Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ohara @ 2010 04 29, 19:39)
tuojaus... pioneers.gif

user posted image

kaip db?  unsure.gif

Va šitos foto įkomponavimą sujungus su anos foto judesiu, būtų tobula smile.gif kamuoliukas ten irgi gerai, pagyvina labai foto...
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2010 04 29, 20:55)
Va šitos foto įkomponavimą sujungus su anos foto judesiu, būtų tobula smile.gif kamuoliukas ten irgi gerai, pagyvina labai foto...

aha,o kaip ta padaryt... lotuliukas.gif blush2.gif ta kamuoliuką aš spec pašalinau nes sakė kad jis čia netinka nes šuo su juo nieko nedaro.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2010 04 28, 23:11)
Kvietkelis

idomi ideja biggrin.gif graziai ziurisi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE('chameleon' @ 2010 04 29, 12:48)
dedu kritikai smile.gif
siandien ryte grybus radau zoleje ir rasos laselius , bet dabar jau isnyko smile.gif
ir alyvos jau pas mus suzydejo smile.gif tik gal fonas blasko demesi g.gif

grybuku noretusi matyti ne centre 4u.gif
man grazu ax.gif
Papildyta:
QUOTE('chameleon' @ 2010 04 29, 13:16)
o kaip sita ar ana 

man ana geresne, tik sviesesnes kaizkaip noreciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2010 04 29, 19:44)
Va sio suniuko foto man labiau patinka. Ir j/b geras, ir kompozicija liuks  mirksiukas.gif Tik veido israiska man cia jo tokia labai pikta  biggrin.gif
Dabar geriau 4u.gif Belieka tik suniuka is anos foto perkelt i sia, nes anoj tie plaukai nerealus  biggrin.gif

sutinku! thumbup.gif
siaip graziu suniuka turi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 04 29, 18:39)
tikrai yra smile.gif
bet as negaliu atsispirt  ax.gif  be galo megstu fotkint preis saule.. labai patinka tas rukas.. ta sviesa  rolleyes.gif
idedu pora pzv.. vienas ir i ND tinka smile.gif

pirma man patinka, grazios spalvos,
o antros gal ryskesnes... g.gif
Papildyta:
QUOTE(ohara @ 2010 04 29, 19:54)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  mane irgi... wub.gif
Fotografavau savo vieną mergą šiandien, niu vaikų neturiu,gėlių fotografuot nemėgstu lieka šunys, tikiuosi nenusibodom... doh.gif  blush2.gif

wou, koks grozis 4u.gif
noretusi suniuka truputi i desine pastumti ax.gif bet siaip labai grazu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 04 29, 20:38)
mūsų vyrukas- sunkiau fotografuoti nei mergytę 4u.gif juodai baltas į namų darbų temą 4u.gif

grazu, super foto 4u.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif linkėjimai nuo Hipiuko mano thumbup.gif dar ir katę turim... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 29, 20:39)
tuojaus... pioneers.gif
kaip db?  unsure.gif

man tai dabar kontrasto truksta ax.gif , ir kamuoliukio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 04 29, 21:40)
ačiū  4u.gif linkėjimai nuo Hipiuko mano  thumbup.gif dar ir katę turim...  blush2.gif

parodyk ir katytes foto ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mergele23 @ 2010 04 29, 21:44)
Papildyta:

o cia mano vyrukas
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergele23: 29 balandžio 2010 - 20:44
Ačiū už pastebėjimus,tik nespėju gaudyt visko..tai reik kamuoliuko tai nereik.. doh.gif blush2.gif db darysiu kaip man atrodo,nes pagal visas aš foto neprikelsiu.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mergele23 @ 2010 04 29, 21:50)
Papildyta:
Papildyta:

o cia mano vyrukas

reikia paieškoti kokios normalesnės nuotraukos... katė- vyro... tai taip jos foto ir neturiu daug blush2.gif

man sunku vaikų oto komentuoti, nes dabar man toks laikotarpis, kai man jie visos foto su vaikais- gražios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mergele23 @ 2010 04 29, 21:50)
o cia mano vyrukas

Pirma man labiau patinka savo nuotaika, silta... vaikiska... tik kepure perdegusi gal nelabai gerai. Antra tai man nea... tokia lyg studijine foto, su kasdiene apranga 4u.gif

QUOTE(ohara @ 2010 04 29, 21:50)
Ačiū už pastebėjimus,tik nespėju gaudyt visko..tai reik kamuoliuko tai nereik..  doh.gif  blush2.gif  db darysiu kaip man atrodo,nes pagal visas aš foto neprikelsiu.... blush2.gif

Tai zinoma, kad galutinai apsispresti reikia tau paciai mirksiukas.gif Mes tik savo nuomone issakom, kuri nebutinai yra teisinga ir nenugincijama smile.gif
Atsakyti
Ohara, fainuoliška ciucka tavo biggrin.gif man pirmoj ta nuotaika labai patinka, bėga tokia damačka su bantiku wub.gif o kamuoliukas nemaišo kažkaip, priduoda dar daugiau žaismingumo smile.gif

Mergele, pirmoj emocija faina 4u.gif o antroj akytės gražiai pagautos, ryškios ax.gif

Antajo modelis wub.gif ir tie blikai wub.gif naktinę esu anksčiau mačius, labai faina smile.gif

Akasha, tu tik fotkink ir nekompleksuok, viskas tau gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 29, 19:57)
aha,o kaip ta padaryt... lotuliukas.gif  blush2.gif  ta kamuoliuką aš spec pašalinau nes sakė kad jis čia netinka nes šuo su juo nieko nedaro..  unsure.gif

Na dėl kamuoliuko. Fotografuojant gamtoje yra labai daug detalių kurios blaško dėmesį, tad labai gerai jei yra koks akcentas, kuris "kabina". Žodžiu, kai meti žvilgsnį į fotografiją kažkas turi kabinti, o po to žvilgsnį vesti gilyn, kad būtų įdomu žiūrėti ir toliau į visą fotografiją. Kadangi šiuo atveju šuniukas kaip ir susilieja su aplinka, tai kamuoliukas čia vaidina tą vadinamą "kabinamąjį"vaidmenį. Todėl jis labai reikalingas.
Atsakyti