Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

mm medium warm
Atsakyti

i 
Žinutės ne į temą ištrintos.
Atsakyti
bare X minerals tinklapyje startavo nuolaidų kuponų sistema, kurios pagalba mūsų produkcijos bus galima įsigyti pigiau!

Šia proga visą savaitę naudokitės 10 proc. nuolaida visoms bare X minerals prekėms!

Apsilankykite mūsų parduotuvėje www.bareXminerals.lt ir apsipirkite PIGIAU!

Nuolaidų kupono kodas: bxm010
Atsakyti
gal kas is Klaipedos nori kooperuotis? reikia minimum 150 Lt kad nuolaida butu, man kaip tik "Bisk" maskuoklis beveik baiges. super maskuoklis beje, gerai paslepia raudoni bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos gal kuri galite pagelbeti ? Visa laika dabar naudojau Medium bare X minerals, bet pasibaige, tai nebezinau koki atspalvi uzsisakyti, nes vistiek ziemai norisi sviesesnio, tai gal kuri zinote atspalvius Honey medium ir Light ? Gal galite palyginti ar jie labai skiriasi ? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija69: 22 lapkričio 2010 - 17:58
QUOTE(Portishead @ 2010 11 22, 18:41)
gal kas is Klaipedos nori kooperuotis? reikia minimum 150 Lt kad nuolaida butu, man kaip tik "Bisk" maskuoklis beveik baiges. super maskuoklis beje, gerai paslepia raudoni  bigsmile.gif

as kai noriu padaryti kam uzsakyma ir nesurenku norinciu visada uzsisakau medium makiazo pagrindu, niekada neprasaunu nes bent jau pas mane ji perkamiausia spalva.

QUOTE(Viktorija69 @ 2010 11 22, 19:57)
Merginos gal kuri galite pagelbeti ? Visa laika dabar naudojau Medium bare X minerals, bet pasibaige, tai nebezinau koki atspalvi uzsisakyti, nes vistiek ziemai norisi sviesesnio, tai gal kuri zinote atspalvius Honey medium ir Light ? Gal galite palyginti ar jie labai skiriasi ?  g.gif  4u.gif

light yra sviesesne nei medium, o honey medium tamsesne truputeli nei medium
tad jei nori sviesesnes imk light, labai grazi spalvyte gaunasi kai light pamaisai su medium. thumbup.gif
Atsakyti
o kas cia per nuolaidos gaunasi jei perki uz 150? kokius cia uzsakymus renkat?
Papildyta:
as niekaip neapsisprendziu kuri medium atspalvi imti??? tai beige jau buvau nusprendus dbr jau honey galvoju.... ko gero geriausia butu meginukus nusipirkti bet kazkaip moketi 30 lt tik paziurejimui spalvos gaila blush2.gif
ar honey nera tamsi spalva?
Atsakyti
QUOTE(Lunera @ 2010 11 22, 18:04)
as kai noriu padaryti kam uzsakyma ir nesurenku norinciu visada uzsisakau medium makiazo pagrindu, niekada neprasaunu nes bent jau pas mane ji perkamiausia spalva.
light yra sviesesne nei medium, o honey medium tamsesne truputeli nei medium
tad jei nori sviesesnes imk light, labai grazi spalvyte gaunasi kai light pamaisai su medium.  thumbup.gif

tai kad as del saves noriu nuolaidos, nenoriu po to medium pagrindus pardavinet atskirai ax.gif kitoms irgi su nuolaida iseitu, neplatinu ju kosmetikos. gal ir makiazo pagrinda kitokios spalvos pabandyciau, nezinau net. kolkas naudoju light spalvyte. sakyciau visai ne sviesi. ziemai kas naudojo pries tai medium tiktu
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2010 11 22, 20:23)
o kas cia per nuolaidos gaunasi jei perki uz 150? kokius cia uzsakymus renkat?
Papildyta:
as niekaip neapsisprendziu kuri medium atspalvi imti??? tai beige jau buvau nusprendus dbr jau honey galvoju.... ko gero geriausia butu meginukus nusipirkti bet kazkaip moketi 30 lt tik paziurejimui spalvos gaila blush2.gif
ar honey nera tamsi spalva?

cia galima uzsiregistruoti pas juos kaip platintoju ir turi vienu metu pirkti visko uz 150 lt tada pigiau gaunasi

nueik i ju tinklapi pasiskaitysi platinimas
jei turi draugiu daug o tos drauges savo draugiu ir t.t gali ir uzsidirbti nuo to ax.gif zinoma ne milijona lotuliukas.gif bet kelis simtelius galima
Atsakyti
labai gražu iš draugių užsidirbinėti.. Būtų gerai, jei atsirastų merginų norinčių kooperuotis ir pirkti už platintojos kainą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 22 lapkričio 2010 - 22:54
Aciu merginos, padejote apsispresti, tad jei honey medium tamsesnis uz medium, reikes uzsisakyt light, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 11 22, 22:53)
Būtų gerai, jei atsirastų merginų norinčių kooperuotis ir pirkti už platintojos kainą.

jei atsirastu daugiau norinciu is Klaipedos ir Kauno (kad min 150 Lt iseitu), tai galeciau nupirkt uz platintojos kaina, o siuntima iki Kauno padalintumem per puse, keli litai teiseitu g.gif
Atsakyti