Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(antajo @ 2010 04 29, 12:51)
as neduodu fotiko neikam.. nebet va paskutiniu metu savo modeliui - nes ji fotkint isinorejo  biggrin.gif

reik gi dalintis tongue.gif tai gal modelis pasikeis vietomis su fotografe? wink.gif Lauksim rezultatu smile.gif
Atsakyti
o kaip sita ar ana

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Užsiknisusi darbais aš, kursinį reik pabaigt, sesija ant nosies doh.gif Ryt važiuojam į kaimą, tai atsipalaiduosiu, imsiu savo geriausią draugą į rankas ir eisiu eisiu eisiu fotografuot. Prisiminiau, kad kaime yra senovinės medinės rogės... Jau žinau, kokiu kampu fotografuosiu wub.gif

Nepamirškit tik manęs ax.gif Čia mano primas bandymas tokio pobūdžio fotografijoje.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 29, 12:01)
reik gi dalintis tongue.gif tai gal modelis pasikeis vietomis su fotografe? wink.gif Lauksim rezultatu smile.gif

tikekimes kad nea! neturesiu ka fotkina as !!! tongue.gif

QUOTE('chameleon' @ 2010 04 29, 12:16)
o kaip sita ar ana 

user posted image

si man jau labiau patinka tik pasviesinciau dar.. 4u.gif

QUOTE(multti @ 2010 04 29, 12:32)
Nepamirškit tik manęs  ax.gif Čia mano primas bandymas tokio pobūdžio fotografijoje.

user posted image

man cia bardakelis.. niekur neuzkliuna akis ax.gif

idedu ir as i jb tema smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 29 balandžio 2010 - 12:44
QUOTE('chameleon' @ 2010 04 29, 11:48)
siandien ryte grybus radau zoleje ir rasos laselius , bet dabar jau isnyko smile.gif

faini grybai biggrin.gif tik man rodos nelabai gerai, kad centruota g.gif

QUOTE('chameleon' @ 2010 04 29, 12:16)
o kaip sita ar ana 

ši įdomesnė ax.gif

QUOTE(multti @ 2010 04 29, 12:32)
Prisiminiau, kad kaime yra senovinės medinės rogės... Jau žinau, kokiu kampu fotografuosiu  wub.gif

Nepamirškit tik manęs  ax.gif Čia mano primas bandymas tokio pobūdžio fotografijoje.

lauksim rogių foto ax.gif o dėl šios foto Antajo teisi 4u.gif o gal spalvota įdomesnė būtų g.gif
Atsakyti
Chameleon, antroji man labiau irgi, bet vis tiek aš gėlėms taip noriu spalvųųųųųų 4u.gif Faini rasos lašeliai thumbup.gif

Antajo, man labai patiko portretukas merginos thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 04 29, 13:39)
man cia bardakelis.. niekur neuzkliuna akis  ax.gif

Na čia šiaip realiai ir neturi kažkur užkliūt akis blush2.gif tiesiog naktinė fotografija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2010 04 29, 10:31)
Aš labai noriu išmokti pagrindinių taisyklių, ir bent kiek pramokti fotografuoti, iki vasaros kelionių smile.gif Taip lauuukiu. O kaip jums? Ar bandėte keliaujant daryti foto taip pat pritaikant viską ką teko išmokti? Būtų smagu, padaryti kokią temą iš atostogų nuotykių. smile.gif

O... tai mano dabar rengiamas kursas, būtų kaip tik tau. Žodžiu "Naujojoje fotografijos mokykloje" greit bus dviejų dienų intensyvus kursas keliaujantiems. Fotografavimas kelionėse, visi pagrindai ką reikia žinoti keliaujant smile.gif Dabar kaip tik baiginėju rašyti programą.
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2010 04 29, 13:16)
Na čia šiaip realiai ir neturi kažkur užkliūt akis  blush2.gif tiesiog naktinė fotografija  ax.gif

turi smile.gif net ir naktinej - manau visose foto turi but kazkas uz ko uzkliuna akis.. siaip ten sviesos kristu - bet trukdo tada medziai per daug vietos uzima.. na bet cia mano nuomone..
idedu ir as viena naktine.. nesakau kad ji gera, sakau kad ji kitokia 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 29, 10:28)
Narajana, kad ir kokie teisingi ar tikslus tavo pastebejimai ir pasisakymai, taciau mes cia tik pagrindus mokomes ir isvis bandom susipazinti su fotografija, o tu iskarto apie gilius menus pasakoji... Viena yra, kai tai zmogui igimta ir visai kita, kai zmogus tiesiog ateina ismokti to... Manau pasisakymus apie menine fotografija reiketu kelti i jau pazengusiu skyreli  tongue.gif  Nes pradedantiems tik bereikalingai galva uzgrusi meniniais dalykai ir dar numusi nora mokytis rolleyes.gif

gerai gerai viskas tyliu... kad nenumuščiau, neužgrūsčiau... tiesiog pamačiau pas kai kuriuos tą slypinčią potenciją, vat ir parašiau. Bet iš tiesų čia ne tokiam skyreliui skirta...

Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2010 04 29, 14:20)
O... tai mano dabar rengiamas kursas, būtų kaip tik tau. Žodžiu "Naujojoje fotografijos mokykloje" greit bus dviejų dienų intensyvus kursas keliaujantiems.  Fotografavimas kelionėse, visi pagrindai ką reikia žinoti keliaujant smile.gif Dabar kaip tik baiginėju rašyti programą.

gaila, kad kursai paprastai organizuojami tik didmiesčiuose...
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 04 29, 14:23)
idedu ir as viena naktine.. nesakau kad ji gera, sakau kad ji kitokia  4u.gif

as tai sakau, kad ji gera smile.gif nu tikrai norisi ziuret ir tyrinet.
Atsakyti