Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(kraisle @ 2010 05 03, 19:00)
mano nuomone Jankunas padarytu tau grazia nosyte, o kad butu lengviau, galima ir pasieskoti kazkokiu pvz foto kokios nosytes formos ir dydzio noretum.man irgi sake kad jokios op nereikia, nes juk ir taip grazi esu ir panasiai, bet niekas nesugebejo manes atkalbeti, nes tai buvo svajone nuo vaikystes.
na as asmeniskai nesu 100% patenkinta g.gif laukiu dar kada ji dar sumazetu.nes galas dar platokas manau yra.iki norimo vaizdo truksta dar ax.gif jeigu kiltu kokiu klausimu ar pagalbos prireiktu rasykite atsakysiu.

Sveikute 4u.gif
As ziurejau ziurejau tarp tu nuotraukyciu, bet tavo foto po op taip ir neradau... blush2.gif o gal taip pasikeitei, kad nebeatpazinau doh.gif tai gal galetum dar kelias nuotraukytes imesti kaip dabar atrodai? Man tai labai aktualu, nes ir pati pas Jankuna zadu operuotis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*AINA @ 2010 05 04, 16:44)
O ka pasakei savo gyd? Kad eini darytis plastine? Kokia reakcija biggrin.gif nes nzn, ka mano seimos gyd. pasakys..

as kai nuejau pas seimos gyditoja , tai sakiau , kad del LOR reikia operuoti, tai ta cia reikia atlikti bukles ivertinima ar leidziama, tai apsisukau ant kulno ir isejau, nes nebuvo man daug laiko tam...o ligonineje per keleta minuteliu susitvarkiau viska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrie @ 2010 05 04, 19:19)
as kai nuejau pas seimos gyditoja , tai sakiau , kad del LOR reikia operuoti, tai ta cia reikia atlikti bukles ivertinima ar leidziama, tai apsisukau ant kulno ir isejau, nes nebuvo man daug laiko tam...o ligonineje per keleta minuteliu susitvarkiau viska 4u.gif

Ausrie,
o gal ir tu gali dar kelias nuotraukytes imesti? blush2.gif idomu ar dar pasikeitei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dionide @ 2010 05 04, 21:13)
Sveikute 4u.gif
As ziurejau ziurejau tarp tu nuotraukyciu, bet tavo foto po op taip ir neradau... blush2.gif o gal taip pasikeitei, kad nebeatpazinau doh.gif tai gal galetum dar kelias nuotraukytes imesti kaip dabar atrodai? Man tai labai aktualu, nes ir pati pas Jankuna zadu operuotis. 4u.gif

yra mano tikrai kraisle kur parasyta ten ir mano foto prie op kelios ir po op. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kraisle: 04 gegužės 2010 - 20:45
QUOTE(kraisle @ 2010 05 04, 19:33)
yra mano tikrai kraisle kur parasyta ten ir mano foto prie kelios or po. ax.gif

oi, suradau blush2.gif ten vienam laiskuti yra dvi dalys del to ir nemaciau blush2.gif bet zinok rimtai taip pasikeitusi! nepazinciau as taves smile.gif ir taip ir taip ziurejau, negalejau patiketi, kad ten tu po op. Man tai super pokytis! Kad man taip pasisektu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dionide @ 2010 05 04, 21:26)
Ausrie,
o gal ir tu gali dar kelias nuotraukytes imesti? blush2.gif idomu ar dar pasikeitei? smile.gif

rytoj nufotografuosiu ir imesiu 4u.gif , bet sloga pasigavau tai po nosim herpis uzaugo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gutierax @ 2010 05 04, 14:49)
gal galit priminti ka su savimi tureti vaziuojant i op?kazkas lyg ir rase, bet nelabai yra laiko ieskoti... blush2.gif

sveika,
nepamenu pas ka darysies op... tarkim jei pas Jnakuna, tai gali pasiimti:
chalata, tapkutes,siltesnes kojinytes(gali buti, kad sals pedos) hig.priemones,tol.popieriaus, didesni ranksluosti jei reikia(nes duoda maziuka), butinai kazka kuo uzsiimsi budama ligoninej, tarkim kompa...aisku jei darysies privacioj, bus televizorius(bent man buvo).
g.gif daugiau nekrenta kas i galva...
turbut jauduliukas pas tave. sekmes ryt dideles 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ar tu turejai ka kita omeny? ax.gif del dokumentu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nosytesoperacija: 04 gegužės 2010 - 21:47
Sveikutės 4u.gif

