Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

QUOTE(Lunera @ 2010 10 05, 23:39)
cia ne veilas. ax.gif bxm tokios pudros is vis neturi, ir cia kaip suprantu skirta priemone tik riebiai odai.

cia pagrinda pirkau, mano oda sausa
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 10 05, 23:14)
Sita kiek brangesne MM 4 gramukai 60 lt, o bXm lyg 9 gramai 65 litukai. Idomu kuri geresne, jetau butu viena ir butu ramu, dabar negali issirikti lotuliukas.gif
Papildyta:

Siūlau rasti platintoją, bus pigiau smile.gif Nes aš niekaip negalėjau nusipirkti iš lietuviškos jų svetainės, o ten 65lt plius siuntimas, tai radau BxM platintoją, pas kurią jau su siuntimu 65lt smile.gif Tik gaila jos neturi tų nemokamų mėginukų, tik mokamus kur po 1g
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 06, 18:11)
Siūlau rasti platintoją, bus pigiau smile.gif Nes aš niekaip negalėjau nusipirkti iš lietuviškos jų svetainės, o ten 65lt plius siuntimas, tai radau BxM platintoją, pas kurią jau su siuntimu 65lt smile.gif Tik gaila jos neturi tų nemokamų mėginukų, tik mokamus kur po 1g

Gal galėtum duoti kontaktus platintojų? rolleyes.gif Čia registruotu paštu iš jų taip pigiai galima gauti? g.gif
Papildyta:
Šiandien biria pudryte maišiau su dieniniu kremu, tai žinokit pasaka wub.gif Įsimylėjau BXM wub.gif Galvoju koki pasiimti bronzanta, noriu tamsaus, vakarui tinkamo.. yra du, idomu kuris ant veiduko gražiau atrodo ?
Atsakyti
QUOTE(simoona @ 2010 10 06, 19:38)
Gal galėtum duoti kontaktus platintojų?  rolleyes.gif  Čia registruotu paštu iš jų taip pigiai galima gauti?  g.gif
Papildyta:
Šiandien biria pudryte maišiau su dieniniu kremu, tai žinokit pasaka  wub.gif  Įsimylėjau BXM  wub.gif  Galvoju koki pasiimti bronzanta, noriu tamsaus, vakarui tinkamo.. yra du, idomu kuris ant veiduko gražiau atrodo ?

man labaiu patinka Sun Glow sesuo turi warm
tai sun glow labai graziai atrodo ant veiduko wub.gif
o tas warm tik rudumo priduoda
Atsakyti
QUOTE(Lunera @ 2010 10 06, 18:47)
man labaiu patinka Sun Glow sesuo turi warm
tai sun glow labai graziai atrodo ant veiduko  wub.gif
o tas warm tik rudumo priduoda

o sun glow spindi? man patinka sveikai spindintis veidukas ax.gif bet nėra labai šviesus?
Atsakyti
QUOTE(simoona @ 2010 10 06, 19:58)
o sun glow spindi? man patinka sveikai spindintis veidukas  ax.gif  bet nėra labai šviesus?

sun glow turi spindejimo ir jis labai grazus, atrodo toks kaip ant nuotrauku uzsieniniu kur toks grazus idegis reklamuojamas
Atsakyti
QUOTE(Lunera @ 2010 10 06, 19:05)
sun glow turi spindejimo ir jis labai grazus, atrodo toks kaip ant nuotrauku uzsieniniu kur toks grazus idegis reklamuojamas

viskas aišku, pirksiu thumbup.gif tik reikia rasti kokią platintoja, arba vėl per jų puslapį, atsiuntė greitai per 2 dienas smile.gif
Atsakyti
Gal galėtum duoti kontaktus platintojų?  rolleyes.gif  Čia registruotu paštu iš jų taip pigiai galima gauti?  g.gif
Papildyta:
Šiandien biria pudryte maišiau su dieniniu kremu, tai žinokit pasaka  wub.gif  Įsimylėjau BXM  wub.gif  Galvoju koki pasiimti bronzanta, noriu tamsaus, vakarui tinkamo.. yra du, idomu kuris ant veiduko gražiau atrodo ?

o man idomu kaip ten tas efektas su kremu niekad nebandziau net nebuvo minties bet dabar suintrigavai, o tepesi gerai? nesigavo kokios kaukes efekto?
Atsakyti

Parašiau į až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lunera @ 2010 10 06, 19:26)
o man idomu kaip ten tas efektas su kremu niekad nebandziau net nebuvo minties bet dabar suintrigavai, o tepesi gerai? nesigavo kokios kaukes efekto?

jokio kaukės efekto mirksiukas.gif gal gerai pataikiau santyki, mineralu ir dieninio kremuko rolleyes.gif rytoj ryte vėl taip darysiu, žiūrėsiu ar taip pat idealiai gausis smile.gif mano oda riebi, bet visa diena išsilaikė, ir dabar atrodo kad katik makiažas padarytas drinks_cheers.gif
Atsakyti
na ir man teks taip pabandyti
o koki santyki dejai mazdaug?
Atsakyti
QUOTE(Lunera @ 2010 10 06, 19:58)
na ir man teks taip pabandyti
o koki santyki dejai mazdaug?

nedaug dieninio kremuko, kad būtų šepetėlis drėgnas , pabandyk pamatysi patiks smile.gif labai paprasta ir toks efektas wub.gif
Atsakyti