Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Narajana @ 2010 04 29, 17:35)
Na ir visai be reikalo. Viskas su jumis čia gerai. Ženkit žingsnius toliau. kas kur nueis, tai kiekvieno reikalas. Visai nebūtina būti visiems fotomenininkais ir net fotografais nebūtina. kitas gal visai pasitenkins tuo, kad savo asmeniniame albume turės puikių nuotraukų...

Na butu labai malonu, kad nesikreiptumete i mane daugiskaita smile.gif... As ir nesiekiu buti fotomeninke, jei to siekciau tikriausiai ne cia sedeciau, o foto studijas rinkciausi ax.gif O fotografuoti graziai noriu ismokti smile.gif Manau, kad eilini karta gavosi nesusikalbejimas del internete nesanciu intonaciju.... Na neesme... mirksiukas.gif

QUOTE(BElge @ 2010 04 29, 17:37)
Akasha, gi niekad nebus taip, kad tavo nuotraukos visiems patiks! Jokių kompleksų čia neturėtų būti!

Niekada ir nemaniau, kad mano foto turi patikti visiems smile.gif Zmoniu nuomones daznai nesutampa... Ir cia nieko blogo... na as savo pasikarsciavimus vel menuliui suversiu lotuliukas.gif blush2.gif

QUOTE(antajo @ 2010 04 29, 18:39)
tikrai yra smile.gif
bet as negaliu atsispirt  ax.gif  be galo megstu fotkint preis saule.. labai patinka tas rukas.. ta sviesa  rolleyes.gif
idedu pora pzv.. vienas ir i ND tinka smile.gif

Pasaka su saulutes spinduleliais... wub.gif O kitos jau nekomentuosiu, nes flickre jau senai matyta smile.gif

QUOTE(ohara @ 2010 04 29, 19:54)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  mane irgi... wub.gif

Fotografavau savo vieną mergą šiandien, niu vaikų neturiu,gėlių fotografuot nemėgstu lieka šunys, tikiuosi nenusibodom... doh.gif  blush2.gif

O man si patinka, gal kamuoliuko kiek kairiau noretusi, bet pe jo fotke liudnoka... cia tas kamuoliukas visai grazus akcentas gaunasi...

Nepykit, kad visko nepakomentuoju, bet sendien jegu nera.... pasiruosimai mazes gimtadieniui.... gal po savaitgalio atsigausiu... 4u.gif
Atsakyti
Nemažai temų atgal dariau ND ir norėjau prisijngti prie Jūsų būrio kaip naujokė, tačiau supratau, kad nelabai verta stengtis, gaišti laiką ir dėti nuotraukas čia... Nes Jūsų komentarai ir apskritai... schmoll.gif ..... Akasha norėčiau labiausiai pagirti, šaunuolė, patinka beveik visi darbai, matosi, kad esi toliau pažengusi, kai kurios savo komentarais irgi labai pažengusios... tačiau neesmė.. esmė tame, kad atsibodo skaityti Jūsų "off topic" komentarus... Kiti čia renkasi mokytis, vieni dieniniam, kiti - neakivazdiniam... blush2.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(esca @ 2010 04 29, 23:26)
esmė tame, kad atsibodo skaityti Jūsų "off topic" komentarus... Kiti čia renkasi mokytis, vieni dieniniam, kiti - neakivazdiniam...  blush2.gif
4u.gif

hmm. na nemanau, kad cia viskas ot mirksiukas.gif
cia siai mirksiukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 29 balandžio 2010 - 23:27
O va man dar šita lb graži... blush2.gif ax.gif

user posted image
Atsakyti
ohara o tavo suniukas visai fotogeniskas lotuliukas.gif tas vejas plaukuose thumbup.gif
Na o man truputi fotografavimo pauze,tiksliau gulimas rezimas,bet siandien vistiek nesusiturejau...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 29 balandžio 2010 - 23:37
Nemažai temų atgal dariau ND ir norėjau prisijngti prie Jūsų būrio kaip naujokė, tačiau supratau, kad nelabai verta stengtis, gaišti laiką ir dėti nuotraukas čia... Nes Jūsų komentarai ir apskritai...  schmoll.gif  .....

jei norit labai ismokt, tai nemanau, kad koks vienas kitas komentaras ne i tema, numustu ta nora. kas man nereikalinga, tiesiog neskaitau. negi taip sunku atsirinkt sau naudinga informacija?smile.gif

QUOTE(ohara @ 2010 04 30, 00:26)
O va man dar šita lb graži... blush2.gif  ax.gif

man ruzavumo nesinoretu.. ir daugiau erdves kairej zvilgsniui.

