Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

Mergaites,o kas yraEM?Bati turiu BE pudras du atspalvius,ilindau pas jus paskaityti,kaip BXM,tai vat klausimas iskilo kas yraEM.Ir dar-noriu pagirti pozuotoja,kuri akivaizdiai gyvai visoms prisifotografavo ir matome puiku rezultata thumbup.gif Geriausia reklama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 19, 15:31)
taigi keliom zinutem auksciau parasiau,ka atsake  rolleyes.gif

aaa.. kazkaip praslydo pro akis biggrin.gif Nu kitokio atsakymo ir nereikejo tiketis biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tacita @ 2010 06 19, 16:32)
Mergaites,o kas yraEM?Bati turiu BE pudras du atspalvius,ilindau pas jus paskaityti,kaip BXM,tai vat klausimas iskilo kas yraEM.Ir dar-noriu pagirti pozuotoja,kuri akivaizdiai gyvai visoms prisifotografavo ir matome puiku rezultata  thumbup.gif Geriausia reklama 4u.gif

EM - everyday minerals 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreU @ 2010 06 19, 13:28)
Jeigu esi savo el. pasta susikurusi one.lt tai nieko nuostabaus kad negauni atsakymu  biggrin.gif  biggrin.gif  Nes tas one.lt tai patyliu, drauge turi tai is 10 2 gal gauna  ax.gif Susikurtu normalu gmail.com ir nebutu jokiu bedu smile.gif

is one.lt tikrai nerasiau ir gmail turiu, rasiau is bendro puslapio, kur paspaudus kontaktai yra lentele klausimui
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 06 19, 22:50)
is one.lt tikrai nerasiau ir gmail turiu, rasiau is bendro puslapio, kur paspaudus kontaktai yra lentele klausimui

Nu bet jeigu rasai is bendro tinklapio ir turi one.lt tai tau atraso o tu negauni biggrin.gif:D Nu, as galiu pasakyti, kad kiek ko klausiau visada sulaukdavau atsakymo. Tai reikejo parasyti dar karta: "Tai ko neatrasot?" smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreU @ 2010 06 19, 23:20)
Nu bet jeigu rasai is bendro tinklapio ir turi one.lt tai tau atraso o tu negauni biggrin.gif:D Nu, as galiu pasakyti, kad kiek ko klausiau visada sulaukdavau atsakymo.  Tai reikejo parasyti dar karta: "Tai ko neatrasot?" smile.gifsmile.gif

prie ko cia tas one.lt, neturiu as ten jokio pasto, rasiau gmail adresa ir negavau atsakymo o rasyt dar karta ko neatrsot tai tikrai nezadu.. na nesvarbu, jau sugalvojau kita buda kaip pigiau parsisiust..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 20 birželio 2010 - 10:25
Mergaiciukes o kaip sepeteliai is Bare X minerals? ar pateisino lukescius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinamonas*: 20 birželio 2010 - 18:44
QUOTE(Vai2lka @ 2010 06 20, 11:24)
prie ko cia tas one.lt, neturiu as ten jokio pasto, rasiau gmail adresa ir negavau atsakymo o rasyt dar karta ko neatrsot tai tikrai nezadu.. na nesvarbu, jau sugalvojau kita buda kaip pigiau parsisiust..

o koks tas budas, gauti dar pigiau? pasidalink irgi bent jau i az parasyk kad reklamos nepripaisytu moderatoriai
as vel kaip visada neisiskaitau i tai ka rasau doh.gif sorry 4u.gif

QUOTE(Cinamonas* @ 2010 06 20, 19:44)

na man tai jie ciki thumbup.gif
bet velgi manau kad kiek zmoniu tiek nuomoniu
Atsakyti
QUOTE(GiedreU @ 2010 06 20, 20:04)
na man tai jie ciki thumbup.gif
bet velgi manau kad kiek zmoniu tiek nuomoniu

gal sita turite? http://www.barexmine...;products_id=23 Juo tikriausiai nelabai patogu tepti visa veidukai mineraline pudryte, nes pasiziurejau ismatavimus, tai jis nedidukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinamonas*: 20 birželio 2010 - 19:31
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 06 20, 20:30)
gal sita turite? http://www.barexmine...;products_id=23 Juo tikriausiai nelabai patogu tepti visa veidukai mineraline pudryte, nes pasiziurejau ismatavimus, tai jis nedidukas

as turiu sita. na nieko visai, dydis normalus. tik jau labai byra tie plaukiukai. visada turiu nuvalyt su kabukiu juodus plausus nuo veido ir krutines g.gif
Atsakyti
na ka,dedu dideli pliusa bare x uz greiti,5dieni uzsisakiau, 6dieni dar atsake i mano klausima,o siryt jau ir pudra turiu thumbup.gif jos dar nebandziau, siandien isbandysiu, bet kas liecia spalva, tai tikrai 1:1 kas meginuka, tas ir dezuteje wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma2121: 21 birželio 2010 - 08:37
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 06 20, 19:44)

turiu kabuki man jis thumbup.gif pateisino lukescius, plaukeliai nebyra, bent jau man nedirgina odos ax.gif super daiktas 4u.gif man isvis bare x minerals kosmetika thumbup.gif noreciau db isbandyti veila, gal jau kuri bandet? kokie ispudziai? tik del seseliu linkusi abejoti, nes man jie greitai subega doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DdoviliuxX: 21 birželio 2010 - 09:53
Ar bandėt skaistinamąją Silk pudrą?kokie atsiliepimai?
Atsakyti