DolceVita tikriausiai gerokai palengvėjo apsigynus mirksiukas.gif o kaip tavo nosis?

Aš turiu be galo daug darbo ir neturiu kada galvoti apie nosį biggrin.gif maniškės galas akivaizdžiai traukiasi, iš apačios įgauna kitokius kontūrus. Ar ji tiesi, ar kreiva - nežinau doh.gif man atrodo, kad yra kreivumas, bet va buvau nesenai renginyje ir pažiūrėjau kitų žmonių darytas nuotraukas - nė vienoje nesimatė to kreivumo, kurį aš matau g.gif Labiausiai džiaugiuosi, jog jau galiu bėgioti ir nejaučiu to pooperacinio gėlimo. Dar džiaugiuosi, jog vis tik susikaupiau ir padariau tai biggrin.gif kad viskas jau praeityje.
Žadėjau parodyti nuotraukų, bet nerandu fotiko kortelės doh.gif
Atsakyti
Mergaites..vis galvoju ar po operacijos po narkozes.. jums nepradejo slinksti plaukai? blink.gif
Atsakyti
kad butent po narkozes, tai nepastebejau schmoll.gif siaip iki op mano slinko... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*AINA @ 2010 05 05, 07:08)
Mergaites..vis galvoju ar po operacijos po narkozes.. jums nepradejo slinksti plaukai? blink.gif

jokiu slinkimu plauku man nebuvo biggrin.gif po op koki menesi geriau danonci, galvojau gal geriau bus organizmui.
p.s. imeciau nauju foto, jei kam idomu ax.gif

Papildyta:
QUOTE(nosytesoperacija @ 2010 05 04, 22:45)
sveika,
nepamenu pas ka darysies op... tarkim jei pas Jnakuna, tai gali pasiimti:
chalata, tapkutes,siltesnes kojinytes(gali buti, kad sals pedos) hig.priemones,tol.popieriaus, didesni ranksluosti jei reikia(nes duoda maziuka), butinai kazka kuo uzsiimsi budama ligoninej, tarkim kompa...aisku jei darysies privacioj, bus televizorius(bent man buvo).
g.gif daugiau nekrenta kas i galva...
turbut jauduliukas pas tave. sekmes ryt dideles 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ar tu turejai ka kita omeny?  ax.gif del dokumentu...

dar galeciau pasiuliti isimesti uzkasti kanors, atsigerti butinai daug biggrin.gif as per viena nakti viska isgeriau, nes dziuvo burna labai, tai reikejo drekinti ja pastoviai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 05 05, 12:29)
jokiu slinkimu plauku man nebuvo biggrin.gif po op koki menesi geriau danonci, galvojau gal geriau bus organizmui.
p.s. imeciau nauju foto, jei kam idomu ax.gif

Papildyta:

dar galeciau pasiuliti isimesti uzkasti kanors, atsigerti butinai daug biggrin.gif as per viena nakti viska isgeriau, nes dziuvo burna labai, tai reikejo drekinti ja pastoviai smile.gif

del slinkimo klausiu, todel, kad ir taip su to nemazai kovojau...na dabar aprimo..gal iveikiau biggrin.gif danonki reiks ir man pagerti tada blush2.gif
reikes su savim veztis daug daug vandens... o kaip ten su parduotuvem?bufetais? nieko nera? ar negalima iseiti is ligonines? smile.gif
Atsakyti