Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

QUOTE(neris @ 2010 07 09, 23:26)
O man kazkaip pasirode, kad EM yra lengvesne g.gif , o del grazesnio dengimo, tai sutinku drinks_cheers.gif . O siaip, manau, kad vasara BxM labiau tinka nei BM (original), nes ilgiau islaiko matiskuma ax.gif

Man BxM visiskai nelaike matiskumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 14, 17:08)
Man BxM visiskai nelaike matiskumo  biggrin.gif

taigi invisible_shadow cia puikus pavyzdys kaip viena pudra skirtingoms merginos skirtingai dengiasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien gavau is Bare X Minerals pranesima, jog

AKCIJA! AKCIJA! AKCIJA!

bare X minerals akių šešėliai NEMOKAMAI!

bigsmile.gif

Atsakyti
Labas,

susidomėjau mineraline kosmetika, pasiskaičiau atsliepimų. Nusprendžiau pabandyti ir aš. Matau kad čia gerų atsilpiepimų yra apie šitą bare x minerals, tai užsisakiau ir aš, dabar nemokamus mėginėlius - spalvytę atsirinksiu, po to gal ir pudryte užsisakysiu. Tikiuosi patarsite, jei ko nežinosiu ar nesuprasiu ax.gif
Atsakyti
Gavau bare X minerals meginelius: medium, honey medium ir medium beige, visi atspalviai iš pažiūros skirtingi, bet niekaip negaliu suprasti, kuris čia tamsiausias, per vasarą šiek tiek įdegiau, tai net nežinau kokį atspalvį užsisakyti, o gal reikia tą TAN pabandyti dar parsisiųsti g.gif gal galit patarti visai nebeatsipaistau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,noreciau paklausti,ar pudros ilgam uztenka (jei naudoji vos ne kiekviena diena)? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luisana @ 2010 08 10, 09:53)
Sveikos,noreciau paklausti,ar pudros ilgam uztenka (jei naudoji vos ne kiekviena diena)? smile.gif

as naudoju faktiskai kasdien, turiu ta didele pakuote, tai galo - krasto nesimato rolleyes.gif naudoju turbut nuo vasaros pradzios
Atsakyti

Man naudojant kasdien, uztenka 2-2.5 men. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 08 10, 10:29)
Man naudojant kasdien, uztenka 2-2.5 men.  4u.gif

cia koki kieki naudojant? g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 10, 11:13)
cia koki kieki naudojant? g.gif

9 gr. Nezinau kodel, bet EM uztekdavo ilgesniam laikui negu BX. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 08 10, 11:38)
9 gr. Nezinau kodel, bet EM uztekdavo ilgesniam laikui negu BX.  g.gif

oho blink.gif as per 2 menesius, naudoju faktiskai kasdien, net puses neisnaudojau, gal koki 1/4 bigsmile.gif EM irgi panasiai ilgai naudojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabanita @ 2010 08 09, 21:12)
Gavau bare X minerals meginelius: medium, honey medium ir medium beige, visi atspalviai iš pažiūros skirtingi, bet niekaip negaliu suprasti, kuris čia tamsiausias, per vasarą šiek tiek įdegiau, tai net nežinau kokį atspalvį užsisakyti, o gal reikia tą TAN pabandyti dar parsisiųsti  g.gif  gal galit patarti visai nebeatsipaistau  blush2.gif

na visi atspalviai panasaus tamsumo tik atspalviai skiriasi, siaip gal tamsumu honey medium tamsesnis nei medium, bet pvz as vidutinio tamsumo tai man visi tiko pagal spalva o Tan as dabar naudoju, tik is Magic Minerals nes taip pat idegiau per vasarele tad tan man dabar kaip tik ... thumbup.gif

Man BXM uztenka mazdaug šesiems menesiams naudojant kiekviena diena, EM man greiciau baigesi nes nubegdavo nuo veidp tad daugiau jos naudojau.
Atsakyti