QUOTE(Ievukis @ 2010 04 30, 00:36)
Na o man truputi fotografavimo pauze,tiksliau gulimas rezimas,bet siandien vistiek nesusiturejau...

sita man graziausia is visu kur maciau flickr smile.gif tik kelnes dar numauciau biggrin.gif grazus jb, grazi sviesa..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 30, 11:01)

sita man graziausia is visu kur maciau flickr smile.gif tik kelnes dar numauciau biggrin.gif grazus jb, grazi sviesa..

hihihi.gif aciu.Sikart nusprendziau nesinuogint mirksiukas.gif
Atsakyti
Nemažai temų atgal dariau ND ir norėjau prisijngti prie Jūsų būrio kaip naujokė, tačiau supratau, kad nelabai verta stengtis, gaišti laiką ir dėti nuotraukas čia... Nes Jūsų komentarai ir apskritai...  schmoll.gif  ..... Akasha norėčiau labiausiai pagirti, šaunuolė, patinka beveik visi darbai, matosi, kad esi toliau pažengusi, kai kurios savo komentarais irgi labai pažengusios... tačiau neesmė.. esmė tame, kad atsibodo skaityti Jūsų "off topic" komentarus... Kiti čia renkasi mokytis, vieni dieniniam, kiti - neakivazdiniam...  blush2.gif
4u.gif

Tikrai junkis ir mokykis, nes tikrai naudos daug sita tema duoda 4u.gif Offtopiku buna, bet cia, kaip ir kiekvienoje temoje ju buna, o galiausiai, kaip ir merginos sako reikia atsirinkti ir jei nepatinka kazkas tiesiog neskaityti... mirksiukas.gif

QUOTE(ohara @ 2010 04 30, 00:26)
O va man dar šita lb graži... blush2.gif  ax.gif

Na apie sita jau sakiau tau, tai nesikartosiu... mirksiukas.gif

QUOTE(Ievukis @ 2010 04 30, 00:36)

Na flickre kiek maciau, neatrodo, kad tau kokia tai pauze butu biggrin.gif Si tikrai labai labai faina smile.gif Gal tik kiek sviesiau noretusi viska matyti... bet sviesos zaismas ir kompozicija man labai patinka...
Atsakyti
QUOTE(esca @ 2010 04 29, 22:26)
Nemažai temų atgal dariau ND ir norėjau prisijngti prie Jūsų būrio kaip naujokė, tačiau supratau, kad nelabai verta stengtis, gaišti laiką ir dėti nuotraukas čia... Nes Jūsų komentarai ir apskritai...  schmoll.gif  ..... Akasha norėčiau labiausiai pagirti, šaunuolė, patinka beveik visi darbai, matosi, kad esi toliau pažengusi, kai kurios savo komentarais irgi labai pažengusios... tačiau neesmė.. esmė tame, kad atsibodo skaityti Jūsų "off topic" komentarus... Kiti čia renkasi mokytis, vieni dieniniam, kiti - neakivazdiniam... 

kiekvieno teisė rinktis.... gal ir pavarom off topic, gal ir su komentarais nusigrybaujam, bet svarbiausia - mokomės ir tobulėjam smile.gif nėra taip lengva pradžiamoksliui pakomentuoti kitų foto mirksiukas.gif o jei visgi persigalvosi prisijungti, visada prašom smile.gif

QUOTE(Ievukis @ 2010 04 29, 23:36)

gražu ir jb tinka ax.gif
Atsakyti
Ievukis, patiko wub.gif

Dėl offtopicų... aš neįsivaizduoju nei vienos temos, kur nebūtų visiškai off topico... nebent moderatorius trintų pasisakymus 4u.gif o komentarai... bent aš esu tokia pradžiamokslė, kad uj... ir su komentarais, žinoma, labai sunku... bet jei jų nebandysiu išsakyti, tai ir neišmoksiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 30, 11:34)
hihihi.gif aciu.Sikart nusprendziau nesinuogint mirksiukas.gif

nu tai lauksim kito karto smile.gif. Saugok savo arbuza ir laikykis 4u.gif. Su nesciuju fotografija sunku man vertint, tai nepyk, kad nieko nepasisakau smile.gif.

esca, atejai, apkakojai diskusijos dalyvius, ir dar baliona pakabinai biggrin.gif. Morala susikurk pati, ne tete as tau tongue.gif.

Noelle, suprantu tave del komentavimo, uz tai ir sakiau kazkada anksciau, kad respektas - tikrai yra ka padirbet. As po nebuvimo isvardinu kurios foto mane labiausiai pakabino, o komentaru kukliai smile.gif.

Labiausiai patiko meadow "akvarelines" geles, Maggie zalias miskas (manau ten kazka ir dar ispudingo galima islauzt toj voietoj), Tiny botai, Narajana idomus kvietkas, antajo naktis (nors ir anksciau maciau, skeciu kazkaip neprisiminiau kad ten buciau uzfiksaves). Gal nesupyks tos, kurias praziopsojau 4u.gif .

Dedu savo pykst. Nera ji grynai juodai balta, bet beveik - naturaliai taip gavosi. Kompoziciskai, hm, nu teko karpyti, nes keliau aukstai fotika ir nematu kaliau - nemoku as nematu smile.gif. Pagrindziant mano mintys - kabinau taip, kad liktu vietos "kabejimo" ispudziui, pusiausvyra laiko sakele, kad sitie bumbulai nenusvertu i kaire puse. Su emocija nezinau, nu tokia niuri nuotaika, nors foto plokscia ir nera kazko stipriai "itraukiancio" i kadra:
user posted image
Atsakyti