausiai