tulpelyte, nelabai noriu tikėt, kad jūsų oda tokio atspalvio. Nes labai domėjotės BE medium beige. O šitos merginos nelabai įsivaizduoju su tokia spalva padažytos. Aš pati ją naudojau tuo tarpu kai ėjau į soliariumą, o dabar kai neinu tai niekaip man ta spalva netiktų.
QUOTE(Balalaika. @ 2010 12 05, 00:49)
tulpelyte, nelabai noriu tikėt, kad jūsų oda tokio atspalvio. Nes labai domėjotės BE medium beige. O šitos merginos nelabai įsivaizduoju su tokia spalva padažytos. Aš pati ją naudojau tuo tarpu kai ėjau į soliariumą, o dabar kai neinu tai niekaip man ta spalva netiktų.
As ir naudoju Be Medium Beige, bet mano oda atrodo taip pat kaip sios merginos Zinau, kad keista, nes is visu kitu mineraliniu naudoju vos ne sviesiausias (zadu LL Blondie sakytis). BE Medium Beige man labai pagyvina veiduka suteikdamas gal kiek ir sveikesnio veido spalva, nes esu tikrai siuo metu baltute Dar noriu pasakyt, kad kiekvienos firmos tie atsplaviai kitokie, nes pvz is LL Medium atspalviai labai tamsus, uztepus viena sluoksni jau matosi rudumas ant odos
Merginos, ar galite man pasakyti tokį dalyką ? Koks jūsų pudros galas : ar su lipduku užsienio kalba, ar su paprastu mažyčiu baltu lapeliu, kuriame lietuviškai parašyta sudėtis ir nurodytas tinklapis ? Klausiu tų merginų, kurios perka pudrytes iš tarpininkių, ar iš lietuviško puslapio : www.barexminerals.lt ? Mano pudra su baltu lapeliu, kuriame rašoma lietuviškai, bijau, kad yra neoriginalus daiktas. O gal aš klystu ir taip turi būti ?
Ačiū ; )
Ačiū ; )
viskas ten originalu,
paciam www.barexminerals.com parasyti oficialus atstovai:
bare X minerals (USA)
234a East 43rd Street
New York City 10063
USA
+1-212-9721681
bare X minerals (IRELAND)
Unit 36 Blanchardstown Industrial Park
Dublin
IRELAND
+353-1-8709796
bare X minerals (LITHUANIA)
Ausros aleja 42 P.O. BOX 26 Siauliai, 76001
LITHUANIA
+370-601-72318
www.barexminerals.lt
paciam www.barexminerals.com parasyti oficialus atstovai:
bare X minerals (USA)
234a East 43rd Street
New York City 10063
USA
+1-212-9721681
bare X minerals (IRELAND)
Unit 36 Blanchardstown Industrial Park
Dublin
IRELAND
+353-1-8709796
bare X minerals (LITHUANIA)
Ausros aleja 42 P.O. BOX 26 Siauliai, 76001
LITHUANIA
+370-601-72318
www.barexminerals.lt
Aš neabejoju, jog iš tinklapio sakantis atsiunčia originalius daiktus, susimąsčiau tik dėl tarpininkės. Keistai man pasirodė lietuviškas popierėlis, kadangi maniau, jog bus toks, kaip ir tų, kurios siunčiamos iš užsienio. Išsigandau dėl originalumo, todėl ir paklausiau, kaip yra pas kitas merginas, kurios perka iš tarpininkių : )
QUOTE(Ulaaa @ 2010 12 11, 12:07)
Aš neabejoju, jog iš tinklapio sakantis atsiunčia originalius daiktus, susimąsčiau tik dėl tarpininkės. Keistai man pasirodė lietuviškas popierėlis, kadangi maniau, jog bus toks, kaip ir tų, kurios siunčiamos iš užsienio. Išsigandau dėl originalumo, todėl ir paklausiau, kaip yra pas kitas merginas, kurios perka iš tarpininkių : )
as tiesiai is puslapio pirkau tai irgi lietuviskas lipdukas:)na ta prasme pavadinimas lietuviskai, o sudetis jau originalia kalba
Mergaitės o Bare i.d. escentual medium beige spalvyte ir Bare X Minerals medium beige spalvytes identiškos ??
man tiko i.d , bet noriu pabandyti bare x
ačiū
ačiū
QUOTE(Valentinka @ 2010 12 15, 18:29)
Mergaitės o Bare i.d. escentual medium beige spalvyte ir Bare X Minerals medium beige spalvytes identiškos ??
ačiū
ačiū
as naudojau Bare i.d. medium ir Bxm medium
tai man jos abi tiko bet atspalviai truputi skiriasi nepasakyciau kad identiska.
tai nusipirk megineli uz 8.50 ir ismeginsi spalvyte, be to uzteks kokiems 5 kartams pasidazyti tad jei nepatiks neismesi pinigu ant dideles pakuotes