mado oda irgi sausoka bet as naudoju makiazo uzbaigimui bei man poveikis tikrai matosi, oda po veilo atrodo labai graziai o makiazas issilaiko tikrai ilgiau. as girdejau kad veila deda riebiai odai pries darant makiaza ir po, o normaliai ir sausai odai tereikia tik makiazo fiksavimui.
na zinoma galima ir be jo issiversti bet man jis reikalingas.
as vasaros metu makiaza darausi vien su veilu, nededu jokio makiazo pagrindo tai jis labai gerai poras maskuoja, odyte grazi ir lygi atrodo.
QUOTE(shopingas @ 2010 10 05, 21:26)
Veil'as uztvirtina makiaza, padeda ilgiau issilaikyt, islaiko matiskuma. Mano oda sausa, tai naudoju ar ne veil'a, viskas vienodai. Gal riebiai odai poveikis matosi, bet man bereikalingas dalykas.
Mano gana stipriai riebi oda Kaip as vargstu su ja Na gal reikes pagaliau isigyti ir man
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 10 05, 22:32)
Mano gana stipriai riebi oda Kaip as vargstu su ja
maciau kad MM turi riebiai odai kazkokia pudra.
QUOTE(Lunera @ 2010 10 05, 21:33)
maciau kad MM turi riebiai odai kazkokia pudra.
O kas tas MM?
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 10 05, 21:32)
Mano gana stipriai riebi oda Kaip as vargstu su ja Na gal reikes pagaliau isigyti ir man
Pasirodo ne vien aš vargstu su riebia veido oda reiškia VEIL reikia ir man, bet ir be jo man visa diena gerai išlaikė
QUOTE(Lunera @ 2010 10 05, 21:55)
Sita kiek brangesne MM 4 gramukai 60 lt, o bXm lyg 9 gramai 65 litukai. Idomu kuri geresne, jetau butu viena ir butu ramu, dabar negali issirikti
Papildyta:
QUOTE(simoona @ 2010 10 05, 22:02)
Pasirodo ne vien aš vargstu su riebia veido oda reiškia VEIL reikia ir man, bet ir be jo man visa diena gerai išlaikė
Ma man pudryte gerai issilaiko, bet veidukas blizga galvoju, kad su veil'u gal bent jau ne taip blizges
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 10 05, 23:14)
Sita kiek brangesne MM 4 gramukai 60 lt, o bXm lyg 9 gramai 65 litukai. Idomu kuri geresne, jetau butu viena ir butu ramu, dabar negali issirikti
Papildyta:
Ma man pudryte gerai issilaiko, bet veidukas blizga galvoju, kad su veil'u gal bent jau ne taip blizges
Papildyta:
tai cia 4 gramai 60 lt bet cia ne makiazo pagrindas o speciali priemone riebiai odai, makiazo pagrindas MM tokia pat kaina.
as bxm irgi buvau labai patenkinta taciau dabar pabandziau mm nes bxm jau visus metus naudojau. o bxm veila iki pat siol naudoju
QUOTE(Lunera @ 2010 10 05, 22:20)
tai cia 4 gramai 60 lt bet cia ne makiazo pagrindas o speciali priemone riebiai odai, makiazo pagrindas MM tokia pat kaina.
as bxm irgi buvau labai patenkinta taciau dabar pabandziau mm nes bxm jau visus metus naudojau. o bxm veila iki pat siol naudoju
na reikes dar pasiskaitineti ir apsispreti kuria bandyti pirmiausiai
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 10 05, 23:14)
as bxm pirkau uz 53lt atrodo
Papildyta:
QUOTE(simoona @ 2010 10 05, 21:16)
Gaila Tai jau taip, vienaip atrodo parodyta, o kitaip ant veiduko, ne neparduosiu geriau nusipirksiu kita ir pamaišysiu bet kaip puikiai išsilaikė visą dieną, nesitikėjau šiandien pirma diena ir nenuvylė, manau liksiu prie bxm ilgam
man ji irgi labai patinka
QUOTE(atira01 @ 2010 10 05, 23:26)
cia ne veilas. bxm tokios pudros is vis neturi, ir cia kaip suprantu skirta priemone tik riebiai odai.