Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

QUOTE(xixi @ 2011 01 08, 21:46)
Per tamsi gal ir nebus, svarbu, kad nebutu intensyviai geltona, kad net ant veido matytusi ta spalva  unsure.gif

nemanau kad ten tokia is vis butu
bet gerai kad galima pamaisius isgauti sau tinkamiausia
Atsakyti
QUOTE(xixi @ 2011 01 08, 19:46)
Per tamsi gal ir nebus, svarbu, kad nebutu intensyviai geltona, kad net ant veido matytusi ta spalva  unsure.gif

Naudoju light. thumbup.gif Tikrai ne geltona schmoll.gif , ant veido praktiškai nesimato. Man idealiai tiko atspalvis. Fair light buvo per šviesi, o medium lyg ir neblogai, bet kaip pati parašėt - matėsi, kad veidas teptas.
Atsakyti
Aciu uz pagalba, padejot apsispresti smile.gif
O gal zinot kokiu priemoniu imti, kad T zona neblizgetu? Man tie visi veil'ai nebepadeda net, o taip norisi naudoti mineraline kosmetika visad, bet kad veidas su ja po 2 valandu atrodo nekaip. Gal koki kremuka ar ka? Bandziau net tuos primer'ius, nepadeda verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xixi @ 2011 01 08, 22:25)
Aciu uz pagalba, padejot apsispresti smile.gif
O gal zinot kokiu priemoniu imti, kad T zona neblizgetu? Man tie visi veil'ai nebepadeda net, o taip norisi naudoti mineraline kosmetika visad, bet kad veidas su ja po 2 valandu atrodo nekaip. Gal koki kremuka ar ka? Bandziau net tuos primer'ius, nepadeda  verysad.gif  doh.gif

zinau kad Magic Minerals turi kazkokia pudra kuri nuima blizgesi ir mazina riebalavimasi

blizgesi mazinanti pudra

nenaudojau pati nes mano sausoka oda bet kas bande sako kad veiksminga. rolleyes.gif
yra va ju tinklapyje atsiliepimai apie sia preke

atsiliepimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lunera: 08 sausio 2011 - 21:10
Turiu is BE panasia, nemanau, kad bus labiau veiksminga, o dar ir kaina didoka rolleyes.gif
Siaip MM bandziau irgi, bet nepatiko, nes veidas negyvas man su ja, nors gal velgi, su spalva prasoviau, todel ir netiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xixi @ 2011 01 09, 02:14)
Turiu is BE panasia, nemanau, kad bus labiau veiksminga, o dar ir kaina didoka  rolleyes.gif 
Siaip MM bandziau irgi, bet nepatiko, nes veidas negyvas man su ja, nors gal velgi, su spalva prasoviau, todel ir netiko smile.gif

o BAE tokis turi??? tikrai nieko negirdejau kad BE tokia turetu g.gif
pasiskaityk sudeti ir paziuresi ar gali buti veiksminga ar ne
riebalus sugeria, silko , perlu , roziu , ryziu pudros.
tad kazka ieskokis su tokiomis sudetimis ir naudok pries makiazo pagrinda kad sugertu pirma riebalus o tada ir makiazas ilgiau laikysis ir riebalas greitai neislys.
Atsakyti
QUOTE(Lunera @ 2011 01 09, 13:05)
o BAE tokis turi??? tikrai nieko negirdejau kad BE tokia turetu  g.gif
pasiskaityk sudeti ir paziuresi ar gali buti veiksminga ar ne
riebalus sugeria, silko , perlu , roziu , ryziu pudros.
tad kazka ieskokis su tokiomis sudetimis ir naudok pries makiazo pagrinda kad sugertu pirma riebalus o tada ir makiazas ilgiau laikysis ir riebalas greitai neislys.

Turi. Mineral Veil. Cia tas pats bus, ji irgi skirta sugerti riebalus.
Atsakyti
QUOTE(xixi @ 2011 01 09, 16:50)
Turi. Mineral Veil. Cia tas pats bus, ji irgi skirta sugerti riebalus.

