mano sviesus - man idealiai tinka fair light
QUOTE(atira01 @ 2010 10 07, 11:13)
as tapau platintoja, kad uzsisakyti del saves pigiau, bet reikia ne maziau kaip uz 150lt uzsakyti, tai susiradau dar viena mergina, kuri noretu prisijungt ir uzsakiau uz savikaina viska
Papildyta:
Dabar draugas visada pagiria, kad koks grazus, skaistus veidas
Papildyta:
Dabar draugas visada pagiria, kad koks grazus, skaistus veidas
aaa, nes aš galvojau, apsimoka tapt platintoja ir užsisakyt, bet galvojau, ar nelieka poto įsipareigojimų pastoviai užsisakinėt
kad veidukas gražus tai mačiau ir aš makiažų temoj, užklausus dėl pudros ir atklydua į šitą temą
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 07, 12:33)
nu va, dar ir Balalaika prisijungtu
aš irgi prisijungčiau, o mes abi iš Vilniau, tai galėtų vienai siųsti, dar ir ant to sutaupytume
aš kaip ir norėčiau pilną 9gr, bet dėl atspalvio nesu visiškai garantuota. o, atira, 1 g mėginukas kiek kainuoja?
dabar pagalvojau, kad jei atira apsiimtų, t ai realiai mums labai didelę paslaugą daro, nes kaip ir platintojas turėtų užsidirbti, o mes čia savikaina norim
QUOTE(Tutia @ 2010 10 07, 13:56)
aš irgi prisijungčiau, o mes abi iš Vilniau, tai galėtų vienai siųsti, dar ir ant to sutaupytume
uoj ne, man cia del tu 2 sutapytu litu bus gaila laiko belstis kur pasiimti, as noresiu tiesiai namo
QUOTE(Tutia @ 2010 10 07, 14:56)
tapau platintoja ne del pelno, o tik, kad sau uzsisakyti
ziuriu, kad nebera meginuku ir po 1gr
tai tik pilna pakuote
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 07, 13:01)
uoj ne, man cia del tu 2 sutapytu litu bus gaila laiko belstis kur pasiimti, as noresiu tiesiai namo
man jau susimaišė siuntimas iš jų, kur 10 ar kiek ten Lt
viskas ok, jau atsirinkau, kur kas tikrai, dėl poros lt neverta
Papildyta:
nors aš pagalvojau, kad ir aš pati galėčiau tapt platintoja ir užsisakyt pradžioj tris vnt, jeigu kažkas iš Vilniaus dar dviejų norėtų
nes atirai pakuot, siųst į kitus miestus, kažkaip nepatogu prašyt.
QUOTE(Tutia @ 2010 10 07, 15:15)
tai zinoma galit
atira, o kada planuoji uzsakinet?
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 07, 15:21)
atira, o kada planuoji uzsakinet?
uzsakyt galiu, kad ir siandien jei tik dar kazkas prisijungia
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 07, 13:54)
mano sviesus - man idealiai tinka fair light
Pasikliauju Charisma tada ir aš jamu tą patį , nežiūrint to, kad esu tamsiaplaukė - kažkaip bijau, kad kiti atspalviai gali būti pertamsūs
QUOTE(Selga @ 2010 10 07, 14:29)
Pasikliauju Charisma tada ir aš jamu tą patį , nežiūrint to, kad esu tamsiaplaukė - kažkaip bijau, kad kiti atspalviai gali būti pertamsūs
man barex pasizymi tuo, kad jie kazkaip neturi laabai tamsiu spalvu, kad jau labai ryskiai netiktu, net ir tos prie tamsesniu tokios tikrai ne per tamsios, prisitaiko prie odos atspalvio bet kokiu atveju o man kiek jau buvo bandyta - taikyta is mineraliniu, tik barex idealiai atitinka, ir odos nedirgina bet turekit omeny, kad ta fair isties sviesi
aš vis gi gal dar palauksiu, jie rašė, kad turi mėginukai atsirast, nes bijau prašaut su spalva
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 07, 15:33)
man barex pasizymi tuo, kad jie kazkaip neturi laabai tamsiu spalvu, kad jau labai ryskiai netiktu, net ir tos prie tamsesniu tokios tikrai ne per tamsios, prisitaiko prie odos atspalvio bet kokiu atveju o man kiek jau buvo bandyta - taikyta is mineraliniu, tik barex idealiai atitinka, ir odos nedirgina bet turekit omeny, kad ta fair isties sviesi
as turiu pacia tamsiausia spalva, ir merginai buvau tan uzsakius, tai jai tiko idealiai, nors maniau, kad bus ji tikrai labai tamsi, bet visai normali sakyciau