Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

QUOTE(Portishead @ 2010 12 04, 20:14)
fair light pagrindo pilna pakuote, nes meginelyje patiko spalvyte ir tiko  bigsmile.gif

uzsakymas jau padarytas, aciu prisijungusiom narem!  4u.gif

fair light ? rolleyes.gif oho, nustebau.. maciau tave, juk ne tokia tu šviesi smile.gif aš pabandymui ėmiau honey medium, tai labiausiai tiko, tik jį dabar imsiu, radau pagaliau mylimiausia ir maišyti nebereikės kelių spalvyčių wub.gif

i 
Ištrintas komercinis pasiūlymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 04 gruodžio 2010 - 23:52
QUOTE(simoona @ 2010 12 04, 20:31)
fair light ?  rolleyes.gif  oho, nustebau.. maciau tave, juk ne tokia tu šviesi  smile.gif  aš pabandymui ėmiau honey medium, tai labiausiai tiko, tik jį dabar imsiu, radau pagaliau mylimiausia ir maišyti nebereikės kelių spalvyčių wub.gif  tiesa, turiu visiškai pilną pakuotę light spalvytes, net neatidaryta, su lipduku kaip ir priklauso, gal kokiai Klaipėdietei reikia?  smile.gif

O kuom Light netiko? Per šviesi? Kaip tik šiandien ją užsisakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simoona @ 2010 12 04, 20:31)
fair light ?  rolleyes.gif  oho, nustebau.. maciau tave, juk ne tokia tu šviesi  smile.gif  aš pabandymui ėmiau honey medium, tai labiausiai tiko, tik jį dabar imsiu, radau pagaliau mylimiausia ir maišyti nebereikės kelių spalvyčių wub.gif  tiesa, turiu visiškai pilną pakuotę light spalvytes, net neatidaryta, su lipduku kaip ir priklauso, gal kokiai Klaipėdietei reikia?  smile.gif

gal as tada kremine pudra tamsesne uzsitepus buvau, o gal bronzanta panaudojus g.gif o siaip sviesi oda, ir gelsva...light tiko man, bet idomu buvo ir kitas spalvytes pabandyt biggrin.gif o fair light is meginelio pabandziau tai dar labiau patiko smile.gif na jei ka bronzantu kokiu pasirudinsiu bet svarbu kad su kaklu nesiskiria spalvyte. honey medium ant veido netepiau dar, tamsoka pasirode. tai tu dabar kelias spalvas emei, iskaitant ir light?smile.gif o ta light kur kazkada kooperavomes sunaudojai? as dar pabandysiu maisyt light ir fair light, is smalsumo:D
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2010 12 04, 22:59)
gal as tada kremine pudra tamsesne uzsitepus buvau, o gal bronzanta panaudojus  g.gif  o siaip sviesi oda, ir gelsva...light tiko man, bet idomu buvo ir kitas spalvytes pabandyt biggrin.gif o fair light is meginelio pabandziau tai dar labiau patiko smile.gif na jei ka bronzantu kokiu pasirudinsiu bet svarbu kad su kaklu nesiskiria spalvyte. honey medium ant veido netepiau dar, tamsoka pasirode. tai tu dabar kelias spalvas emei, iskaitant ir light?smile.gif o ta light kur kazkada kooperavomes sunaudojai? as dar pabandysiu maisyt light ir fair light, is smalsumo:D

Kur tada ėmiau light nesunaudojau, bet atrodė tinkamiausia spalvytė, todėl ir dabar užsisakiau, bet kad honey medium tobulai tinka tai ir nebereikia wub.gif o light naujoji taip ir tebėra supakuota.. honey tik atrodo tamsi, o užsitepus tai taip gražu smile.gif bet fair light nesuteikia odai sveiko švytėjimo, bent jau man ax.gif dabar žiūriu, kiek daug priemonių turiu prisipirkusi is bxm rolleyes.gif ilgai naudosiu ..
Papildyta:
QUOTE(Abi @ 2010 12 04, 22:16)
O kuom Light netiko? Per šviesi? Kaip tik šiandien ją užsisakiau smile.gif

Light graži spalvytė, tik man norėjosi labiau švytinčio veiduko, kai naudojau light reikėjo ir bronzanto, kad gyviau atrodyčiau, o dabar vien tik su honey man gražu mirksiukas.gif be to, tikrai ji nėra tamsi
Atsakyti
tai soliariuminės žinoma kad su fair light atrodys negyvai. Bet didžiąjai daugumai lietuvaičių būtent šis atspalvis mano manymu tinkamiausias. Bet kad daugybė tokių, kurios net neatsimena kokios natūralios spalvos jų oda lotuliukas.gif
Va tokio atspalvio odai fair light tinka, nėra itin šviesi:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 04 gruodžio 2010 - 22:25
QUOTE(Balalaika. @ 2010 12 04, 23:24)
tai soliariuminės žinoma kad su fair light atrodys negyvai. Bet didžiąjai daugumai lietuvaičių būtent šis atspalvis mano manymu tinkamiausias. Bet kad daugybė tokių, kurios net neatsimena kokios natūralios spalvos jų oda lotuliukas.gif

nesu aš soliariuminė. čia labai jau individualu, kokia spalva tinka, nemanau kad daugumai lietuvaičių būtent ši tinkamiausia smile.gif
Atsakyti
grazi mergina nuotraukoje cia tu balalaika? 4u.gif
bet kazkaip neisivaizduoju kaip su fair light gali cia buti padarytas makiazas blink.gif

fair light mano manymu tikrai labai sviesi spalvyte as va sakyciau kad labiau tokio tipo odytei tiktu kokia medium spalvyte blush2.gif,

mano plaukai panasaus tamsumo gal tamsesni o odyte gal net ir sviesesne bet man fair light tikrai buvo per sviesi pasidaziusi buvau lyg mertise doh.gif
naudoju medium ir tikrai spalvyte nuo kaklo man nesiskiria ax.gif

cia turbut ant kiekvieno zmogaus skirtingai atrodo g.gif

Atsakyti
Ne, ne aš. Čia tik kaip pavyzdį įdėjau. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(simoona @ 2010 12 04, 22:30)
nesu aš soliariuminė.

tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 12 04, 23:34)
Ne, ne aš. Čia tik kaip pavyzdį įdėjau. smile.gif
Papildyta:

tikrai  biggrin.gif

Balalaika juokini. Nepažįsti, kaip gali teigti...
Atsakyti
QUOTE(simoona @ 2010 12 04, 22:37)
Balalaika juokini. Nepažįsti, kaip gali teigti...

šiam pasauly visko būna. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 12 04, 23:24)
http://images.alfa.lt/5390/73/17.JPG

Isiterpsiu biggrin.gif Mano oda, kaip sios merginos, bet fair light netiko, atrodau negyvai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 12 05, 00:23)
Isiterpsiu  biggrin.gif  Mano oda, kaip sios merginos, bet fair light netiko, atrodau negyvai  schmoll.gif

na va, o ką aš sakiau biggrin.gif na ką, būsi ir tu tuoj išvadinta soliariumine biggrin.gif
Atsakyti