Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

QUOTE(veterane @ 2010 10 20, 10:55)
labai domina  construction.gif

dar neuzsisakei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 20, 12:05)
dar neuzsisakei? smile.gif

nea, pirma sulaukt noriu atsiliepimu rolleyes.gif
emet meginelius ar pilnas pakuotes?
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 10 20, 11:17)
nea, pirma sulaukt noriu atsiliepimu  rolleyes.gif
emet meginelius ar pilnas pakuotes?

emiau platintojoms sudeta rinkinuka: specialios pudros, nes pilnos pakuotes nei zalio, nei geltono maskuoklio tikrai neimsiu
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 20, 12:27)
nei zalio, nei geltono maskuoklio tikrai neimsiu

kodel?
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 10 20, 11:51)

zalias man is principo nepatinka (nei EM, nei bet kuris kitas), o geltonas man nereikalingas - paakiai nepajuodave, kapiliaru nesimato, melyniu irgi nera biggrin.gif tai jis man visai netikslingas yra. be to, paakiams turiu super daikta is smashbox, kuris man super patinka, jeigu noriu kazka patepti (tepu daziausiai del to, kad netepliotu tusas paakiu, nes mano apatines blakstienos ilgos ir arti odos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simoona @ 2010 10 20, 08:02)
tai tau platintojos kainom?  smile.gif  užsisakom kartu, galėsi ir man pigiau paimti?  4u.gif  nes noriu ir pudrytės ir maskuoklio ir korektoriaus  mirksiukas.gif

ok, svarbu kad bendra sumu butu 150 Lt ar daugiau, jei pazisti dar ka nors is Klp - rasyk. as jau vienai mergaitei parasiau, jin buvo uzklausius mineralines temoj. ir i AZ savo tikslius pageidavimus, kad krepsa rinkciau, noreciau jau siandien uzsakyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 20 spalio 2010 - 12:03
QUOTE(Portishead @ 2010 10 20, 13:01)
ok, svarbu kad bendra sumu butu 150 Lt ar daugiau, jei pazisti dar ka nors is Klp - rasyk. as jau vienai mergaitei parasiau, jin buvo uzklausius mineralines temoj. ir i AZ savo tikslius pageidavimus, kad krepsa rinkciau, noreciau jau siandien uzsakyt  4u.gif

aš sąrašą atsiūsiu į až bet apie 5val ir šiandien užsisakom smile.gif surinksim drąsiai tą sumą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoona: 20 spalio 2010 - 14:02
QUOTE(simoona @ 2010 10 20, 15:00)
aš sąrašą atsiūsiu į až bet apie 5val ir šiandien užsisakom  smile.gif surinksim drąsiai tą sumą  mirksiukas.gif

oki. as pati nesu tikra del pudros atspalvio, nesu naudojus barexminerals niekad. bet nenoriu pirkt meginelius, iskart noriu didele bonke, tikiuosi pataikysiu:)
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2010 10 20, 15:20)
oki. as pati nesu tikra del pudros atspalvio, nesu naudojus barexminerals niekad. bet nenoriu pirkt meginelius, iskart noriu didele bonke, tikiuosi pataikysiu:)

aš taip pat tik dideles užsisakau, vienu ar kitu atveju sunaudosi, nes gali maišyti ir išgauti tokį rezultatą thumbup.gif aš skaičiuojuos ir žiūriu man jau apie 200 gaunasi visko ko noriu bigsmile.gif
Atsakyti

Portishead
parašiau až sąrašėlį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoona: 20 spalio 2010 - 16:57
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 20, 12:04)
zalias man is principo nepatinka

o kodel zaliasis nepatinka? Man idomu, o ji naudojant neislenda zalumas, nesimatys zaliu ploteliu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 10 21, 21:43)
o kodel zaliasis nepatinka? Man idomu, o ji naudojant neislenda zalumas, nesimatys zaliu ploteliu?  4u.gif

jis man be rysio maskuoja ir dedant ant virsaus pagrinda, tose ploteliuose matosi spalvos nelygumas.
Atsakyti