Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

Makiažo pagrindą. Tik dėl atspalvio klausimas. Tarp light ir fair light svarstau.
Atsakyti
o ko meginuku neuzsisakai?
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 10 18, 14:48)
Makiažo pagrindą. Tik dėl atspalvio klausimas. Tarp light ir fair light svarstau.

o su atspalviu sunkiau, čia jau reikia bandyti, visai kitaip atrodo paveiksliuke ir visai kitaip ant veiduko ax.gif
Atsakyti
todėl kad visiškai neapsimoka, jau geriau aš pilnas pakuotes abiejų užsisakysiu, o netikusią parduosiu sm išparduotuvėje.
Atsakyti
Jus kaip zinau nenorit geltono atspalvio, bet vel zvalgotes i Light spalva biggrin.gif biggrin.gif Kam pirkti, moketi pinigus, jei jau is aprasymo galima suprasti, kad ji bus i geltonuma biggrin.gif Fairly Light ir Medium manau geriau tiktu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
nu as kažkaip galvoju, kad fairly light gali būt per šviesi. Nenoriu, kad balintų odą. Pvz iš EM fairly light tai man ryškiai per šviesi. O medium galvoju per tamsi bus. Nu bet aš jau susitariau su tarpininke, turi ir mėginukus. Tai pasižiūrėsiu. Gali būti čiut čiut to geltonumo, bet ne tiek kiek em pudrose neutral ar buttered tan. Pvz. iš BM man visai tikdavo medium beige, nu bet tada dar į soliariumą nueidavau, ji irgi gelsva šiek tiek, bet dabar kai neinu visai į soliariumus, tai per tamsi stipriai.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 10 18, 20:26)
nu as kažkaip galvoju, kad fairly light gali būt per šviesi. Nenoriu, kad balintų odą. Pvz iš EM fairly light tai man ryškiai per šviesi. O medium galvoju per tamsi bus. Nu bet aš jau susitariau su tarpininke, turi ir mėginukus. Tai pasižiūrėsiu. Gali būti čiut čiut to geltonumo, bet ne tiek kiek em pudrose neutral ar buttered tan. Pvz. iš BM man visai tikdavo medium beige, nu bet tada dar į soliariumą nueidavau, ji irgi gelsva šiek tiek, bet dabar kai neinu visai į soliariumus, tai per tamsi stipriai.

Na taip, bet man atrodo, kad Light bus i geltonuma kaip ir BE smile.gif Bet aisku jau radote tarpininke, tai issirinksite, kai isbandysit parasykite, sulyginkite su BE, LL biggrin.gif As ja bandziau, kazkaip didelio ispudzio nepaliko, nors kitos ziuriu labai giria jas biggrin.gif As kazkaip pasiilgau to veido svytejimo pudroje, nes dabar matine mano mineraline biggrin.gif O BE kazkaip nebesilaiko, nesuprantu kas pasidare unsure.gif
EM Light Medium visiskai ne i geltonuma ir tamsesne uz Fairly Light, manau jums tiktu, panasi man bent i LL candy cane atrodo. Cia gal ateiciai prireiks taip netycia biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 18, 22:00)

cia barex jums nepatiko ar LL?
Atsakyti
siryt jau atvaziavo mano pudros yahoo.gif greitis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 19, 09:04)
siryt jau atvaziavo mano pudros yahoo.gif greitis thumbup.gif

oho, čia kur vakar užsisakei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(simoona @ 2010 10 19, 10:03)
oho, čia kur vakar užsisakei?  bigsmile.gif

taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 19, 10:09)

kaip smagu, parašyk kaip tie maskuokliai, koks įspūdis smile.gif palygink su bisk bare rolleyes.gif
Atsakyti