As 5g naudojau visus metus (gal net kiek ilgiau )
Aciu uz atsakymus Viskas,pirksiu sia pudra
[quote=GiedreU,2010 08 10, 13:17]
na visi atspalviai panasaus tamsumo tik atspalviai skiriasi, siaip gal tamsumu honey medium tamsesnis nei medium, bet pvz as vidutinio tamsumo tai man visi tiko pagal spalva o Tan as dabar naudoju, tik is Magic Minerals nes taip pat idegiau per vasarele tad tan man dabar kaip tik ...
aciu uz atsakyma, pabandysiu ir as tan megineli uzsisakyti.
na visi atspalviai panasaus tamsumo tik atspalviai skiriasi, siaip gal tamsumu honey medium tamsesnis nei medium, bet pvz as vidutinio tamsumo tai man visi tiko pagal spalva o Tan as dabar naudoju, tik is Magic Minerals nes taip pat idegiau per vasarele tad tan man dabar kaip tik ...
aciu uz atsakyma, pabandysiu ir as tan megineli uzsisakyti.
Naudojot kuri bronzatą warm? Reiktų labiau matinio, be blizgalų.
QUOTE(Bazilė @ 2010 08 22, 17:12)
Naudojot kuri bronzatą warm? Reiktų labiau matinio, be blizgalų.
as turiu sun glow tai jis blizgus, o mano sesuo turi warm tai jis matinis ir tamsesnis nei sun glow.
QUOTE(GabiG @ 2010 08 22, 17:27)
as turiu sun glow tai jis blizgus, o mano sesuo turi warm tai jis matinis ir tamsesnis nei sun glow.
Dėkui už atsakymą.
Pagaliau išbandžiau ir aš mineralinę. Patinka labai Prieš tai parsisiunčiau dvi mėginukų spalvytes pabandymui - light ir honey medium. Tačiau galiausiai pačią pudrytę užsisakiau medium spalvos. Kažkaip susimėčiau, nes pagalvojau, kad light bus gal kiek šviesoka, o honey tai tikrai man per tamsus, tad medium turėtų būt kaip ir per vidurį Bet žiūriu, kad visgi ir šita man šviesiaodei ne itin, reikėjo, turbūt, ties tuo light apsistot Gal kuriai netiko light ir norėtų į medium mainyt?
QUOTE(GiedreU @ 2010 08 29, 13:41)
tai tu nusipirk koki grama fair light ir pamaisyk su medium
pasvieses spalvyte ir bus tinkam a naudojimui
pasvieses spalvyte ir bus tinkam a naudojimui
Galvoju apie tokį variantą
QUOTE(Bazilė @ 2010 08 29, 15:08)
Galvoju apie tokį variantą
As pati savo mamai taip patariau tai ji i medium beige tano isimaise jai patamsejo ir pasidare labai geras atspalvis tik ji 2 gramus tano dejo
QUOTE(GiedreU @ 2010 08 29, 15:16)
As pati savo mamai taip patariau tai ji i medium beige tano isimaise jai patamsejo ir pasidare labai geras atspalvis tik ji 2 gramus tano dejo
O kaip jūs abu atspalvius maišėt? Į dangtelį abiejų po truputį tam kartui? Gerai būtų į vieną indelį suplakt abu, ale kaip neprisibarstyt
QUOTE(Bazilė @ 2010 08 29, 16:08)
O kaip jūs abu atspalvius maišėt? Į dangtelį abiejų po truputį tam kartui? Gerai būtų į vieną indelį suplakt abu, ale kaip neprisibarstyt
mes atidareme sifteri ir supyleme 2 gramus i viena pamaisiau su krapstuku tada uzdariau sifteri, ji uzklijavau su tokia juostele kad skylutes nesimatytu ir pamakalavau gerai kol pamaciau kad spalva susivienodijo ir viskas.
QUOTE(GiedreU @ 2010 08 29, 16:15)
mes atidareme sifteri ir supyleme 2 gramus i viena pamaisiau su krapstuku tada uzdariau sifteri, ji uzklijavau su tokia juostele kad skylutes nesimatytu ir pamakalavau gerai kol pamaciau kad spalva susivienodijo ir viskas.
Nu va, pasirodo paprasta, ačiū