Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

As taip pat naudoju bare X minerals produkcija
esu patenkinta labai tiek makiazo pagrindais, tiek sepeteliais ir seseliais, man jie visai nenubega is islieka ant voko visa diena.

nusipirkau ir jau gavau silk ir veil pudrytes.

Veil - tikrai makiazas issilaiko ilgiau nors ir be jo man visa diena isbudavo
gal tik sviezesnis jis toks atrodo.

Silk - labai paskaistina veiduka, neduoda zerejimo bet toks naturalus odos skaistumas yra, as ja naudojau net ne ant makiazo pagrindo o siaip ant svarios nuvalytos odos tai po jos net nieko daryti nereikejo, vizualiai sumazino poras atrodziau tokia labai sviezia,
na gal gerai del to buvo naudoti be makiazo pagrindo nes esu nudegusi dabar ir veidas be spuogeliu, tai jei norima uzmaskuoti odos nelygumus visgi reikia naudoti makiazo pagrinda.
tik vienas pastebejimas jos reikia ziauriai nedaug, nes kai per daug pripudravau negraziai atrode o kai tik laseli tai labai graziai gavosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo i'm: 26 birželio 2010 - 13:31
gavau siandien sample meginukus visu pudru ir maskuotojo.Pirmi ispudziau nelabai...nepatiko,kad perdaug blizga si tiek maskuotojas tiek pudra,kaip eglute sviecia veidas..o dar mano oda riebi,tai plius susiriebaloja,tai vaizdelis nekoks..maskuoja labai prastai..aisku as ir nedaug tepiau,gal daugiau reikia g.gif bet prisiziurejau youtube visokiu filmuku,kad labai mazai reikia tept mineralines,tai... kad veida uzmaskuociau,taip kaip 1 psl mergina idejo,tai nezinau koki sluoksni tureciau uztepti..siaip as neturiu problemu su spuogais,bet aplamai kad suvienodintu spalva,paraudimus uzmaskuotu,labai silpnai uzmaskavo man.pliusa dedu tik uz tai,kad nesijaucia jos ant veido ,kaip EM,nera nemalonaus tempimo ir pan.na ir laikosi kol kas neblogai ant veido,dar nenuplauke,pasidaziau 8 ryto.Ziuresiu,gal ilgiau panaudojus nuomone pasikeis g.gif
Atsakyti
A taip pat pradejau naudoti mineraline is Barexminerals
taigi mano atsiliepimai kuo puikiausi, spalvyte atitaikiau iskart maskuoja puikiai tiek maskuotojas tiek pudryte.
laikosi visa diena, nenubega ir man neblizga o duoda tokio skaistumo odai mirksiukas.gif
mano odos tipas yra misrus sausoka ant skruostu ir zandu bei rieboka t forma.

kol kas esu labai patenkinta bigsmile.gif taip pat ir seselius bandziau....is pradziu kol ismokau naudoti bet dabar fantastika labai patinka

Atsakyti
išbandžiau du mėginukus, fair light ir light;
pagal spalvą tiko fair light, ir ačiūdiev - ba light, skirtingai nei fair light kažkaip suteikė švytėjimo, blizgučių, nors nespėjau susiriebaluoti. O kai atėjo metas sebiumui skirtis odos paviršiun, spindėjau smile.gif). Čia tik mano pastebėjimai, gal normalios odos savininkėms (ne mišrios, ne probleminės) ir patiks tas light spalvos švytėjimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 07 02, 20:36)
išbandžiau du mėginukus, fair light ir light;
pagal spalvą tiko fair light, ir ačiūdiev - ba light, skirtingai nei fair light kažkaip suteikė švytėjimo, blizgučių, nors nespėjau susiriebaluoti. O kai atėjo metas sebiumui skirtis odos paviršiun, spindėjau smile.gif). Čia tik mano pastebėjimai, gal normalios odos savininkėms (ne mišrios, ne probleminės) ir patiks tas light spalvos švytėjimas smile.gif

