Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

turiu magic meginuka, bet vis neprisiruosiu isbandyti, nes bet kokiu atveju per mazas kiekis bus visam veidui, tai nebent nosi papudruoti g.gif
taip, BE zymiai sunkesne, labiau kaukes efektas pasimato, ypac man, kai dar ir ne viena spalva netiko unsure.gif
Atsakyti
pagaliau ismokau is induko ja naudot, nes pradzioj isbarstydavau daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 18, 14:25)
turiu magic meginuka, bet vis neprisiruosiu isbandyti, nes bet kokiu atveju per mazas kiekis bus visam veidui, tai nebent nosi papudruoti g.gif
taip, BE zymiai sunkesne, labiau kaukes efektas pasimato, ypac man, kai dar ir ne viena spalva netiko unsure.gif

man magic irgi labai patinka ir dabar ja naudoju kad pailseti nuo bxm taciau kai pasidazau su bxm atsimenu kodel ji man taip patinka wub.gif
, tai pagrinde jas abi naudoju kad pakaitalioti jog neatsibostu vienas ir tas pats vaizdas rolleyes.gif
Atsakyti
kazin, ar cia ne tie patys gamintojai barex ir magic? net ju www psl labai panasus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 18, 14:32)
kazin, ar cia ne tie patys gamintojai barex ir magic? net ju www psl labai panasus ax.gif

nezinau pudros tai labai skiriasi tai manau gamintojai gal kiti turetu buti
Atsakyti
QUOTE(Lunera @ 2010 10 18, 13:45)
nezinau pudros tai labai skiriasi tai manau gamintojai gal kiti turetu buti

spalvos tai tikrai skyriasi, turiu medium beige vienu, ir kitu - tai skirtumas matosi
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 18, 14:53)
spalvos tai tikrai skyriasi, turiu medium beige vienu, ir kitu - tai skirtumas matosi

skirtumas ne tik spalvose bet ir teksturoje, mm yra tokia matine, maskavimas kitoks, na visiskai skirtinga nei bxm visais atzvilgiais, todel po mm visada norisi vel bxm to naturalumo is veido spindejimo.
Atsakyti
QUOTE(simoona @ 2010 10 18, 09:39)
  as tai trecia karta uzsisakysiu pudros, dabar light, tikiuosi pataikysiu  biggrin.gif

Kaip supratau vis tik bandėt maišyt dviejų atspalvių pudras. Ir kaip? Nepavyko išgauti norimos spalvos?
Atsakyti
tai tuomet neverta man jos bandyti, na nebent ta meginuka, nes nenoriu "negyvo" veido irnesakyk.gif barex uz lengvuma ir sveika isvaizda kaip tik ir vertinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 10 18, 14:09)
Kaip supratau vis tik bandėt maišyt dviejų atspalvių pudras. Ir kaip? Nepavyko išgauti norimos spalvos?

bandziau ivairiais kiekiais , gražu tikrai, bet labiau geltonesnio man reikia dienai smile.gif o vakarui sumaišius su medium baige, nuostabus atspalvis, žiūriu į veidrodi ir grožiuosi biggrin.gif wub.gif noriu visokius atspalvius išbandyti, be baimės užsisakau, nes žinau kad viską sunaudosiu, pinigai nenueis veltui rolleyes.gif
Atsakyti
gavau kontaktus vienos platintojos kaune, parašiau emailą, lauksiu kol atsakys. Labai gi išbandyti įdomu
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 10 18, 14:37)
gavau kontaktus vienos platintojos kaune, parašiau emailą, lauksiu kol atsakys. Labai gi išbandyti įdomu

nenusivilsi smile.gif ka galvoji užsisakyti? smile.gif
Atsakyti