nu veilas yra veilas visos mineralines linijos turi veila, tad jis nera vien riebalams skirtas sugerti nes tinkamas tiek sausai tiek riebiai odai tad jo pagrindine funkcija nera riebalu sugerimas.
sakyciau ieskotis butent riebalu sugerimui tinkamos priemones nes jos sudetyje turi buti sudetines dalys sugeriancios riebalu pertekliu ir tokia priemone neturi tikri sausai odai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lunera @ 2011 01 09, 15:16)
nu veilas yra veilas visos  mineralines linijos turi veila, tad jis nera vien riebalams skirtas sugerti nes tinkamas tiek sausai tiek riebiai odai tad jo pagrindine funkcija nera riebalu sugerimas.
sakyciau ieskotis butent riebalu sugerimui tinkamos priemones nes jos sudetyje turi buti sudetines dalys sugeriancios riebalu pertekliu ir tokia priemone neturi tikri sausai odai.  g.gif

BE ir yra pagrindine sudetine dalis Corn Starch, kuri sugeria riebalus, todel ar ji pavadinta veilu ar ne, manau yra labai panasus dalykas
Atsakyti
QUOTE(xixi @ 2011 01 09, 17:49)
BE ir yra pagrindine sudetine dalis Corn Starch, kuri sugeria riebalus, todel ar ji pavadinta veilu ar ne, manau yra labai panasus dalykas

veilas mano ziniomis yra skirtas ne riebalu sugerimui o makiazo pagrindo fiksavimui ir tai nera pagrindinis dalykas riebalu sugerimui, corn starch zinoma sugeria riebalus bet is leto todel nesugeria viso riebalu pertekliaus toms kurios turi ypac riebia oda, ir tinka sausai odai nes jos nenusausina, nes riebalai sugeriami letai.
taigi manau kad veilas ir pudros skirtos riebaluotai odai tuom ir skiriasi nes ju paskirtis truputi skiriasi, bet cia tik mano nuomone.
aciu dievui neturiu tokios problemos kaip riebaluota veido oda.
kiek zinau riebalas nuima riebala tai pasidaryk kokiu kaukiu su aliejais, kiek zinau tai padeda sureguliuoti kazkiek odos riebalavimasi
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Nutariau pirmakart ismeginti mineraline pudra.
Gal galetu kas mane pakonsultuoti del tu atspalviu. Esu sviesiaplauke, turiu sviesia oda, bet ne visiskai balta. Noriu, kad pudra paryskintu ta odos sviesuma ir suteiktu sveika atspalvi.
Svarstau apie kazkuri is siu triju atspalviu: Fair, Fair light, Light smile.gif
Lyg ir is foto tiktu Fair, nes ji gal kiek siltesne (daugiau rozinio atspalvio), lyginant su Fair light (si spalva gana salta ir pilksva atrodo). Kaip ten yra is tikruju? Ar labai skiriasi siu atspalviu tonai?
O koks skirtumas ant odos tarp Fair ir Light? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo issiblaskiusi: 11 sausio 2011 - 23:27
QUOTE(issiblaskiusi @ 2011 01 12, 01:22)
Sveikos smile.gif
Nutariau pirmakart ismeginti mineraline pudra.
Gal galetu kas mane pakonsultuoti del tu atspalviu. Esu sviesiaplauke, turiu sviesia oda, bet ne visiskai balta. Noriu, kad pudra paryskintu ta odos sviesuma ir suteiktu sveika atspalvi.
Svarstau apie kazkuri is siu triju atspalviu: Fair, Fair light, Light smile.gif
Lyg ir is foto tiktu Fair, nes ji gal kiek siltesne (daugiau rozinio atspalvio), lyginant su Fair light (si spalva gana salta ir pilksva atrodo). Kaip ten yra is tikruju? Ar labai skiriasi siu atspalviu tonai?
O koks skirtumas ant odos tarp Fair ir Light?  g.gif

na manau kad jei nori paryskinti odos sviesuma tai imciau vietoj taves fair light, ji tokia viduriukas tarp fair ir light taigi manau ji butu idealiausia. Bet is tirko geriau uzsisakineti meginelius ir isbandyti.
Fair turi ruzavumo o fair light nera pilksva ji man tokia ruzava su gelsvu atspalviu sumaisyta.
Light spalvyte tai tokia gelsva ru lengvu rusvumu.

Gavau is barexminerals naujienlaiski

Šventės baigėsi, bet dovanos dar ne!

Todėl skelbiame akciją, kurios metu DOVANOSIME akių šešėlius!

Kiekvienam perkančiajam akių šešėliai dovanų: ŽIŪRĖTI ATSPALVIUS.

Akcija vyksta 2011 m. sausio 12-19 dienomis
Pastaba. Užsakymo suma turi būti nemažesnė nei 40 Lt.

Atsakyti