Aš labai džiaugčiausi jei pakomentuotumėt nuotraukas ir kurios nepatiko nes išsigandau jog komentarų galiu nesulaukti
airv, man pirmoj per daug grudo, o antroj fotikas i spinteles rankeneles nusokes. Turbut dejai gruda, kad paslept pabegusi fokusa Ir kampo noretusi kito, eilinis buitiakas
Ateinu ir as su jb. Gal truksta kontrasto, bet norejosi takart svelnios jb. Ka jus manot?
Kuku
Grazi sviesa, ir sirdute labai patiko
Kompoziciskai viskas tvarkoje, tik nesuprantu as sito kadro
Papildyta:
Pats j/b man patinka, tik gal nuotraukoje erdves daugiau noretusi
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 30, 00:36)
ohara o tavo suniukas visai fotogeniskas tas vejas plaukuose
Na o man truputi fotografavimo pauze,tiksliau gulimas rezimas,bet siandien vistiek nesusiturejau...
Na o man truputi fotografavimo pauze,tiksliau gulimas rezimas,bet siandien vistiek nesusiturejau...
Grazi sviesa, ir sirdute labai patiko
QUOTE(robobebras @ 2010 04 30, 13:47)
Dedu savo pykst. Nera ji grynai juodai balta, bet beveik - naturaliai taip gavosi. Kompoziciskai, hm, nu teko karpyti, nes keliau aukstai fotika ir nematu kaliau - nemoku as nematu . Pagrindziant mano mintys - kabinau taip, kad liktu vietos "kabejimo" ispudziui, pusiausvyra laiko sakele, kad sitie bumbulai nenusvertu i kaire puse. Su emocija nezinau, nu tokia niuri nuotaika, nors foto plokscia ir nera kazko stipriai "itraukiancio" i kadra:
Kompoziciskai viskas tvarkoje, tik nesuprantu as sito kadro
Papildyta:
QUOTE(<emigrante> @ 2010 04 30, 14:37)
Ateinu ir as su jb. Gal truksta kontrasto, bet norejosi takart svelnios jb. Ka jus manot?
Pats j/b man patinka, tik gal nuotraukoje erdves daugiau noretusi
Tiny, sutinku visiskai, bet nufotkijau su svyranciu horizontu ir teko kirpt
sveiki!
mergele, vyruko foto - prima man isdegimas labai trukdo, snapelis kepures uzstoja sviesa, tamsios akytes, seselis gula nelabai gerai
antra, reiktu erdves tokiems portretams daugiau is sonu palikt - turputi is toliau fotkint. bet labai atkraipkit demesi kuo vaikas apsirenges - nes jeigu kasdieniskai tai ir kadras turetu buti toks..
siaip nesu myletoja studijos portretu.. nebent butu gerai atlikti
ohara, na grazus tavo suniukas, bet truksta vietos i kur suniukas ziuri
plius as del jb paburbesiu - man arba jb arba kazkas kita - tokio kaip ir viduriu nelabai turiu
ievukis, silta foto, jb grazus, ir man be galo patinka tokio sviesa
robobebras, pirmiausia nelabai supratau kas ten turejo but man ko trusta tavo sitoj foto tai gylio, plokscia ji tokia.. va ta su batai tai buvo super duper
emigrante, man ir erdves trukumas, bet kad jau pasisakei tau klausimu
mergele, vyruko foto - prima man isdegimas labai trukdo, snapelis kepures uzstoja sviesa, tamsios akytes, seselis gula nelabai gerai
antra, reiktu erdves tokiems portretams daugiau is sonu palikt - turputi is toliau fotkint. bet labai atkraipkit demesi kuo vaikas apsirenges - nes jeigu kasdieniskai tai ir kadras turetu buti toks..
siaip nesu myletoja studijos portretu.. nebent butu gerai atlikti
ohara, na grazus tavo suniukas, bet truksta vietos i kur suniukas ziuri
plius as del jb paburbesiu - man arba jb arba kazkas kita - tokio kaip ir viduriu nelabai turiu
ievukis, silta foto, jb grazus, ir man be galo patinka tokio sviesa
robobebras, pirmiausia nelabai supratau kas ten turejo but man ko trusta tavo sitoj foto tai gylio, plokscia ji tokia.. va ta su batai tai buvo super duper
emigrante, man ir erdves trukumas, bet kad jau pasisakei tau klausimu
Labai aciu uz komentarus
Dar labai norejau pasidziaugrti meadow akvarelinem gelem.Labai fotogeniskos,o ir su fonu graziai gavosi
robobebro butu gal ir idomi foto,kompoziciskai viskas neblogai,bet labai noretusi tu kabanciu kukuliu tekstura matyt.Tada butu
Emigrante liuks emocija pagauta
Akasha dar istrigo tavo mergaites pirmoji foto kur tarp laipyniu...
