Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

QUOTE(Viktorija69 @ 2010 11 25, 23:19)
Is Vilniaus negalima taip ?

zinau viena panele is vln kuri noretu irgi jungtis su vilnietem.
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 11 26, 11:44)
zinau viena panele is vln kuri noretu irgi jungtis su vilnietem.

Prisijungiau jau prie ano uzsakymo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos mirksiukas.gif Noriu patarimo, šiandien atsiėmiau savo siuntinuka, pabandžiau Silk ir man jokio efekto neduoda, ka netaip darau? Tikėjaus kad gražiai spindės veidukas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(simoona @ 2010 11 29, 20:07)
Sveikos merginos mirksiukas.gif  Noriu patarimo, šiandien atsiėmiau savo siuntinuka, pabandžiau Silk ir man jokio efekto neduoda, ka netaip darau? Tikėjaus kad gražiai spindės veidukas  unsure.gif

tau veidukas nuo silk nespindi? blink.gif
as kol ismokau kaip juo naudotis nes per daug prisivarydavau blush2.gif

as dazniausiai ji naudoju na kaip cia pasakius veido T vietose bei kai bunu nuvargusi ir po akimis taip lengvai papudruoju tada gaunasi toks isryskinimas tu vietu ir graziai atrodo ypac tai matosi ant nuotrauku o ne plika akimi ziurint.
siaip esu girdejusi kad juo ir visa veiduka galima pabrizginti, bet man kazkaip nesinori jo ant viso veido deti, be to reikia tikrai labai nedaug,
gal tu per mazai dedi? nes kai per daug jo buna tai matosi akivaizdziai
Atsakyti
Na šiandien tik pirma karta pabandziau, ir tik skruostus, bet efekto išvis jokio nepastebėjau, rytoj pabandysiu daugiau dėti, reiškia reikia rasti viduriuką ir perdaug nepersistengti, ech teks mokytis ax.gif o aš iškarto tikėjaus nuostabaus rezultato blush2.gif
Atsakyti
foto-ataskaita visu pagrindu

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Papildyta:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Ačiū, Portishead 4u.gif Šauniai padirbėjai bigsmile.gif Iš šių nuotraukų man Light tinkamiausia atrodo, manau ją ir imsiu pabandymui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2010 12 01, 12:28)
Ačiū, Portishead  4u.gif  Šauniai padirbėjai  bigsmile.gif Iš šių nuotraukų man Light tinkamiausia atrodo, manau ją ir imsiu pabandymui  smile.gif

nera uz ka! tikiuos Light tiks 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
išbandžiau aš pagaliau, ir visai patiko, atspalvis puikus fair light. Tik maskavimo mažiau nei kitose mineralinėse kurias esu bandžius.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 12 04, 15:05)
išbandžiau aš pagaliau, ir visai patiko, atspalvis puikus fair light. Tik maskavimo mažiau nei kitose mineralinėse kurias esu bandžius.

pabandyk maskuokli bisk jei tinka fair light turetu jis patikti ir maskuoja gerai ir galesi naudoti vietoj pudrytes ar kartu su ja, rezltatas bus dar geresnis
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2010 12 04, 13:08)
Gal kas noretu jungtis prie uzsakymo vel?smile.gif geriau butu Kaunas/Klaipeda  ax.gif Pagrindas iseina 52 Lt vietoj 65 Lt. Siuntimo islaidas padalinsim

Gal planuoji kažką naujo išbandyti kad vėl užsakyma darai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simoona @ 2010 12 04, 17:33)
Gal planuoji kažką naujo išbandyti kad vėl užsakyma darai?  ax.gif

fair light pagrindo pilna pakuote, nes meginelyje patiko spalvyte ir tiko bigsmile.gif

uzsakymas jau padarytas, aciu prisijungusiom narem! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 04 gruodžio 2010 - 19:17