QUOTE(Selga @ 2010 10 07, 14:27)
O aš manau, kad man gal geriau medium, nors ir ne kaukazietė esu -jis gi šviesesnis už medium beige, ane?
Sakykit, merginos, ar šepetėlį irgi reikia pirkt, o gal tiktų tas pats, kuris skirtas Egipto žemei, ar jau čia niekaip su juo ?
Sakykit, merginos, ar šepetėlį irgi reikia pirkt, o gal tiktų tas pats, kuris skirtas Egipto žemei, ar jau čia niekaip su juo ?
Aš turėjau visus mėginukus išskyrus Fair. Tepiau rankos vidinę pusę, kur oda balta, tai Fair light labai šviesi,manau labai šviesiai odai. Light kiek ryškesnė, bet taip pat šviesiai odai (pati tą naudoju ), toliau pagal tamsumą eitų Honey medium ir Medium beige. Tamsumo atžvilgiu abi vienodos tik Honey į geltonumą, o beige į rusvumą.Tačiau jos nėra tamsios, bet ryškesnės už Light.Tada eitų Medium ir Tan. Man jos labai panašios pasirodė Jau jos tamsesnei odelei. Aš tom spalvom skruostus patepu
Kabukį iš ten pat sakiausi, nėra jis toks ypatingai švelnus, bet ir nesibado
QUOTE(atira01 @ 2010 10 07, 14:46)
medium spalva as turejau megineli, tai pasitepus ant veido man gal truputi per sviesi, tokia be spalvos ji ant mano veido.
Na va kaip visiems skirtingai, kiekvienos oda vis kitokia. Man dar patiktų ir Medium beige spalva, bet tada kaklas išsiskirtų arba ir jį tektų pudruot, todėl ėmiau Light.