Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

QUOTE(shopingas @ 2010 09 11, 17:13)
Kas del megineliu, tai rasoma, kad jie nemokami - tai jie ir turi but nemokami, o siuntimas realus, o ne kad is siuntimo dar apsimoka visi sau atlyginimus. Kas butu, jei parduotuvej gautumet megineli ir sakytu 'na tai kainuos tiek ir tiek'.  doh.gif Su batais palyginimas siuo atveju netinka.  schmoll.gif

Na o del ebay klystat - galima siuntimo islaidoms idet kiek didesne suma (nes i tai ieina ir pakavimo priemones, ir pats siuntimas), bet mokescius isiskaiciuot i ta suma yra draudziama (galit ebay taisykles paskaityt - nebent UK ebay kitokios jos nei visuose kituose ebay).

Visu 100% su jumis sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif O palyginimas su batais visiskai nevykes, juk parduotuvej nera taip kad butu parasyta nemokami batai, o kai prieni prie kasos priskaiciuotu visokius mokescius doh.gif Tik ziuriu zodi nemokamai visi supranta skirtingai doh.gif Bet gal uzteks ne i tema smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 11, 19:26)
Svetainėje tai jie pateikia daug atsiskaitymo būdų, o užsakinėjant, kai prienama iki mokėjimo pasirinkimo, atsiranda užrašas "Šiuo metu galimas vienintelis mokėjimo būdas. Mokėjimai.lt (atsiskaitymas per Lietuvos ir užsienio el. bankus)" Patvirtinčiau mokėjimą, tačiau nežinau kaip atsiskaityti per mokėjimai.lt. Kiek suprantu, ten reikia registruotis, o kas toliau?... blush2.gif

Neužsiregistravus nusipirkti ir neišeis, būtinai reikia registruotis (turiu omeny bare x minerals puslapyje, mokejimai.lt puslapyje registruotis nereikia). Tai kai pamatot tą užrašą:

"Šiuo metu galimas vienintelis mokėjimo būdas. Mokėjimai.lt (atsiskaitymas per Lietuvos ir užsienio el. bankus)"

Spauskite mygtuką tęsti, čia turima omenyje vienintelis tai mokėjimai.lt sistema, per kurią galima atsikaityti visais nurodytais būdais. Nebijokite paeksperimentuoti, drąsiai spauskite tęsti iki tol kol būsite nukreipta į mokėjimai.lt puslapį, kur ir pasirinksite jums tinkama mokėjimo būdą paspaudus ant pvz MAXIMA logotipo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2010 09 11, 18:13)
kiek man zinoma nebutinai siuntima ebajuj turi rasyti tiek kiek yra, cia jau nuo kiekvieno pardavejo prklauso, dazniausiai siuntimas ant bidinamu prekiu yra dedamas didesnis kad atpirkti pacia preke. taisykles yra skirtos tam kad jas lauzytumei  mirksiukas.gif

Ne i tema, bet... Nebutina rasyt tikslaus siuntimo kainos - ta rasiau, nes i siuntima dar pakavimo islaidos ieina ir tt., tai tiksli tikrai neturi but, bet per didele pagal taisykles negalima. Lauzyt galit tas taisykles, bet jei bet kuris narys padarys jums 'report' (tokia funkcija yra, kad pranest apie netinkama preke, per dideli siuntima ir tt), tai ebay taikys nuobaudas (neleis kuri laika pirkt/parduot, neleis prisijungt ar isvis panaikins saskaita). Juk niekas nedraudzia idet daikta ir rasyt kokia tik nori pradidne suma (t.y. tokia, kuri minimaliai tenkintu, jei kas nupirktu), na o siuntimas jau savo ruoztu eina. O kad norint isvengt mokesciu rasoma atvirutes kaina $0.99, siuntimas $50 (kai realiai laiskas $0.44 kainuoja - tikrai nepikta, jei rasys $5 uz siuntima), tai sutikit yra didelis taisykliu nesilaikymas.
Atsakyti
Gyvate, nesistenk įrodyti akivaizdžios tiesos akliems cool.gif , kaip jau minėjau kad kurioms moterims tiesiog neduota tai suprasti... gali įrodinėti iki begalybės, bet jos vistiek tvirtins savo, nors ir bus neteisios, visada buvo dur... žodžiu čia esančios senbuvės mano kad jos yra visažinės smile.gif bet taip toli gražu nėra ir niekada nebus... žmogus, kuris yra manąs viską žinąs, ištikrųjų nieko nežinąs... šita, tūkstančius metų turinti filosofija, neveltui atkeliavo iki mūsų dienų, nes ji yra tikra tiesa...

