Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

mano sviesus - man idealiai tinka fair light wub.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 10 07, 11:13)
as tapau platintoja, kad uzsisakyti del saves pigiau, bet reikia ne maziau kaip uz 150lt uzsakyti, tai susiradau dar viena mergina, kuri noretu prisijungt ir uzsakiau uz savikaina viska
Papildyta:
Dabar draugas visada pagiria, kad koks grazus, skaistus veidas bigsmile.gif

aaa, nes aš galvojau, apsimoka tapt platintoja ir užsisakyt, bet galvojau, ar nelieka poto įsipareigojimų pastoviai užsisakinėt smile.gif
kad veidukas gražus tai mačiau ir aš makiažų temoj, užklausus dėl pudros ir atklydua į šitą temą smile.gif

QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 07, 12:33)
nu va, dar ir Balalaika prisijungtu drinks_cheers.gif

aš irgi prisijungčiau, o mes abi iš Vilniau, tai galėtų vienai siųsti, dar ir ant to sutaupytume biggrin.gif
aš kaip ir norėčiau pilną 9gr, bet dėl atspalvio nesu visiškai garantuota. o, atira, 1 g mėginukas kiek kainuoja?
dabar pagalvojau, kad jei atira apsiimtų, t ai realiai mums labai didelę paslaugą daro, nes kaip ir platintojas turėtų užsidirbti, o mes čia savikaina norim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 10 07, 13:56)
aš irgi prisijungčiau, o mes abi iš Vilniau, tai galėtų vienai siųsti, dar ir ant to sutaupytume  biggrin.gif

uoj ne, man cia del tu 2 sutapytu litu bus gaila laiko belstis kur pasiimti, as noresiu tiesiai namo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 10 07, 14:56)

tapau platintoja ne del pelno, o tik, kad sau uzsisakyti biggrin.gif
ziuriu, kad nebera meginuku ir po 1gr unsure.gif
tai tik pilna pakuote g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 07, 13:01)
uoj ne, man cia del tu 2 sutapytu litu bus gaila laiko belstis kur pasiimti, as noresiu tiesiai namo smile.gif

man jau susimaišė siuntimas iš jų, kur 10 ar kiek ten Lt biggrin.gif doh.gif
viskas ok, jau atsirinkau, kur kas smile.gif tikrai, dėl poros lt neverta smile.gif
Papildyta:
nors aš pagalvojau, kad ir aš pati galėčiau tapt platintoja ir užsisakyt pradžioj tris vnt, jeigu kažkas iš Vilniaus dar dviejų norėtų g.gif
nes atirai pakuot, siųst į kitus miestus, kažkaip nepatogu prašyt.
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 10 07, 15:15)

nes atirai pakuot, siųst į kitus miestus, kažkaip nepatogu prašyt.

tai zinoma galit mirksiukas.gif
Atsakyti
atira, o kada planuoji uzsakinet? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 07, 15:21)
atira, o kada planuoji uzsakinet? bigsmile.gif

uzsakyt galiu, kad ir siandien jei tik dar kazkas prisijungia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 07, 13:54)
mano sviesus - man idealiai tinka fair light wub.gif

Pasikliauju Charisma tada ir aš jamu tą patį mirksiukas.gif , nežiūrint to, kad esu tamsiaplaukė - kažkaip bijau, kad kiti atspalviai gali būti pertamsūs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2010 10 07, 14:29)
Pasikliauju Charisma tada ir aš jamu tą patį mirksiukas.gif , nežiūrint to, kad esu tamsiaplaukė - kažkaip bijau, kad kiti atspalviai gali būti pertamsūs  unsure.gif

man barex pasizymi tuo, kad jie kazkaip neturi laabai tamsiu spalvu, kad jau labai ryskiai netiktu, net ir tos prie tamsesniu tokios tikrai ne per tamsios, prisitaiko prie odos atspalvio bet kokiu atveju smile.gif o man kiek jau buvo bandyta - taikyta is mineraliniu, tik barex idealiai atitinka, ir odos nedirgina smile.gif bet turekit omeny, kad ta fair isties sviesi smile.gif
Atsakyti
aš vis gi gal dar palauksiu, jie rašė, kad turi mėginukai atsirast, nes bijau prašaut su spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 07, 15:33)
man barex pasizymi tuo, kad jie kazkaip neturi laabai tamsiu spalvu, kad jau labai  ryskiai netiktu, net ir tos prie tamsesniu tokios tikrai ne per tamsios, prisitaiko prie odos atspalvio bet kokiu atveju smile.gif o man kiek jau buvo bandyta - taikyta is mineraliniu, tik barex idealiai atitinka, ir odos nedirgina smile.gif bet turekit omeny, kad ta fair isties sviesi smile.gif

as turiu pacia tamsiausia spalva, ir merginai buvau tan uzsakius, tai jai tiko idealiai, nors maniau, kad bus ji tikrai labai tamsi, bet visai normali sakyciau
Atsakyti