Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

QUOTE(Tutia @ 2010 10 04, 23:06)
tai jau mėginėlių neina po 1 g (už kuriuos, supratau susimoki jau nebe tik su siuntimu  g.gif ) užsisakyt? gal kas žino tiksliau situaciją ax.gif

ai, parašiau jiems laišką, pažėsma, ką jie į tai  smile.gif

Cia lietuviskas koks psl?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 10 05, 18:57)
Kokią pirkai ir su kokia maišysi?

pirkau fair light, o dabar galvoju honey medium, su fair light veidas kazkoks pilkokas, noriu kad sveikesnis atrodytu, o dabar toks šaltas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoona: 05 spalio 2010 - 18:10
Aš turiu light, tai man labai spalva tiko. Fair light tai jau šviesi labai, o honey medium tai tokia į geltonumą
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 10 05, 19:13)
Aš turiu light, tai man labai spalva tiko.  Fair light tai jau šviesi labai, o honey medium tai tokia į geltonumą

Aš galvojau apie light bet kad prisiskaičiau kad ji geltona labai, o honey manau man tiks sumaišius su šita pilka spalva smile.gif gaila labai kad nepataikiau, bet tuo pačiu ir veil atsisiusiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(simoona @ 2010 10 05, 18:19)
Aš galvojau apie light bet kad prisiskaičiau kad ji geltona labai, o honey manau man tiks sumaišius su šita pilka spalva  smile.gif gaila labai kad nepataikiau, bet tuo pačiu ir veil atsisiusiu  bigsmile.gif

Light negeltona. Vat honey tai man geltona, o tarkim medium beige jau bus į rusvumą. Buvau užsisakius visus mėginukus nemokamus, tai spalvas lyginau.Jei be mėginukų, tai irgi būčiau prašovus su spalva, nes lyg galvojau apie medium, bet kai pasitepiau, tai per tamsi man, matyti ant veido, kad tepta, o va light tai tarsi išnyksta, bet pamaskuoja, sulygina veido spalvą.
Labai maža tikimybė, kad esam iš to paties krašto, nes galėčiau parodyti ir duoti pasibandyt tas spalveles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 05 spalio 2010 - 18:31
QUOTE(baltagėlė @ 2010 10 05, 19:28)
Light negeltona. Vat honey tai man geltona, o tarkim medium beige jau bus į rusvumą. Buvau užsisakius visus mėginukus nemokamus, tai spalvas lyginau.Jei be mėginukų, tai irgi būčiau prašovus su spalva, nes lyg galvojau apie medium, bet kai pasitepiau, tai per tamsi man, matyti ant veido, kad tepta, o va light tai tarsi išnyksta, bet pamaskuoja, sulygina veido spalvą.
Labai maža tikimybė, kad esam iš to paties krašto, nes galėčiau parodyti ir duoti pasibandyt tas spalveles.

Kaip būtų malonu, aš iš Klaipėdos, gal ir tu kur nors netoli? ax.gif nebenoriu prašauti su spalvyte doh.gif na mano oda tokia švelniai gelsva, šilta smile.gif Dvi dienas galvojau kurią čia spalvą labiausiai atitinku ir vistiek nepataikiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simoona @ 2010 10 05, 18:52)
Kaip būtų malonu, aš iš Klaipėdos, gal ir tu kur nors netoli?  ax.gif  nebenoriu prašauti su spalvyte  doh.gif  na mano oda tokia švelniai gelsva, šilta  smile.gif  Dvi dienas galvojau kurią čia spalvą labiausiai atitinku ir vistiek nepataikiau  blush2.gif

Oi, toli viena nuo kitos doh.gif Nežinau net ką čia patart jum labiau. Aišku galima bandyti ir maišyt spalvas, o gal netikiusią bandykit parduot g.gif Vienaip ta spalva atrodo indelyje, kitaip ant veido.
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 10 05, 20:02)
Oi, toli viena nuo kitos doh.gif Nežinau net ką čia patart jum labiau. Aišku galima bandyti ir maišyt spalvas, o gal netikiusią bandykit parduot g.gif Vienaip ta spalva atrodo indelyje, kitaip ant veido.

Gaila verysad.gif Tai jau taip, vienaip atrodo parodyta, o kitaip ant veiduko, ne neparduosiu geriau nusipirksiu kita ir pamaišysiu smile.gif bet kaip puikiai išsilaikė visą dieną, nesitikėjau rolleyes.gif šiandien pirma diena ir nenuvylė, manau liksiu prie bxm ilgam wub.gif
Atsakyti
As ir labai patenkinta sia pudryte thumbup.gif naudoju medium atspalvi, tik va gaila, kad maskuoklis vienos spalvytes verysad.gif nes pamaskavus (maskuoju pries pudryte) man matosi balksvos demeles ties ta vietyte kur maskavau
Beje butu ir vis thumbup.gif jei dar bXm turetu kompaktine pudryte blush2.gif ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 10 05, 20:53)
As ir labai patenkinta sia pudryte thumbup.gif  naudoju medium atspalvi, tik va gaila, kad maskuoklis vienos spalvytes verysad.gif  nes pamaskavus (maskuoju pries pudryte) man matosi balksvos demeles ties ta vietyte kur maskavau
Beje butu ir vis  thumbup.gif  jei dar bXm turetu kompaktine pudryte blush2.gif  ax.gif

Bet tai makiažo užbaigimui rašo kad tinka VEIL, nebandei? Idomu, ar pasitepus matosi koks nors pokytis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simoona @ 2010 10 05, 20:56)
Bet tai makiažo užbaigimui rašo kad tinka VEIL, nebandei? Idomu, ar pasitepus matosi koks nors pokytis?  rolleyes.gif

Gundausi, bet dar neisigyjau. Idomu ar buna koks pokytis, gal kas yra is merginu bandziusios?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinamonas*: 05 spalio 2010 - 20:13
QUOTE(simoona @ 2010 10 05, 20:56)
Bet tai makiažo užbaigimui rašo kad tinka VEIL, nebandei? Idomu, ar pasitepus matosi koks nors pokytis?  rolleyes.gif

Veil'as uztvirtina makiaza, padeda ilgiau issilaikyt, islaiko matiskuma. Mano oda sausa, tai naudoju ar ne veil'a, viskas vienodai. Gal riebiai odai poveikis matosi, bet man bereikalingas dalykas. g.gif
Atsakyti