O fairy light patiko?
Atsakyti
naudoju fair light,labai patenkinta spalva, man geriau tinka negu light. ir dengimas zymiai lengvesnis, grazesnis negu EM.
Atsakyti
gavau ir as uzsisakytas pudrytes is barexminerals pardes

veilu labai likau patenkinta

uzsisakiau dvejus skaistalus innocence ir passion tai irgi abi labai grazios spalvytes

innocence tinka labiau sviesiai odytei o passion toks tamsokas tad kai abi sumaisiau ax.gif gavau ziauriai grazia spalvyte kuri man idealiai tinka thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(ElGuna @ 2010 07 03, 10:15)
naudoju fair light,labai patenkinta spalva, man geriau tinka negu light. ir dengimas zymiai lengvesnis, grazesnis negu EM.

O man kazkaip pasirode, kad EM yra lengvesne g.gif , o del grazesnio dengimo, tai sutinku drinks_cheers.gif . O siaip, manau, kad vasara BxM labiau tinka nei BM (original), nes ilgiau islaiko matiskuma ax.gif
Atsakyti
Gal kas bandete Artdeco mineraline ir galetumete palyginti?Pastaroji man beveik ideali(sudetis nedomina,tik pats rezultatas,issilaikymas,dengimas).
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2010 07 14, 10:37)
Gal kas bandete Artdeco mineraline ir galetumete palyginti?Pastaroji man beveik ideali(sudetis nedomina,tik pats rezultatas,issilaikymas,dengimas).

galiu palyginti nes esu per trejus metus isbandziusi daug mineraliniu pudru

ardeco vien sudetim man yra bloga nes joje daug nereikalingu dalyku priedeta, daug chemijos.

ji konsistencija dengimo gera taciau taip yra del kitu sudetiniu daliu kurios yra ne mineralai
tarkim BE tikrai geresne nei Artdeco
as dabar naudoju BXM ir man ji taip pat puikiai dengia kaip abi minetosios bet savo sudetimi yra tikrai geresne ir saugesne odai.

lyginti sunku nes kiekvienos oda skirtinga todel reikia bandyti ir ziureti kas tau geriausia

taciau pries pirkdama mineraline pasiskaityk jos sudeti jei nori tikrai mineralines pudros o jei tik pavadinimo pirk bet kokia
kuri turi nors viena minerala ir bus tau mineraline pudra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreU @ 2010 07 14, 10:47)
galiu palyginti nes esu per trejus metus isbandziusi daug mineraliniu pudru

ardeco vien sudetim man yra bloga nes joje daug nereikalingu dalyku priedeta, daug chemijos.

ji konsistencija dengimo gera taciau taip yra del kitu sudetiniu daliu kurios yra ne mineralai
tarkim BE tikrai geresne nei Artdeco
as dabar naudoju BXM ir man ji taip pat puikiai dengia kaip abi minetosios bet savo sudetimi yra tikrai geresne ir saugesne odai.

lyginti sunku nes kiekvienos oda skirtinga todel reikia bandyti ir ziureti kas tau geriausia

taciau pries pirkdama mineraline pasiskaityk jos sudeti jei nori tikrai mineralines pudros o jei tik pavadinimo pirk bet kokia
kuri turi nors viena minerala ir bus tau mineraline pudra  mirksiukas.gif

Juk rasiau kad sudetis man nera svarbi.Man svarbus efektas,kuri labai puiku su Artdeco isgaunu,bet jau pabodo 5ta dezute naudoti ,tai noriu pakeisti.BE bandziau,nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2010 07 14, 12:36)
Juk rasiau kad sudetis man nera svarbi.Man svarbus efektas,kuri labai puiku su Artdeco isgaunu,bet jau pabodo 5ta dezute naudoti ,tai noriu pakeisti.BE bandziau,nepatiko.

jei sudetis nera svarbi tai gali naudoti beleka svarbu tik bandyti, nes tik pabandziusi suzinosi kas tau labiausiai patinka, o kiekvienos odos skirtinga todel ir dengimas skiriasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GiedreU: 14 liepos 2010 - 12:21