Mergaites,o kas yraEM?Bati turiu BE pudras du atspalvius,ilindau pas jus paskaityti,kaip BXM,tai vat klausimas iskilo kas yraEM.Ir dar-noriu pagirti pozuotoja,kuri akivaizdiai gyvai visoms prisifotografavo ir matome puiku rezultata Geriausia reklama
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 19, 15:31)
taigi keliom zinutem auksciau parasiau,ka atsake
aaa.. kazkaip praslydo pro akis Nu kitokio atsakymo ir nereikejo tiketis
Papildyta:
QUOTE(Tacita @ 2010 06 19, 16:32)
Mergaites,o kas yraEM?Bati turiu BE pudras du atspalvius,ilindau pas jus paskaityti,kaip BXM,tai vat klausimas iskilo kas yraEM.Ir dar-noriu pagirti pozuotoja,kuri akivaizdiai gyvai visoms prisifotografavo ir matome puiku rezultata Geriausia reklama
EM - everyday minerals
QUOTE(GiedreU @ 2010 06 19, 13:28)
Jeigu esi savo el. pasta susikurusi one.lt tai nieko nuostabaus kad negauni atsakymu Nes tas one.lt tai patyliu, drauge turi tai is 10 2 gal gauna Susikurtu normalu gmail.com ir nebutu jokiu bedu
is one.lt tikrai nerasiau ir gmail turiu, rasiau is bendro puslapio, kur paspaudus kontaktai yra lentele klausimui
QUOTE(Vai2lka @ 2010 06 19, 22:50)
is one.lt tikrai nerasiau ir gmail turiu, rasiau is bendro puslapio, kur paspaudus kontaktai yra lentele klausimui
Nu bet jeigu rasai is bendro tinklapio ir turi one.lt tai tau atraso o tu negauni Nu, as galiu pasakyti, kad kiek ko klausiau visada sulaukdavau atsakymo. Tai reikejo parasyti dar karta: "Tai ko neatrasot?"
QUOTE(GiedreU @ 2010 06 19, 23:20)
Nu bet jeigu rasai is bendro tinklapio ir turi one.lt tai tau atraso o tu negauni Nu, as galiu pasakyti, kad kiek ko klausiau visada sulaukdavau atsakymo. Tai reikejo parasyti dar karta: "Tai ko neatrasot?"
prie ko cia tas one.lt, neturiu as ten jokio pasto, rasiau gmail adresa ir negavau atsakymo o rasyt dar karta ko neatrsot tai tikrai nezadu.. na nesvarbu, jau sugalvojau kita buda kaip pigiau parsisiust..
Mergaiciukes o kaip sepeteliai is Bare X minerals? ar pateisino lukescius?
QUOTE(Vai2lka @ 2010 06 20, 11:24)
prie ko cia tas one.lt, neturiu as ten jokio pasto, rasiau gmail adresa ir negavau atsakymo o rasyt dar karta ko neatrsot tai tikrai nezadu.. na nesvarbu, jau sugalvojau kita buda kaip pigiau parsisiust..
o koks tas budas, gauti dar pigiau? pasidalink irgi bent jau i az parasyk kad reklamos nepripaisytu moderatoriai
as vel kaip visada neisiskaitau i tai ka rasau sorry
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 06 20, 19:44)
na man tai jie ciki
bet velgi manau kad kiek zmoniu tiek nuomoniu
QUOTE(GiedreU @ 2010 06 20, 20:04)
gal sita turite? http://www.barexmine...;products_id=23 Juo tikriausiai nelabai patogu tepti visa veidukai mineraline pudryte, nes pasiziurejau ismatavimus, tai jis nedidukas
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 06 20, 20:30)
gal sita turite? http://www.barexmine...;products_id=23 Juo tikriausiai nelabai patogu tepti visa veidukai mineraline pudryte, nes pasiziurejau ismatavimus, tai jis nedidukas
as turiu sita. na nieko visai, dydis normalus. tik jau labai byra tie plaukiukai. visada turiu nuvalyt su kabukiu juodus plausus nuo veido ir krutines
na ka,dedu dideli pliusa bare x uz greiti,5dieni uzsisakiau, 6dieni dar atsake i mano klausima,o siryt jau ir pudra turiu jos dar nebandziau, siandien isbandysiu, bet kas liecia spalva, tai tikrai 1:1 kas meginuka, tas ir dezuteje
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 06 20, 19:44)
turiu kabuki man jis pateisino lukescius, plaukeliai nebyra, bent jau man nedirgina odos super daiktas man isvis bare x minerals kosmetika noreciau db isbandyti veila, gal jau kuri bandet? kokie ispudziai? tik del seseliu linkusi abejoti, nes man jie greitai subega
Ar bandėt skaistinamąją Silk pudrą?kokie atsiliepimai?