as nusprendziau geriau ta pudra naudoti su mineraline, beriu ja ir sumaisau kartu man taip graziau pudra gulasi ir greiciau prie veido odos prisitaiko. naudojau karta nakciai - tai galiu pasakyti, kad su savo naudojamom priemonem man ryte geresnis efektas buna, oda labiau pailsejusi atrodo.
Visgi susigundžiau ir tikriausia imsiu mineralinę pudrą. Domintų (labai) šviesus atspalvis. Gal kas nors turi perleisti tokią ar galėtų užsakyti be papildomų mokesčių ir gera kaina?
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 03, 15:09)
as nusprendziau geriau ta pudra naudoti su mineraline, beriu ja ir sumaisau kartu man taip graziau pudra gulasi ir greiciau prie veido odos prisitaiko. naudojau karta nakciai - tai galiu pasakyti, kad su savo naudojamom priemonem man ryte geresnis efektas buna, oda labiau pailsejusi atrodo.
kadangi as nieko nenaudoju veidui apart kremo tai man oda lyg ir grazesne
o dabar tavo pavyzdziu ir as pabandziau pries darant makiaza ja pasipudruoti, o nekartu sumaisyti, taigi makiazas tikrai graziau atrodo ir ilgiau issilaiko, nes dariausi makiaza butent su barexo makiazo pagrindu.
Victorious sviesus atspalviai yra fair, fair light ir light turi rinktis tarp ju
QUOTE(Lunera @ 2011 03 05, 15:08)
Victorious sviesus atspalviai yra fair, fair light ir light turi rinktis tarp ju
Esu šviesios odos, atitinka maždaug "Dioskin Nude" 010, pustonis kaip ir neutralus (tik išlindus saulei, atsiranda šiek tiek strazdanų). Iš patirties - kuris atspalvis būtų geriausias?
Gal atsirastų Vilniuje platintoja, kuri galėtų "gyvai" atspalvius parodyti?
palyginimui pasakysiu, kad man tinka dior 020, barex naudoju fair light nuo rudens iki velyvo pavasario - spalva labai gerai tinka
Papildyta:
reikes pabandyti is pradziu pasipudruoti ta skaitinancia pudra, o ant jos barex mineraline, kazin ar bus skirtumas maisant iskart su pagrindu.
Papildyta:
reikes pabandyti is pradziu pasipudruoti ta skaitinancia pudra, o ant jos barex mineraline, kazin ar bus skirtumas maisant iskart su pagrindu.
spalva light turi gan intensyvu geltonuma ,man ji tinka vasara kai veidas buna jau nemazai saules gaves
man light tik vasaros metu tinka, noreciau, kad ir fair light turetu daugiau to geltonumo, o ne ruzavumo
QUOTE(NIDCKA @ 2011 03 05, 17:34)
spalva light turi gan intensyvu geltonuma ,man ji tinka vasara kai veidas buna jau nemazai saules gaves
o va as kadangi esu vidutinio tamsumo, siaip akys rudos o veido oda gan sviesi tai man light ideali ziema, o medium vasara, beja labai dailiai atrodo medium su light sumaisius tai tinka tarp sezonu... tada kai idegis po biski dingsta nuo veido bet kartu ir nenubalsta.
o vat skaistinamosios enbandziau maisyti pudra nes man ir be jos uztenka to svytejimo pudroje
vat jei skaistinamaja sumaisyciau su MM manau rezultatas geras gautusi gera ideja pametei
sveikos,
gal kas pasidalins tolesniais ispudziais apie silko perlu pudra ? perskaiciau visus postus, bet kaip jums po kurio laiko atrodo ji?
planuoju gal ja isigyti, be to renkuosi dar tarp light ir medium pagrindo.
anksciau naudojau MM, patiko, bet per daug matine, dar LL - irgi panasus ispudziai, paskutines dvi naudotos - sobare minerals. sitoje yra silko, del to ir rinkausi tik kad labai mazai maskuoja., bet efektas patiko.
o db noriu isbandyti bxm. tik idomu, ar galima ta perlu pudra dar vos vos ant makijazo panaudoti del papildomo drekinimo ? nes per diena man mineralines kazkaip subega i paakiu ir kaktos rauksleles ir jauciasi tempimas
dabar atkasiau, kad paakiu zonoje reikia arba is vis "netrinti" mineralkes arba tik labai mazai
gal kas pasidalins tolesniais ispudziais apie silko perlu pudra ? perskaiciau visus postus, bet kaip jums po kurio laiko atrodo ji?
anksciau naudojau MM, patiko, bet per daug matine, dar LL - irgi panasus ispudziai, paskutines dvi naudotos - sobare minerals. sitoje yra silko, del to ir rinkausi tik kad labai mazai maskuoja., bet efektas patiko.
o db noriu isbandyti bxm. tik idomu, ar galima ta perlu pudra dar vos vos ant makijazo panaudoti del papildomo drekinimo ? nes per diena man mineralines kazkaip subega i paakiu ir kaktos rauksleles ir jauciasi tempimas
dabar atkasiau, kad paakiu zonoje reikia arba is vis "netrinti" mineralkes arba tik labai mazai
QUOTE(bituteba @ 2011 03 25, 17:52)
sveikos,
as perlu pudra dabar naudoju ne tik vakarais bet ir kaip makiazo grunta, man tada labiau issilaiko mineraline ant veido.
bxm rezultatas man labiausiai patinka nes suteikia veidui gyvumo ir naturalumo.
o MM patinka nes gerai maskuoja.
man silko pudros nauda tik tokia, kad graziau gulasi mineraline. jokio papildomo drekinimo ir kitu stebuklu nepastebejau
QUOTE(Victorious @ 2011 03 05, 17:02)
Esu šviesios odos, atitinka maždaug "Dioskin Nude" 010, pustonis kaip ir neutralus (tik išlindus saulei, atsiranda šiek tiek strazdanų). Iš patirties - kuris atspalvis būtų geriausias?
Siaip turetu gerai ziuretis tiek Fair tiek Fair light. Tik pastarasis biski daugiau geltonumo priduoda (jei oda labai sviesi), bet ziurisi naturaliai.