Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

QUOTE(Selga @ 2010 10 07, 14:27)
O aš manau, kad man gal geriau medium, nors ir ne kaukazietė esu biggrin.gif -jis gi šviesesnis už medium beige, ane?  g.gif
Sakykit, merginos, ar šepetėlį irgi reikia pirkt, o gal tiktų tas pats, kuris skirtas Egipto žemei, ar jau čia niekaip su juo  schmoll.gifg.gif

Aš turėjau visus mėginukus išskyrus Fair. Tepiau rankos vidinę pusę, kur oda balta, tai Fair light labai šviesi,manau labai šviesiai odai. Light kiek ryškesnė, bet taip pat šviesiai odai (pati tą naudoju mirksiukas.gif ), toliau pagal tamsumą eitų Honey medium ir Medium beige. Tamsumo atžvilgiu abi vienodos tik Honey į geltonumą, o beige į rusvumą.Tačiau jos nėra tamsios, bet ryškesnės už Light.Tada eitų Medium ir Tan. Man jos labai panašios pasirodė ax.gif Jau jos tamsesnei odelei. Aš tom spalvom skruostus patepu tongue.gif
Kabukį iš ten pat sakiausi, nėra jis toks ypatingai švelnus, bet ir nesibado biggrin.gif
QUOTE(atira01 @ 2010 10 07, 14:46)
medium spalva as turejau megineli, tai pasitepus ant veido man gal truputi per sviesi, tokia be spalvos ji ant mano veido.

Na va kaip visiems skirtingai, kiekvienos oda vis kitokia. Man dar patiktų ir Medium beige spalva, bet tada kaklas išsiskirtų arba ir jį tektų pudruot, todėl ėmiau Light.
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 10 07, 17:13)
Na va kaip visiems skirtingai, kiekvienos oda vis kitokia. Man dar patiktų ir Medium beige spalva, bet tada kaklas išsiskirtų arba ir jį tektų pudruot, todėl ėmiau Light.

honey medium ir tan tikrai labai panasios, bet tan man ant veido kazkaip gyviau atrode smile.gif
Atsakyti
as naudoju medium tai man ji kaip tik medium beige sviesesne ant mano odos o tan jau per tamsi
ziema idealiausia kai maisau medium su light tada labai daili spalvyte gaunasi
Atsakyti
jau yra meginuku, kam reikejo: www.barexminerals.lt/index.php?cPath=24
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GiedreU: 09 spalio 2010 - 08:17
QUOTE(GiedreU @ 2010 10 09, 10:16)

mokami, bet manau tikrai 0,5gr uzteks isbandyt produkta kelis sykius.
Atsakyti
QUOTE(GiedreU @ 2010 10 09, 09:16)

ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simoona @ 2010 10 06, 21:32)
nepamiršk pranešti kaip tau efektas mirksiukas.gif

nu visgi man paprastu budu geriau ir graziau pasidengia, sausu budu geriau maskuoja bent jau man be to ir greiciau
Atsakyti
QUOTE(Lunera @ 2010 10 11, 21:16)
nu visgi man paprastu budu geriau ir graziau pasidengia, sausu budu geriau maskuoja bent jau man be to ir greiciau

Dėl laiko tai taip, visiškai sutinku, daug daugiau laiko sugaištu ir aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lunera @ 2010 10 11, 21:16)

drinks_cheers.gif man taip pat sausu budu daug graziau ir naturaliau veidukas atrodo, be to maisant daugiau issinaudoja pudrytes, na bent jau man rolleyes.gif
Atsakyti
be pudru uzsisakiau dar veila, skaistinamaja pudra ir 3 maskuoklius, poryt tureciau viska gauti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 18, 10:20)
be pudru uzsisakiau dar veila, skaistinamaja pudra ir 3 maskuoklius, poryt tureciau viska gauti bigsmile.gif

bus labai idomu išgirsti atsiliepimus apie skaistinamaja pudra ax.gif o kam tiek daug maskuokliu? bigsmile.gif as tai trecia karta uzsisakysiu pudros, dabar light, tikiuosi pataikysiu biggrin.gif o veilas man atrodo nenaudingas, nes išsilaiko ir taip visa diena, nors veido oda riebi.. gundausi skaistinama pudra uzsisakyti, idomu kaip ji, ar reikalinga jei turiu sun glow bronzanta? g.gif
Atsakyti
jie visi skirtingi ir skirtingiems tikslams naudojami.
Papildyta:
man veilas kaip tik laaabai naudingas daiktas, vasara isvis buvo nepamainomas dalykas. tik mano siuo metu naudojamas is make up for ever prof.
Atsakyti