Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Narajana @ 2010 04 29, 13:27)
gerai gerai viskas tyliu... kad nenumuščiau, neužgrūsčiau... tiesiog pamačiau pas kai kuriuos tą slypinčią potenciją, vat ir parašiau. Bet iš tiesų čia ne tokiam skyreliui skirta...

tai uzeik ten kur tokios kritikos labai laukiam ax.gif 4u.gif mirksiukas.gif (fotografijos poola turiu omeny flirke)
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2010 04 29, 14:27)
gerai gerai viskas tyliu... kad nenumuščiau, neužgrūsčiau... tiesiog pamačiau pas kai kuriuos tą slypinčią potenciją, vat ir parašiau. Bet iš tiesų čia ne tokiam skyreliui skirta...

as tai noreciau, kad rasytumete smile.gif o jau kiekviena atsirinks kas jai naudinga ir tuo laiku reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 29, 13:29)
as tai sakau, kad ji gera smile.gif nu tikrai norisi ziuret ir tyrinet.

aciu! 4u.gif si foto buvo skirta kalediniams mainams vienai is pradziamokslio dalyviu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 04 29, 14:23)

Na, kadangi tai tik pirmas bandymas tai manau tobulėt yra kur.
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 04 29, 12:23)
a mano nuomone..
idedu ir as viena naktine.. nesakau kad ji gera, sakau kad ji kitokia  4u.gif

anksciau as ja jau maciau , labai patiko thumbup.gif
grazus modeliukas

aciu uz komentarus mano alyvoms 4u.gif ir grybukams , bandysiu ryt ryta jei bus isdyges perfotografuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 'chameleon': 29 balandžio 2010 - 13:41
QUOTE(multti @ 2010 04 29, 13:37)
Na, kadangi tai tik pirmas bandymas tai manau tobulėt yra kur.

tikrai yra 4u.gif
ir labai prasau nepykt jeigu as kartais grubokai isreiskiu savo nuomone ax.gif blush2.gif

Atsakyti
Mėnulis, mėnulis....
Aš žinokit turiu truputuką pristabdyti su komentarais. Visų nebespėju pakomentuoti, o komentuoti tik patikusias nu nelabai gražu ax.gif
Bet vakar pažiūrėjau per kiek laiko parašiau komentarą. Beveik valanda. Daug verysad.gif
Tikiuosi nesupyksit. Pasirodysiu rečiau ir pakomentuosiu tik labiausiai užstrigusius darbus.
Šiaip labai šaunu žiūrėti, kaip kai kurios tobulėja. Jei labai kokios pagalbos reikės ir greitesnio atsakymo tai brūkštelkit až.
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 04 29, 14:57)
Mėnulis, mėnulis....
Aš žinokit turiu truputuką pristabdyti su komentarais. Visų nebespėju pakomentuoti, o komentuoti tik patikusias nu nelabai gražu  ax.gif
Bet vakar pažiūrėjau per kiek laiko parašiau komentarą. Beveik valanda. Daug  verysad.gif 
Tikiuosi nesupyksit. Pasirodysiu rečiau ir pakomentuosiu tik labiausiai užstrigusius darbus.
Šiaip labai šaunu žiūrėti, kaip kai kurios tobulėja. Jei labai kokios pagalbos reikės ir greitesnio atsakymo tai brūkštelkit až.

manau, kad niekas neuzpyks smile.gif gi visos ne visas spejam pakomentuot smile.gif o ypac kai matai, kad kitas zmogus panasiais pastabas pasake kaip pats galvoji. manau, ka speji ir ka nori, ta ir komentuoji wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2010 04 29, 14:27)

Niekas nevaro taves is cia jei ka smile.gif... Komentuok 4u.gif Kazkam tai tikrai naudos atnes... Tiesiog as pati tai nebenoriu fotiko i rankas imti po ravo pasisakymu blush2.gif Na gal cia tik mano beda... Gal per daug kompleksuoju, kad nesugebu meno kurti... ax.gif Bet kuriuo atveju 4u.gif

QUOTE(Noelle @ 2010 04 29, 14:57)
Mėnulis, mėnulis....
Aš žinokit turiu truputuką pristabdyti su komentarais. Visų nebespėju pakomentuoti, o komentuoti tik patikusias nu nelabai gražu  ax.gif
Bet vakar pažiūrėjau per kiek laiko parašiau komentarą. Beveik valanda. Daug  verysad.gif 

Zinoma, kad neuzpyksim 4u.gif Lauksim, kad nors kada ir nors kiek pakomentuotu... Nes tavo komentarai buna labai tikslus... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 29, 13:44)
Niekas nevaro taves is cia jei ka smile.gif... Komentuok  4u.gif  Kazkam tai tikrai naudos atnes... Tiesiog as pati tai nebenoriu fotiko i rankas imti po ravo pasisakymu  blush2.gif  Na gal cia tik mano beda... Gal per daug kompleksuoju, kad nesugebu meno kurti...  ax.gif  Bet kuriuo atveju  4u.gif
turi potencialo, nenuleisk rankų. Užsuksiu. Šiandien tik oficialiai pradedam kraustymasį į naują butą, tai gali būti kažkiek ir be interneto teks pabūti smile.gif
BEt turiu nuostabių ružavų kalijų. ND bandysiu atlikti
Atsakyti
Sveikos,

Nebespeju su jusu tempais...saunuoles thumbup.gif , tiek daug nuotrauku pridejusios. Gaila, visu nepakomentuosiu, nes tik spejau jus pasivyti nuo senos temos ir pasimeciau tarp tiek daug foto blush2.gif , be to labai daug nuotrauku jau buvo tiesiog issimtu smile.gif .
Labai patiko Meadow tapyta gele ir Narajanos darbas tikrai nuostabus thumbup.gif .
Is portretu isimintiniausios buvo Tiny pirma foto su vaiku ant laiptu, Akashos mergyte ir Belges berniukas, dar Antajo j/b mergina. Tikrai labai liuks foto ir emocijos thumbup.gif .
Na, daugiau pasistengsiu tiek daug nuo jusu neatsilikti, kad speciau prie kiekvienos nuotraukos prisesti ir kazka izvelgti ir pakomentuoti mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 29, 14:44)
Niekas nevaro taves is cia jei ka smile.gif... Komentuok  4u.gif  Kazkam tai tikrai naudos atnes... Tiesiog as pati tai nebenoriu fotiko i rankas imti po ravo pasisakymu  blush2.gif  Na gal cia tik mano beda... Gal per daug kompleksuoju, kad nesugebu meno kurti...  ax.gif  Bet kuriuo atveju  4u.gif
Zinoma, kad neuzpyksim  4u.gif  Lauksim, kad nors kada ir nors kiek pakomentuotu... Nes tavo komentarai buna labai tikslus...  mirksiukas.gif

Akasha ko vertas tada noras fotkint, jei po vieno komentaro rankos nusvyra smile.gif Pasisakymu buvo ir bus, tam ir dedam cia nuotraukas. Auksciau nosi ir rodyk ka siandien prifokinai 4u.gif

pasijunk skypa noriu kai ko paklaust rolleyes.gif
Atsakyti