Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

QUOTE(simoona @ 2010 10 19, 12:36)
Nėra Klaipėdoj platintojų  unsure.gif  Labai laukiu kada patalpins į puslapį visiems  verysad.gif

parašykit jiems e-mailą. Man atsiuntė platintojos kontaktus Kaune, su kuria jau susisiekiau. smile.gif
Atsakyti
ateinu su ispudziais apie maskuokli bisk. taigi, pats maskuoklis sviesesnis uz fair light spalva, tad turincioms tamsesne oda - net nezinau, nemanau, kad tiks, nes pakankamai balina. nuo pagrindo skyriasi tuo, kad koksistencija labiau kremine, ne toks birus. maskavimas: graziai "sulygina" poras, prie odos nelygimu "prikimba" ir islygina pavirsiu. zodziu, pirkinys geras, bet turincioms tamsesne oda - gali buti per sviesus.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 19, 17:02)
ateinu su ispudziais apie maskuokli bisk. taigi, pats maskuoklis sviesesnis uz fair light spalva, tad turincioms tamsesne oda - net nezinau, nemanau, kad tiks, nes pakankamai balina. nuo pagrindo skyriasi tuo, kad koksistencija labiau kremine, ne toks birus. maskavimas: graziai "sulygina" poras, prie odos nelygimu "prikimba" ir islygina pavirsiu. zodziu, pirkinys geras, bet turincioms tamsesne oda - gali buti per sviesus.

nu zinok ne per sviesus as naudoju medium
tai man nieko nebalina is pradziu veidukas nusibalina bet kai uzdedi spalvyte as naudoju medium to balinimo nelieka, juk merginos fotke kur buvo ideta su pavyzdziu ir medium beige spalvyte tai parodo kuo puikiausiai
Atsakyti
QUOTE(Lunera @ 2010 10 19, 16:08)
nu zinok ne per sviesus as naudoju medium
tai man nieko nebalina is pradziu veidukas nusibalina bet kai uzdedi spalvyte as naudoju medium to balinimo nelieka, juk merginos fotke kur buvo ideta su pavyzdziu ir medium beige spalvyte tai parodo kuo puikiausiai

tai apie tai ir rasau, kad jis nubalina, o toliau jau reikia ziureti individualiai, kaip prisitaiko prie odos. bet esme tame, kad jeigu nori tik pamaskuoti ir nedeti pagrindo (jeigu nesinori), tai ta jis per baltas ir netinka
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 19, 17:14)
tai apie tai ir rasau, kad jis nubalina, o toliau jau reikia ziureti individualiai, kaip prisitaiko prie odos. bet esme tame, kad jeigu nori tik pamaskuoti ir nedeti pagrindo (jeigu nesinori), tai ta jis per baltas ir netinka

nu tai nesamone po maskuokliu vien eiti juk ne visa veida maskuoji o tik tam tikras vietas.

tad savaime gaunasi ne vienodai o kai makiazo pagrindu pasinaudoji viskas susilygina.

Atsakyti
QUOTE(Lunera @ 2010 10 19, 16:23)
nu tai nesamone po maskuokliu vien eiti juk ne visa veida maskuoji o tik  tam tikras vietas.

tad savaime gaunasi ne vienodai o kai makiazo pagrindu pasinaudoji viskas susilygina.

nematau jokios nesamones. daznai nenoriu dazytis, arba nera reikalo, tai tik pamaskuoju kokia demele ir viskas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 19, 17:27)
nematau jokios nesamones. daznai nenoriu dazytis, arba nera reikalo, tai tik pamaskuoju kokia demele ir viskas rolleyes.gif

nu nebent tu labai sviesi esi
Atsakyti
QUOTE(Lunera @ 2010 10 19, 16:33)
nu nebent tu labai sviesi esi

na tai jeigu naudoju fair light, tai matyt, kad ne tamsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simoona @ 2010 10 19, 12:36)
Nėra Klaipėdoj platintojų  unsure.gif  Labai laukiu kada patalpins į puslapį visiems  verysad.gif

galim kartu pirkt, pas mane 94 Lt uzsakymas, plius jei jus prisijungumet ir dar kas nors, tada pigiau gautus, nes man kazkodel skaiciuoja jau dabar pudras po 52 Lt, bet uzsakyt neleidzia, nes nesiekia 150 Lt.
Gal as katalogui uzsiregistravau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 20 spalio 2010 - 01:13
QUOTE(Portishead @ 2010 10 20, 02:06)
galim kartu pirkt, pas mane 94 Lt uzsakymas, plius jei jus prisijungumet ir dar kas nors, tada pigiau gautus, nes man kazkodel skaiciuoja jau dabar pudras po 52 Lt, bet uzsakyt neleidzia, nes nesiekia 150 Lt.
Gal as katalogui uzsiregistravau  g.gif

tai tau platintojos kainom? smile.gif užsisakom kartu, galėsi ir man pigiau paimti? 4u.gif nes noriu ir pudrytės ir maskuoklio ir korektoriaus mirksiukas.gif
Atsakyti
barex atsiunte i pastuka:

pristatome naujės prekes – tai korektoriai-maskuotojai. Unikalios sudėties, matiniu pagrindu sukurti bare X minerals korektoriai, maskuojantys pajuodusius paakius, išsiplėtusius kapiliarus, neutralizuojantys veido raudonį.

Žalias korektorius skirtas kapiliarų, spuogų, raudonų dėmelių maskavimui. Tepti plonu teptuku. Ir tik defekto vietoje. Spuogą maskuojant, tepti tik ant paraudimo, bet ne ant odos.

Geltonas korektorius skirtas maskuoti patamsėjusiems paakiams (mėlynėms). Sudėtingas ir kruopštus darbas. Būtina gerai retušuoti. Paakių zonoje dirbama bevardžiu pirštu. Taip pat galima maskuoti venas, kraujagysles ant rankų ir kojų.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 20, 10:56)
barex atsiunte i pastuka:

labai domina construction.gif
Atsakyti