Lunera, aciu uz atsakyma
Bandysiu meginukus Fair light ir Light atspalviu. Fair turbut butu per sviesi.
Meginukai dabar yra tik po 0,5g. O gal yra galimybe nusipirkti po 1g. kiekvienos is tu pudru? Noreciau ilgesni laika jas "ismeginti"; paziureti, kaip skirtingu oru laikosi; ir siaip apsispresti, kuri labiau tinka
Beje, gal galima gauti platintoju is Vilniaus kontaktu?
Arba mielai sutikciau prisideti prie kurios nors uzsakymo
QUOTE(issiblaskiusi @ 2011 01 12, 18:50)
Lunera, aciu uz atsakyma
Meginukai dabar yra tik po 0,5g. O gal yra galimybe nusipirkti po 1g. kiekvienos is tu pudru? Noreciau ilgesni laika jas "ismeginti"; paziureti, kaip skirtingu oru laikosi; ir siaip apsispresti, kuri labiau tinka
0.5 gramu manau uzteks tau kokiems 5 kartams tai tikrai jei ne dar daugiau.
na bet cia priklausys kiek ju sunaudosi.
QUOTE(Lunera @ 2011 01 12, 19:01)
0.5 gramu manau uzteks tau kokiems 5 kartams tai tikrai jei ne dar daugiau.
O, tai ne taip mazai tas 0,5g., kaip pasirode is pirmo zvilgsnio
Gal galima suzinoti kokios platintojos Vilniuje kontaktus?
QUOTE(issiblaskiusi @ 2011 01 13, 01:21)
O, tai ne taip mazai tas 0,5g., kaip pasirode is pirmo zvilgsnio
tai parasyk barex paklausima ir paklausk gal jie gali duoti kokios platintojos kontaktus
QUOTE(Lunera @ 2011 01 13, 10:06)
tai parasyk barex paklausima ir paklausk gal jie gali duoti kokios platintojos kontaktus
Rasiau jiems gruodzio pradzioje, tai atrase, kad platintojos Vilniuje nera . Keista .
Gal dabar jau kas nors pasikeite
Sveikos. Pagaliau perskaiciau visa tema Esu uzsisakius TAN be jokiu meginuku, bet as jos dar neisbandziau nors turiu jau net dvi savaites!!! Neturiu kabukio, laukiu is CS kada atsius
Uzsisakiau pudriuke, kai buvo ta akcija su seseliais. Ka jus manot, tu seseliu atsiunte 'ant dugno" (nors nerase, kad ten megineliai). Paemiau spalva Burgundy, tai siaip labai grazu
Kai isbandysiu, planuoju platint savo reikmem, galesim kooperuotis (Vilnius).
Uzsisakiau pudriuke, kai buvo ta akcija su seseliais. Ka jus manot, tu seseliu atsiunte 'ant dugno" (nors nerase, kad ten megineliai). Paemiau spalva Burgundy, tai siaip labai grazu
Kai isbandysiu, planuoju platint savo reikmem, galesim kooperuotis (Vilnius).
sveikos,
perskaiciau ir as visa tema, labai geri atsiliepimai, gundausi ir as uzsisakyti. tik va, man kelia abejoniu pati bare x minerals.
gal kas galite atsakyti, man i klausimus:
1.niekur nerandu, kada ta firma ikurta;
2.kodel ant kosmetikos pakuociu nera parasytas galiojimo laikas ir galiojimo laikas, atidarius pakuote?(nemanau, kad ji galioja amzinai, turetu but nurodyta,ar 2, 3 metai ir pan)
3.nera parasyta, kokioje salyje pagaminta kosmetika.
2 ir 3 sitie dalykai ant normaliu firmu pakuociu visada buna nurodyti).
taip pat bandziau ieskoti amerikos tinklapiuose, kosmetikos duomenu bazese amerikietiskose ir airiskose, tokios kosmetikos man nerado. neradau ir nei vieno amerikietisko atsipiepimo apie sita fima.
gal galite man kas padeti surasti atsakymus? as gal kur nerandu, gal kas zinot?labai aciu!
perskaiciau ir as visa tema, labai geri atsiliepimai, gundausi ir as uzsisakyti. tik va, man kelia abejoniu pati bare x minerals.
2.kodel ant kosmetikos pakuociu nera parasytas galiojimo laikas ir galiojimo laikas, atidarius pakuote?(nemanau, kad ji galioja amzinai, turetu but nurodyta,ar 2, 3 metai ir pan)
taip pat bandziau ieskoti amerikos tinklapiuose, kosmetikos duomenu bazese amerikietiskose ir airiskose, tokios kosmetikos man nerado. neradau ir nei vieno amerikietisko atsipiepimo apie sita fima.
gal galite man kas padeti surasti atsakymus? as gal kur nerandu, gal kas zinot?labai aciu!
QUOTE(atenia @ 2011 02 06, 17:46)
sveikos,
ka tik padariau lipuko foto ir ikeliu gal suteiks daugiau informacijos. o siaip reikia firmos klausti tokiu dalyku o ne forumieciu
QUOTE(Lunera @ 2011 02 06, 20:53)
ka tik padariau lipuko foto ir ikeliu gal suteiks daugiau informacijos. o siaip reikia firmos klausti tokiu dalyku o ne forumieciu
Hm Pas mane nėra tokios info ant pudros, o tik paprastas lipdukas su pavadinimu ir sudėtimi lietuviškai. Kaip namų sąlygom pagamintas ir atspausdintas...
Pas mane taip pat paprasčiausias lipdukas, bet dėl to didelės problemos gal nėra anksčiau buvo tokie, dabar kitokie. Keista man jų sudėtis. Juk rašant sudėtį pradžioje rašomi tie ingridientai kurių yra daugiausia, tada mažėjančia tvarka ir gale tie kurių yra mažiausia. Pas mane sudėtis tokia: titanium dioxide, zinc oxides, kaolin clay, mica, magnesium stearate, rice powder, sericite. Palyginus su Luneros nuotraukoje esančia sudėtimi išeina, kad ne tik lipdukus pakeitė, bet ir sudėtį Kažkas čia negerai
pas mane irgi buvo paprastas lietuviskas lipukas is pradziu
cia paskutinis lipukas kuris buvo ant mano paskutinio uzsakymo.
bet lietuviskos informacijos nebera. gal ta paprasta dedavo lietuviai kad butu lietuviskai parasyta, o dabar paliko originalu???
kazkaip neatkreipiau demesio ir klausimu del to nekilo man svarbu kad kosmetika ta pati, kadangi ja dar ir pati platinu tai senosios pastoviosios klientes nesake kad sudetis skirtusi
cia paskutinis lipukas kuris buvo ant mano paskutinio uzsakymo.
bet lietuviskos informacijos nebera. gal ta paprasta dedavo lietuviai kad butu lietuviskai parasyta, o dabar paliko originalu???
kazkaip neatkreipiau demesio ir klausimu del to nekilo man svarbu kad kosmetika ta pati, kadangi ja dar ir pati platinu tai senosios pastoviosios klientes nesake kad sudetis skirtusi
http://www.cosmeticsdatabase.com
patinka man sitas tinklapis:paraso, kiek pagal pavojinguma kokios firmos kosmetika, ir net nurodo, kuris ingredientas pavoju sukelia (pvz vezys , alergija ir pan)
patinka man sitas tinklapis:paraso, kiek pagal pavojinguma kokios firmos kosmetika, ir net nurodo, kuris ingredientas pavoju sukelia (pvz vezys , alergija ir pan)