Solveka, turbut pati issigando savo minciu, kad net pasiprase buti isregistruota is forumo Atsargiai, su nauju nick'u bus kitas puolimas
aciu merginoms uz komentarus, skaiciau straipsnyje, tik nepamenu kokiame tinklalapyje. As taip pat pamaniau, kad ziema naudojant riebesni apsaugini kremuka nieko blogo neturetu nutikti tik sakau pasitikslinsiu Dar karteli aciukas dabar ramiai naudosiu toliau
Na po to,kai gavau meginukus, jeigu tai galima taip pavadint,is principo neuzsakinesiu dideles pakuotes. Atsiunte kelis maisiukus ,apnestus pudros dulkemis,nepavyko net nieko iskratyt is ju. Pasityciojimas.
QUOTE(Via @@@ @ 2010 09 14, 09:35)
Na po to,kai gavau meginukus, jeigu tai galima taip pavadint,is principo neuzsakinesiu dideles pakuotes. Atsiunte kelis maisiukus ,apnestus pudros dulkemis,nepavyko net nieko iskratyt is ju. Pasityciojimas.
as vakar gavau tai graziai prakirpau maisiuko krasta ir uzteko visam veidui pasidazyti, nors ten tikrai nedaug buo, bet nedaug jo ir reikia
QUOTE(atira01 @ 2010 09 14, 12:08)
as vakar gavau tai graziai prakirpau maisiuko krasta ir uzteko visam veidui pasidazyti, nors ten tikrai nedaug buo, bet nedaug jo ir reikia
Na man tikrai neuzteko net uztept ant rieso.......
QUOTE(Via @@@ @ 2010 09 14, 12:50)
Na man tikrai neuzteko net uztept ant rieso.......
Nu bet nieko sau Bet man jau kyla klausimas is viso kur ta kosmetika gamina ir kas ja pilsto, jei vienai atsiuncia tik dulkiu pauostyti, o kitai net porai kartu uztenka
QUOTE(*moon* @ 2010 09 14, 14:23)
Nu bet nieko sau Bet man jau kyla klausimas is viso kur ta kosmetika gamina ir kas ja pilsto, jei vienai atsiuncia tik dulkiu pauostyti, o kitai net porai kartu uztenka
as emiau 5 spalvas, tai vienam maiseli buvo daugiausiai, dviejuose tik spalvos mates, ir man jos visos labai panasios, sakyciau, kad ne tokios pat pasirode
QUOTE(*moon* @ 2010 09 14, 13:23)
gamint, tai gal ir normaliai gamina, bet kur ir pagal kokius kriterijus atidalina, tai jie patys matyt nezino rasiau jiems laiska, klausiau koks tu nemok. meg. svoris, sake, kad nekontroliuojamas, nezino ar ten bus tik dulkytes, ar uzteks ir veida pasidengti. tai vat. as irgi gavau, parasiau cia, yra ir foto, kam idomu
Etama, jei darbas automatizuotas, tai nežinau, per kokį neapsižiūrėjimą, per kokią neįtikėtiną klaidą į ampulę galima prileisti nekontroliuojamą kiekį vaisto, o į indelį - nekontroliuojamą kiekį kremo Kadangi iš kitų gamintojų gaunam pažadėtus "kontroliuojamus" kiekius, tai kaip šitie juos pilsto, kad vienodų padaryti negali?
As pamenu, kai sakiausi megineli, tai ten dar tik pradzia BxM buvo, tai net dabar dar turiu likuti, kokiem 5 kartams ten man tos pudrytes buvo, o is Magic kai gavau, tai sakes, nosi vos vos patepiau Ziuriu ir BxM pradeda tokias nesamones
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 15, 22:45)
As pamenu, kai sakiausi megineli, tai ten dar tik pradzia BxM buvo, tai net dabar dar turiu likuti, kokiem 5 kartams ten man tos pudrytes buvo
As irgi BxM pradzioje meginukus 3 uzsisakiusi buvau, tai pritariu, kad uzteko tikrai 5 kartams visa veida padengti. O dabar... Bet, kodel taip firma savo gero vardo nebrangina
QUOTE(Etama @ 2010 09 15, 20:46)
gamint, tai gal ir normaliai gamina, bet kur ir pagal kokius kriterijus atidalina, tai jie patys matyt nezino rasiau jiems laiska, klausiau koks tu nemok. meg. svoris, sake, kad nekontroliuojamas, nezino ar ten bus tik dulkytes, ar uzteks ir veida pasidengti. tai vat.
as irgi gavau, parasiau cia, yra ir foto, kam idomu
as irgi gavau, parasiau cia, yra ir foto, kam idomu
Turbut kokiam padvale Nu o kaip kitaip galvoti Be to tos ju etiketes irgi man keistos, priklijuoja kazkoki lipduka popierini, nei galiojimo laiko, nei salies pagaminimo kodo, neisku nei kur pagaminta, kada ir iki kada tas produktas galioja. Gerai kad bent sudetis parasyta