Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 07, 14:33)
man barex pasizymi tuo, kad jie kazkaip neturi laabai tamsiu spalvu, kad jau labai  ryskiai netiktu, net ir tos prie tamsesniu tokios tikrai ne per tamsios, prisitaiko prie odos atspalvio bet kokiu atveju smile.gif o man kiek jau buvo bandyta - taikyta is mineraliniu, tik barex idealiai atitinka, ir odos nedirgina smile.gif bet turekit omeny, kad ta fair isties sviesi smile.gif

QUOTE(Tutia @ 2010 10 07, 14:33)
aš vis gi gal dar palauksiu, jie rašė, kad turi mėginukai atsirast, nes bijau prašaut su spalva  smile.gif

Mhm g.gif ... Jau ėmiau balamutintis unsure.gif ... Šiaip jau mano oda labai šviesi, bet plaukai tamsūs , o ir veido bruožai ryškūs, tamsūs, tai gali ir nelabai ta fair tikt g.gif ... Reikėtų dar temą paskaitinėt gal, nes neapsispresiu kitaip jau... blush2.gif
Tiesa, o kaip su tais mėginukais yra? Kokia jų kaina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 07 spalio 2010 - 13:41
FAIR – šviesiausias iš šviesių atspalvių, tinka porcelianinei odai su neutraliu atspalviu.
● FAIR LIGHT – antroji pagal šviesumą spalva. Tinka šviesiai odai su rožiniu ir/ar neutraliu atspalviu.
● LIGHT – tinka šviesiai odai su gelsvu ir/ar neutraliu atspalviu.
● MEDIUM – 85% kaukazietiško tipo moterų naudoja šį atspalvį. Tinka tiek šviesaus tiek tamsesnio gymio moterims su neutraliu atspalviu.
● MEDIUM BEIGE – tinka vidutinio tamsumo odai su gelsvu atspalviu.
● HONEY MEDIUM – tinka tiek šviesiai tiek vidutinio tamsumo odai su neutraliu, bei gelsvu/rožiniu atspalviu.
● TAN – tamsiausia spalva. Tinka tamsesnei nei vidutinio tamsumo odai su neutraliu atspalviu.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 07, 14:45)
FAIR – šviesiausias iš šviesių atspalvių, tinka porcelianinei odai su neutraliu atspalviu.
● FAIR LIGHT – antroji pagal šviesumą spalva. Tinka šviesiai odai su rožiniu ir/ar neutraliu atspalviu.
...

Ačiū Charizma 4u.gif , skaičiau aš jau tuos aprašus, tai mane toks apmaudas apėmė, kad nesu kaukazietė, nes tada aiškiai žinočiau, kokią imt, biggrin.gif o dabar bala žino, prie kurios grupės save įpaišyt blush2.gif g.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 07 spalio 2010 - 13:50
biggrin.gif turiu ta meginuka medium, na man jis tikrai tamsokas mirksiukas.gif
del light - kiek pamenu meginukas uzgeltonino per daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2010 10 07, 13:38)
Mhm  g.gif ... Jau ėmiau balamutintis  unsure.gif ... Šiaip jau mano oda labai šviesi, bet plaukai tamsūs , o ir veido bruožai ryškūs, tamsūs, tai gali ir nelabai ta fair tikt g.gif ... Reikėtų dar temą paskaitinėt gal, nes neapsispresiu kitaip jau... blush2.gif
Tiesa, o kaip su tais mėginukais yra? Kokia jų kaina?

pažiūrėkit pirmam puslapyje mergina su kokia odos spalva ir koks Medium Beige efektas. Nuotraukos įdėtos smile.gif
gal padės orientuotis.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 07, 14:51)
biggrin.gif turiu ta meginuka medium, na man jis tikrai tamsokas mirksiukas.gif
del light - kiek pamenu meginukas uzgeltonino per daug smile.gif

Tai turbūt ir man pirmiausia reikėtų pirmiausia tų mėginukų. O kaip ir iš kur juos gaut? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2010 10 07, 14:59)
Tai turbūt ir man pirmiausia reikėtų pirmiausia tų mėginukų. O kaip ir iš kur juos gaut? g.gif

laukti, kol atsiras ju psl rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 10 07, 14:58)
pažiūrėkit pirmam puslapyje mergina su kokia odos spalva ir koks Medium Beige efektas. Nuotraukos įdėtos  smile.gif
gal padės orientuotis.

Labai ačiū 4u.gif , tikrai neblogai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2010 10 07, 14:02)
Labai ačiū  4u.gif , tikrai neblogai atrodo  mirksiukas.gif

aš šią spalvytę (Medium Beige) ir norėčiau bandyt, įtariu. Nu nesu visiškai blyškiaodė, bet tikrai ir ne tamsesnė. Sakyčiau, šviesi biggrin.gif Bet visad mėgstu imti ir kremines pudras tamsesnes, nes dažnai jos susilygina su oda, o kiek tamsesnis atspalvis nei odos duoda man gyvesnį veiduką. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 10 07, 15:12)
aš šią spalvytę (Medium Beige) ir norėčiau bandyt, įtariu. Nu nesu visiškai blyškiaodė, bet tikrai ir ne tamsesnė. Sakyčiau, šviesi  biggrin.gif  Bet visad mėgstu imti ir kremines pudras tamsesnes, nes dažnai jos susilygina su oda, o kiek tamsesnis atspalvis nei odos duoda man gyvesnį veiduką.  smile.gif

O aš manau, kad man gal geriau medium, nors ir ne kaukazietė esu biggrin.gif -jis gi šviesesnis už medium beige, ane? g.gif
Sakykit, merginos, ar šepetėlį irgi reikia pirkt, o gal tiktų tas pats, kuris skirtas Egipto žemei, ar jau čia niekaip su juo schmoll.gif ? g.gif
Atsakyti
man idealiausias mineralinei MAC kabuki ir EM flat top (atrodo toks pavadinimas)
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2010 10 07, 16:27)
O aš manau, kad man gal geriau medium, nors ir ne kaukazietė esu biggrin.gif -jis gi šviesesnis už medium beige, ane?  g.gif
Sakykit, merginos, ar šepetėlį irgi reikia pirkt, o gal tiktų tas pats, kuris skirtas Egipto žemei, ar jau čia niekaip su juo  schmoll.gifg.gif

medium spalva as turejau megineli, tai pasitepus ant veido man gal truputi per sviesi, tokia be spalvos ji ant mano veido.
Sepetelis kabuki is barex tai labai svelnus, labai panasus i cs kabuki, tik mazesnis truputi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atira01: 07 spalio 2010 - 14:50