As dar su pora jb...
Dar labai norejau pasidziaugrti meadow akvarelinem gelem.Labai fotogeniskos,o ir su fonu graziai gavosi
robobebro butu gal ir idomi foto,kompoziciskai viskas neblogai,bet labai noretusi tu kabanciu kukuliu tekstura matyt.Tada butu
Emigrante liuks emocija pagauta
Akasha dar istrigo tavo mergaites pirmoji foto kur tarp laipyniu...
As dar su pora jb...
Sveikos,
mergele, pirmoj uzkliuvo tai, jog krentanti sviesa per stipri - isdegino kepures virsu, o nuo kepures snapelio ant nosytes krenta seselis Antroje, gal kiek erdves daugiau noretus .
Ohara, fainuolis suniukas, o komentarai jau kaip ir issakyti, tai nelabai ka turiu naujo pridurti .
Ievukis, man be galo grazu...labai svelniai perteikta, grazi sviesa
Robobebro, foto regis lyg ir viskas gerai, bet man truksta to cinkelio, kuris kabintu, galbut pilnesnio idejos ispildymo
Emigrante, truksta erdves, kad vaikams butu kur suptis
mergele, pirmoj uzkliuvo tai, jog krentanti sviesa per stipri - isdegino kepures virsu, o nuo kepures snapelio ant nosytes krenta seselis Antroje, gal kiek erdves daugiau noretus .
Ohara, fainuolis suniukas, o komentarai jau kaip ir issakyti, tai nelabai ka turiu naujo pridurti .
Ievukis, man be galo grazu...labai svelniai perteikta, grazi sviesa
Robobebro, foto regis lyg ir viskas gerai, bet man truksta to cinkelio, kuris kabintu, galbut pilnesnio idejos ispildymo
Emigrante, truksta erdves, kad vaikams butu kur suptis
QUOTE(robobebras @ 2010 04 30, 12:47)
esca, atejai, apkakojai diskusijos dalyvius, ir dar baliona pakabinai . Morala susikurk pati, ne tete as tau .
Dedu savo pykst. Nera ji grynai juodai balta, bet beveik - naturaliai taip gavosi. Kompoziciskai, hm, nu teko karpyti, nes keliau aukstai fotika ir nematu kaliau - nemoku as nematu .
Dedu savo pykst. Nera ji grynai juodai balta, bet beveik - naturaliai taip gavosi. Kompoziciskai, hm, nu teko karpyti, nes keliau aukstai fotika ir nematu kaliau - nemoku as nematu .
vyriškai tiesiai šviesiai
manęs irgi nekabina ši foto, bet kaip suprantu iš toli fotkinai, tai ir tekstūrą sunku išgaut buvo panaši foto į tą su batais, bet ana man labiau patiko
QUOTE(<emigrante> @ 2010 04 30, 13:37)
graži akimirka pagauta jb gražus
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 30, 14:29)
As dar su pora jb...
man pirmoj kažkaip tokia įsitempus ir susigūžus atrodai bet gražiai šviesa ant pilvuko krenta, o antra tai laaabai miela, man geriausia iš visų trijų, tik pilvuko nesimato, bet vistiek
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 30, 14:29)
man ta labai patinka.. gal ir noretu kad ir veiduko nors tupruti daugiau apsveisto butu.. bet gal ir nesinori
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 30, 13:29)
As dar su pora jb...
Pirmoje, man uzkliuvo, tai jog regis, kad rankos truksta, nes petys lyg ir yra, o ranka, kazkur pradingus
Antra labai miela
QUOTE(laurx @ 2010 04 30, 15:46)
Pirmoje, man uzkliuvo, tai jog regis, kad rankos truksta, nes petys lyg ir yra, o ranka, kazkur pradingus
Antra labai miela
Antra labai miela
Aciu labai.Ranka kaip ir seselyje pasislepus
Aciu antajo.Na veideliui gal ir butu nepamaises dar truputis sviesos
QUOTE(<emigrante> @ 2010 04 30, 13:37)
airv, man pirmoj per daug grudo, o antroj fotikas i spinteles rankeneles nusokes. Turbut dejai gruda, kad paslept pabegusi fokusa Ir kampo noretusi kito, eilinis buitiakas
Deduosi viską į galvą. Ačiū už kritiką