QUOTE(Narajana @ 2010 04 29, 17:35)
Na ir visai be reikalo. Viskas su jumis čia gerai. Ženkit žingsnius toliau. kas kur nueis, tai kiekvieno reikalas. Visai nebūtina būti visiems fotomenininkais ir net fotografais nebūtina. kitas gal visai pasitenkins tuo, kad savo asmeniniame albume turės puikių nuotraukų...
Na butu labai malonu, kad nesikreiptumete i mane daugiskaita ... As ir nesiekiu buti fotomeninke, jei to siekciau tikriausiai ne cia sedeciau, o foto studijas rinkciausi O fotografuoti graziai noriu ismokti Manau, kad eilini karta gavosi nesusikalbejimas del internete nesanciu intonaciju.... Na neesme...
QUOTE(BElge @ 2010 04 29, 17:37)
Akasha, gi niekad nebus taip, kad tavo nuotraukos visiems patiks! Jokių kompleksų čia neturėtų būti!
Niekada ir nemaniau, kad mano foto turi patikti visiems Zmoniu nuomones daznai nesutampa... Ir cia nieko blogo... na as savo pasikarsciavimus vel menuliui suversiu
QUOTE(antajo @ 2010 04 29, 18:39)
tikrai yra
bet as negaliu atsispirt be galo megstu fotkint preis saule.. labai patinka tas rukas.. ta sviesa
idedu pora pzv.. vienas ir i ND tinka
bet as negaliu atsispirt be galo megstu fotkint preis saule.. labai patinka tas rukas.. ta sviesa
idedu pora pzv.. vienas ir i ND tinka
Pasaka su saulutes spinduleliais... O kitos jau nekomentuosiu, nes flickre jau senai matyta
QUOTE(ohara @ 2010 04 29, 19:54)
mane irgi...
Fotografavau savo vieną mergą šiandien, niu vaikų neturiu,gėlių fotografuot nemėgstu lieka šunys, tikiuosi nenusibodom...
Fotografavau savo vieną mergą šiandien, niu vaikų neturiu,gėlių fotografuot nemėgstu lieka šunys, tikiuosi nenusibodom...
O man si patinka, gal kamuoliuko kiek kairiau noretusi, bet pe jo fotke liudnoka... cia tas kamuoliukas visai grazus akcentas gaunasi...
Nepykit, kad visko nepakomentuoju, bet sendien jegu nera.... pasiruosimai mazes gimtadieniui.... gal po savaitgalio atsigausiu...