Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 21, 21:55)
jis man be rysio maskuoja ir dedant ant virsaus pagrinda, tose ploteliuose matosi spalvos nelygumas.

Taip ir maniau, nes esu turejusi kitos firmos zaliaji maskuokli tai ir nepatiko, nes matosi zalumas ir spalvyte nevienoda. Dabar naudoju Bisk, ta senesni, bet jis man per sviesus tai kartais ir baltesnes demeles islenda doh.gif
Beje kuria diena sededama pagalvojau, kokia is tikruju siu pudryciu sudetis ir is kur ja perpilsto, nes ant pakuotes nera originalios sudeties parasyta tik lipdukai uzklijuoti tokie cool.gif ... Taigi pakuote matosi kad perpilstyta, o parasyti sudeti gali bet kokia ir lipdukus uzklijuoti. Na bet pudryte manes kaip ten bebutu manes dar nenuvyle, esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif
Prisiskaičiau Jūsų atsiliepimų apie Bare x minerals ir pagaliau užsisakiau pudrytės mėginukų pabandymui. Ėmiau Fair Light, Medium Beige ir Honey medium.
Tai mano įspūdžiai tokie, gal kam pravers smile.gif :
Fair light tikrai labai šviesi.
Medium Beige ir Honey medium tamsumu sakyčiau yra vienodos (bet tikrai ne tamsios, o vidutinei odytei), tik Medium beige yra į rusvumą, o Honey medium į gelsvumą.
Asmeniškai mano odytė yra gelsvo atspalvio, tačiau žandukai nuo temperatūrų kaitos yra linkę paraudonuot blush2.gif Abi pudrytės gražiai pasidengia ir tinka, tik Medium Beige nepaslepia raudonų žandukų, tad sakysiuos Honey Medium, nes ji tą rausvumą pamaskuoja. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egestra @ 2010 10 22, 20:34)
Labutis  smile.gif
Prisiskaičiau Jūsų atsiliepimų apie Bare x minerals ir pagaliau užsisakiau pudrytės mėginukų pabandymui. Ėmiau Fair Light, Medium Beige ir Honey medium.
Tai mano įspūdžiai tokie, gal kam pravers  smile.gif  :
Fair light tikrai labai šviesi.
Medium Beige ir Honey medium tamsumu sakyčiau yra vienodos (bet tikrai ne tamsios, o vidutinei odytei), tik Medium beige yra į rusvumą, o Honey medium į gelsvumą.
Asmeniškai mano odytė yra gelsvo atspalvio, tačiau žandukai nuo temperatūrų kaitos yra linkę paraudonuot  blush2.gif  Abi pudrytės gražiai pasidengia ir tinka, tik Medium Beige nepaslepia raudonų žandukų, tad sakysiuos Honey Medium, nes ji tą rausvumą pamaskuoja.  thumbup.gif

siaip Medium spalvyte irgi labai grazi ir maskuoja manau raudonuma labiau tik ji tokio saltesnio tono nei honey medium
Atsakyti
Sveikos,

beveik visa tema perskaiciau ir susigundziau pabandyt iskeist jau kelintus metus naudojama Bareminerals pudryte...

Gal kuri turit Vilniuje dirbancios tarpininkes kontaktus? kaip supratau pigiau per jas bus susirinkti maskuotoja, sepeteli jam ir paia pudryte ax.gif

Beje, sios pudrytes su SPF'U?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Herėja: 26 spalio 2010 - 15:54
QUOTE(Herėja @ 2010 10 26, 16:30)
Gal kuri turit Vilniuje dirbancios tarpininkes kontaktus? kaip supratau pigiau per jas bus susirinkti maskuotoja, sepeteli jam ir paia pudryte  ax.gif

Noreciau ir as tarpininkes Vilniuje kontaktu 4u.gif Domina pudra ir maskuoklis ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Herėja @ 2010 10 26, 17:30)
Gal kuri turit Vilniuje dirbancios tarpininkes kontaktus? kaip supratau pigiau per jas bus susirinkti maskuotoja, sepeteli jam ir paia pudryte  ax.gif

QUOTE(neris @ 2010 10 26, 17:46)
Noreciau ir as tarpininkes Vilniuje kontaktu 4u.gif  Domina pudra ir maskuoklis ax.gif .

Sveikos,
Aš pirkau per šią moterį, nors nežinau tiksliai kokiame mieste ji dirba, bet greičiausiai Vilniuje
renata555@gmail.com
Atsakyti
Sveikos,

beveik visa tema perskaiciau ir susigundziau pabandyt iskeist jau kelintus metus naudojama Bareminerals pudryte...

QUOTE(neris @ 2010 10 26, 17:46)
Noreciau ir as tarpininkes Vilniuje kontaktu 4u.gif  Domina pudra ir maskuoklis ax.gif .

jei norit platintojo vilniuje parasykit jiem i emaila ir jums atsius duomenis ju pastus ir telefono numerius bus greiciau nei per cia ieskotis

bare X minerals sukūrimui buvo naudojami tik aukščiausios rūšies žemės mineralai. Pudra praturtinta mikronizuotu titano dioksidu bei cinko oksidu, todėl apsaugo nuo žalingų saulės UVA ir UVB spindulių bei gydo odą.
pagal si ju sakini suprantu kad spf yra, tik koks reikia ju klausti nes kazkada esu pasidomejusi tai spf kiekis priklauso nuo titano dioksido kiekio.

Atsakyti

platintojai negali uzsakyti meginuku.

taip su, delto net biski nervina, nes nuotraukose nuo blico veidas atrodo daug sviesesnis nei kunas.
Atsakyti
taigi nusipirkau ir as barexo maskuoklius tiek geltona tiek zalia,
geltono nelabai kur turiu panaudoti nes neturiu tokiu melynu paakiu kad juos reiketu su korektorium maskuoto o va zalias thumbup.gif atradimas, turejau pries tai EM zalia tai tikrai buvo nelabai koks o si sviesesnis truputi tad rezultatas puikus
imetu nuotraukyte siandien pasidariau tad pamatysit ir jus skirtuma.
tik vienas dalykas jie netinka toms kurios neturi problematisku vietu tik tikrai turincioms labai pajuodusius paakius tinka geltonas o turinciu issipletusius kapiliarus kaip as - zalias

pirma nuotrauka svarus veidas
antra salia pirmosios - pamaskuota zaliu korektoriumi nosies paraudimai
trecia ir ketvirta su pudra
visko deta labai mazai tik tam kad pamatyti koks rezultatas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lunera @ 2010 11 11, 13:31)

man tai trecioj ir ketvirtoj kur su pudra, persimato ta zaluma kazkokia
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 11 11, 14:36)
man tai trecioj ir ketvirtoj kur su pudra, persimato ta zaluma kazkokia

is tikro tai nieko nesimato
bet kai pati dariau fotkes gal taip atrodo, be to dejau mm sviesia pudra tik palyginimui o ne gera makiaza dariau.
tad ir dar nuo to daug kas priklauso.... ax.gif
Atsakyti
o koks pudros atspalvis čia naudotas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 11 lapkričio 2010 - 12:44