Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

QUOTE(simoona @ 2010 10 06, 21:02)
nedaug dieninio kremuko, kad būtų šepetėlis drėgnas , pabandyk pamatysi patiks  smile.gif labai paprasta ir toks efektas  wub.gif

na ryt bandysiu ir as turiu dar labai nedaug bxm pudrytes reiks taip pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(Lunera @ 2010 10 06, 20:17)
na ryt bandysiu ir as turiu dar labai nedaug bxm pudrytes reiks taip pabandyti.

nepamiršk pranešti kaip tau efektas mirksiukas.gif
Atsakyti
atsiuskit man kuri platintojos kontaktus AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simoona @ 2010 10 06, 19:38)

Šiandien biria pudryte maišiau su dieniniu kremu, tai žinokit pasaka  wub.gif  Įsimylėjau BXM  wub.gif  Galvoju koki pasiimti bronzanta, noriu tamsaus, vakarui tinkamo.. yra du, idomu kuris ant veiduko gražiau atrodo ?

vienai merginai buvau uzsakius WARM, jai tiko ir patiko, bet sake jis tamsesniai odai.

Papildyta:
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 06, 19:11)
Siūlau rasti platintoją, bus pigiau smile.gif Nes aš niekaip negalėjau nusipirkti iš lietuviškos jų svetainės, o ten 65lt plius siuntimas, tai radau BxM platintoją, pas kurią jau su siuntimu 65lt smile.gif Tik gaila jos neturi tų nemokamų mėginukų, tik mokamus kur po 1g

biski pigiau, aisku platintoja dar sau uzsideda.
Atsakyti
QUOTE(simoona @ 2010 10 06, 17:38)
Gal galėtum duoti kontaktus platintojų?  rolleyes.gif  Čia registruotu paštu iš jų taip pigiai galima gauti?  g.gif
Papildyta:
Šiandien biria pudryte maišiau su dieniniu kremu, tai žinokit pasaka  wub.gif  Įsimylėjau BXM  wub.gif  Galvoju koki pasiimti bronzanta, noriu tamsaus, vakarui tinkamo.. yra du, idomu kuris ant veiduko gražiau atrodo ?

o tai per platintojus ne brangiau gaunasi? aš supratau, kad brangiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 10 07, 00:33)
o tai per platintojus ne brangiau gaunasi? aš supratau, kad brangiau  g.gif

per platintojus pagal platintoju kataloga su antkainiu pagrindas kainuoja 71lt
be antkainio kainuoja 53.25lt

jie duoda ir platintojui uzdirbti smile.gif , as sau ir dar vienai merginai uzsisakiau savikaina
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 10 06, 22:45)
per platintojus pagal platintoju kataloga su antkainiu pagrindas kainuoja 71lt
be antkainio kainuoja 53.25lt

jie duoda ir platintojui uzdirbti smile.gif , as sau ir dar vienai merginai uzsisakiau savikaina

o tai leidžia užsisakyt savikaina? ta prasme, lyg būtum platintojas, supratau duoda 3 pagrindus kaip minimum užsisakyt savikaina, tokia politika g.gif
arba aš kažko visai nesuprantu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 10 07, 00:54)
o tai leidžia užsisakyt savikaina? ta prasme, lyg būtum platintojas, supratau duoda 3 pagrindus kaip minimum užsisakyt savikaina, tokia politika  g.gif
arba aš kažko visai nesuprantu.  biggrin.gif

as tapau platintoja, kad uzsisakyti del saves pigiau, bet reikia ne maziau kaip uz 150lt uzsakyti, tai susiradau dar viena mergina, kuri noretu prisijungt ir uzsakiau uz savikaina viska
Papildyta:
Dabar draugas visada pagiria, kad koks grazus, skaistus veidas bigsmile.gif
Atsakyti
atira, daugiau neturi galimybiu uzsisakyti uz savikaina?
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 07, 13:36)
atira, daugiau neturi galimybiu uzsisakyti uz savikaina?

zadejau daugiau neuzsakinet, bet jei labai norinciu atsirastu dar syki uzsakyciau
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 10 07, 12:38)
zadejau daugiau neuzsakinet, bet jei labai norinciu atsirastu dar syki uzsakyciau

as prisijungciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 07, 13:42)
as prisijungciau mirksiukas.gif

meginelius ar jau spalva issirinkusia turit?
Atsakyti