Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 18, 11:27)
jie  visi skirtingi ir skirtingiems tikslams naudojami.
Papildyta:
man veilas kaip tik laaabai naudingas daiktas, vasara isvis buvo nepamainomas dalykas. tik mano siuo metu naudojamas is make up for ever prof.

o tai jis ne tik tam kad sugertų riebalus? koks efektas būna nuo jo užsitepus, ar pasikeičia? g.gif
Atsakyti
jo deka zymiai ilgiau issilaiko pudra, skaistalai, ir man yra grazesnis pats dengimas, graziau gulasi pudra. jau nekalbant apie tai, kad neblizga veidas, o ypac Tzona
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 18, 11:37)
jo deka zymiai ilgiau issilaiko pudra, skaistalai, ir man yra grazesnis pats dengimas, graziau gulasi pudra. jau nekalbant apie tai, kad neblizga veidas, o ypac Tzona

na kiekvienam skirtingai, viska reikia išbandyti ant saves smile.gif o su šia kosmetika eksperimentuojant ir ieškant kas tinka ir patinka negaila pinigėlių, nes kokybe tai super wub.gif
Atsakyti
atsirado nauju korektoriu cool.gif
zalias ir geltonas
http://www.barexmine...?products_id=75
http://www.barexmine...?products_id=75
Atsakyti
drinks_cheers.gif is mano isbandytu N mineraliniu ir visokiu kitu pudru, barex - geriausia is visu wub.gif mano jautri oda toleruoja puikiai, spalva tinka idealiai, laikosi ir nenuplaukia, zodziu man ji - metu atradimas.
Papildyta:
QUOTE(veterane @ 2010 10 18, 12:08)

jau uzsisakiau dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 18, 12:08)
drinks_cheers.gif  is mano isbandytu N mineraliniu ir visokiu kitu pudru, barex - geriausia is visu wub.gif  mano jautri oda toleruoja puikiai, spalva tinka idealiai, laikosi ir nenuplaukia, zodziu man ji - metu atradimas.
Papildyta:
jau uzsisakiau dirol.gif

aš irgi šiandien užsisakysiu abu maskuoklius naujus smile.gif daug mėginukų naujų pridėjo ax.gif
Papildyta:

man tas pats, kiek kosmetikos esu išbandžiusi... bxm nesulyginama su niekuo smile.gif veidas pasikeite po pirmos savaites naudojimo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoona: 18 spalio 2010 - 11:20
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 18, 13:08)
drinks_cheers.gif  is mano isbandytu N mineraliniu ir visokiu kitu pudru, barex - geriausia is visu wub.gif  mano jautri oda toleruoja puikiai, spalva tinka idealiai, laikosi ir nenuplaukia, zodziu man ji - metu atradimas.
Papildyta:
jau uzsisakiau dirol.gif

jau biggrin.gif as tik katik pamaciau ir pagalvojau rolleyes.gif
jau kai gausi butinai pranesk, idomu kaip tie korektoriai smile.gif

man irgi labai patinka, ez naudojau 2 metus, dabar stovi kampe padeta biggrin.gif

Atsakyti
bet tai kaip keista, kad tų platintojų taip mažai. Kaune nieko nerandu, kas platintų. g.gif
Atsakyti
turetu buti platintoju sarasas g.gif
Atsakyti
kad nėra, gaudyk vėją laukuose..
Atsakyti
QUOTE(simoona @ 2010 10 18, 12:19)
man tas pats, kiek kosmetikos esu išbandžiusi... bxm nesulyginama su niekuo smile.gif veidas pasikeite po pirmos savaites naudojimo..

drinks_cheers.gif tikrai taip

QUOTE(veterane @ 2010 10 18, 12:27)
jau  biggrin.gif  as tik katik pamaciau ir pagalvojau  rolleyes.gif
jau kai gausi butinai pranesk, idomu kaip tie korektoriai  smile.gif

man irgi labai patinka, ez naudojau 2 metus, dabar stovi kampe padeta  biggrin.gif

jo, jo, jau siandien su jais susirasiau ir viska uzsisakiau mirksiukas.gif labai maloniai ir greitai visada man atsako, patinka man jie thumbup.gif

QUOTE(veterane @ 2010 10 18, 12:29)
turetu buti platintoju sarasas  g.gif

ne, nera ikeltas, tik miestai surasyti
Atsakyti
turetu buti jei paprasytum jog tave patalpintu be zmogaus pageidavimo kiek zinau negali talpinti, juk kaip be zmogaus sutikimo imsi skelbti jo duomenis.

del veilo tai as naudoju thumbup.gif ir man jis labai reikalingas
mano oda sausa tai man kaip riebalams sugerti nereikia, taciau su juo makiazas atrodo uzbaigtas, nesimato poros, ir siaip suteikia makiazui glotnumo ir vientisumo
Atsakyti