Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Iš nėštukių man trečioji labiausiai patiko... šiluma, švelnumas, rūpestis smile.gif
Atsakyti
O buitinis kadras tai čia koks skaitosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 04 30, 17:15)
O buitinis kadras tai čia koks skaitosi? g.gif

toks kasdienis, nesurezisuotas. nu pvz nufotkint, kaip vaikas valgo, ar kaip pati grindis plauni smile.gif bet is esmes tas skirtumas tarp buitinio ir nebuitinio tai toks mazas.. labai priklauso kaip tu tai pavaizduosi..
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 30, 13:29)
Labai aciu uz komentarus wub.gif
As dar su pora jb...

Tikiuosi nesupyksi už komentarą, pelytėm neužsiundysi ir šiaip, geranoriškas mano komentaras, tikiuosi taip ir priimsi.
Visada sakiau, kad man nėštukės pačios nuostabiausios moterys. KAd ir nuovargio iškamuotos į pabaigą, bet paprastai kiek fotosesijų esu mačiusi, dažnos tokios ramios, atsipalaidavusios, kitos švytinčios, besišypsančios, svajojančios. Žodžiu, giedros, šviesios nuotaikos.
MAn tavosiose užstrigo būtent tai, kad jos tamsios. Ypač antroje foto, kur su mergyte. JEtau kaip jaučiasi, ar nuovargis, ar rūpestis.. Mergytė matosi irgi nelabai noriai fotografuojasi, na bent jau tai persduoda, gal ir netiesa...
Užsidėk kokią užvedančią muziką, kokią braškę burnon ar saldainį mėgiamą ir pirmyn fotografuotis. Aš tai lauksiu šviesesnių variantų. Nors, žinoma nebūtinai. Tiesiog toks mano pastebėjimas iš šalies.
Atsakyti
idedu senesne.. sia savaite taip nusikaliau darbe.. nieko nefotkinau

user posted image
Atsakyti
Sveiki.
Jungiuosi ir as i nauja tema 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

as ir noriu prisijungti prie besimokanciu fotografuoti smile.gif neseniai isigijau Canon EOS 450D. manau, turint toki daikciuka reikia ismokti kuo geriau fotografuoti smile.gif
pradesiu skaityt nuo pirmos temos ir bandysiu atlikti namu darbus..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 30, 19:08)
toks kasdienis, nesurezisuotas. nu pvz nufotkint, kaip vaikas valgo, ar kaip pati grindis plauni smile.gif bet is esmes tas skirtumas tarp buitinio ir nebuitinio tai toks mazas.. labai priklauso kaip tu tai pavaizduosi..

Na jau aiškiau 4u.gif
Atsakyti
Aciu Noelle uz komentara,tikrai pelem neuzleisiu hihihi.gif Na dejau butent sias foto kadangi tema jb,o ir siaip visai patiko sviesa blush2.gif bei pirma karta su jb normaliau pasizaidziau,tai man nedidelis atradimas buvo rolleyes.gif yra ir spalvotu bei linksmesniu truputeli.Zinoma gal cia kaip teisinimasis nuskambes bet "ant greituju" viskas gavosi,tai taip ir likau nepasidazius nei biskio blush2.gif Na cia ne visai i tema bet idedu truputi linksmesne...

user posted image

O daugiau ju yra cia ax.gif
Atsakyti
o as noreciau padiskutuot - del vat nestukes foto ax.gif
sutinku su Noele, kad paskutine foto Ievukio del vaikucio butent, nelabi ziurisi, nes man ten mergaite labiau kliuna nelabai patenkinta smile.gif na bet ar butinai turi but nestuke sviesi, pasteline ir tt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 30, 21:00)
idedu senesne.. sia savaite taip nusikaliau darbe.. nieko nefotkinau

user posted image

atrodo krenta iš dangaus thumbup.gif

išėjau fotografuoti žiedų... nemoku... blush2.gif bet aplankė mane Dievo karvytė... man ji labiau patiko nei žiedų foto... blush2.gif lauksiu kritikos...

user posted image

ir žiedai... blush2.gif g.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 30 balandžio 2010 - 22:26
Brumbrumai, ilgai ziurejau i tavo foto, is tiesu, tai akis truputi blaskos, bet kadras i save toks itraukiantis, o tai jau manau yra neblogai mirksiukas.gif .

Ievukis, man si ir labai patinka, vien del emocijos joje wub.gif .

Paprasta, man nuo boruzeles visa demesi atima ranka ir fonas...gal tiesiog fono kitokios spalvos noretus g.gif

Antajo, mano nuomone, nuo to kokia nestuke yra pateikiama, labai priklauso nuo fotografuojancio poziurio, pajautimo, galbut asociaciju ar prisiminimu, kuriuos nestumas jam sukele, o galbut net tuo metu esancios nuotaikos. Man asmeniskai nestumas yra kakzas, nuostabaus ir be galo grazaus, ir svelnaus. Ir vertinat, nesciosios foto man svarbu, kaip yra perteikta emocija - tas laukimas, o ypac rysys su dar negimusiu kudikeliu...bent jau man tokie kadrai yra labiausiai kabinantys wub.gif
o is visu Ievukio idetu nuotrauku, man pirmoji patiko labiausiai wub.gif
Atsakyti