O tarp kitko pavyzdys su batais vykes ir netgi super vykes, kas pasakys priešingai tik patvrtins mano mano anksčiau pasakytą tiesą...
Atsakyti
Vat parūpo, kuriam laikui pakaktų to 1g mėginėlio g.gif Dar pagalvojau, kad būtų įmanoma su kuo koperuotis ir pirkti rinkinius, gal kam pvz reikia tik pudros, kitam lieka pudra ir šepetėlis, arba vienai maskuoklis su šepetėliu ,kitai pudra su šepetėliu. tongue.gif
Ir dar, kas tas sericite, kuris yra sudėtyje, gal kas žinot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 12 rugsėjo 2010 - 19:25
Merginos noriu truputeli pasitarti su jumis smile.gif O kaip su mineraline pudryte saltuoju metu sezonu? Esu skaiciusi, kad ziema nepatartina naudoti mineraline kosmetika (makiazo pagrindo), nes neapsaugo veiduko nuo salcio, na, kad negerai veido odytei.
Kadangi mineraline kosmetika pradejau naudoti pavasari, o jau arteja saltasis sezonas, nezinau ar verta dabar pirkti pilna pakuote.
Merginos kaip jusu veidukas reaguoja su sia pudryte saltuoju sezonu? Ar visgi naudojate tada kremine pudryte?
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 09 12, 22:05)
Merginos noriu truputeli pasitarti su jumis smile.gif O kaip su mineraline pudryte  saltuoju metu sezonu? Esu skaiciusi, kad ziema nepatartina naudoti mineraline kosmetika (makiazo pagrindo), nes neapsaugo veiduko nuo salcio, na, kad negerai veido odytei.
Kadangi mineraline kosmetika pradejau naudoti pavasari, o jau arteja saltasis sezonas, nezinau ar verta dabar pirkti pilna pakuote.
Merginos kaip jusu veidukas reaguoja su sia pudryte saltuoju sezonu? Ar visgi naudojate tada kremine pudryte?

Sveika. Mineraline pudra naudoju jau senai. Visais sezonais pudra ta pati, skiriasi tik kremas rytinis mirksiukas.gif
Siuo metu ryte pasitepu drekinanciu kremu, o jam susigerus pudra. O ziema naudosiu riebesni, maitinanti krema.
Va ir visas skirtumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solveka @ 2010 09 12, 19:23)
1. žmogus, kuris yra manąs viską žinąs, ištikrųjų nieko nežinąs... šita, tūkstančius metų turinti filosofija, neveltui atkeliavo iki mūsų dienų, nes ji yra tikra tiesa...

2. O tarp kitko pavyzdys su batais vykes ir netgi super vykes, kas pasakys priešingai tik patvrtins mano mano anksčiau pasakytą tiesą...

Atsakant i jusu antra pastraipa noreciau, kad perskaitytumet pirma sakinuka. Zodziu, kas ant kito sako, ant saves pasisako tongue.gif

O siaip sutarimo niekada nebus tuo klausimu, nes kiekviena turi skirtingas patirtis. Vienai normalu, kad ir meginukai (net spalvos paziurejimui) butu mokami, siuntimas mokamas ir dar kokius PVM priskaiciuotu, kitai meginukai turi but nemokami, dar kitai ir meginukai, ir siuntimas turetu but nemokamai.

Nebijau nesutikt su jusu pavyzdziu, nes jusu 'tiesa' nera vienintele galima irodyta tiesa ir cia daugiau diskutuotinas dalykas. Batai, kaip ir aiskus visiems dalykas. Bet kai nemokami megineliai tampa mokamais, cia jau man kliuna. Nebenoriu kartotis ka jau rasius esu, bet ypac dabar uzkliuvo kai kuo daugiau dediesi megineliu, tuo daugiau sumoki uz siuntima (taip iseina, kad kiekvienas nemokamas meginelis turi savo kaina ir yra mokamas is tikruju), o realiai turbut ir visas galimas spalvas pasiemus siuntimas toks pat butu ir jei tai paprastu pastu siunciama, tai firmai lieka pasakiski pinigai. Nu suprantu, kad vokas kainavo, ejimas i pasta kainavo, bet tikrai ne tiek, kad liktu dvigubai ar daugiau nei tikrasis siuntimas kainuoja. schmoll.gif

QUOTE(Cinamonas* @ 2010 09 12, 22:05)
Merginos noriu truputeli pasitarti su jumis smile.gif O kaip su mineraline pudryte  saltuoju metu sezonu? Esu skaiciusi, kad ziema nepatartina naudoti mineraline kosmetika (makiazo pagrindo), nes neapsaugo veiduko nuo salcio, na, kad negerai veido odytei.

O tik del to neapsaugojimo jus suabejojot ar butent kazka apie sudeti skaitet, kas dar kenktu? Pirmakart toki dalyka isgirdau, o ir siaip juk pudros tekstura ne pagal sezona renkames.... ax.gif

Pati visus metus mineraline naudoju ir problemu jokiu. Mano oda sausa, bet juk ja tvarkau kremo pagalba, o pudra jau groziui lieka. Man atrodo nerimta ta jusu skaityta medziaga buvo (gal cia kokiam forume toki dalyka uztikot?) - juk yra moteru, kurios isvis pudros nenaudoja, yra kas kremine/biria/presuota visalaik. Naudokit drasiai ir be baimiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 12, 23:38)
Atsakant i jusu antra pastraipa noreciau, kad perskaitytumet pirma sakinuka. Zodziu, kas ant kito sako, ant saves pasisako  tongue.gif

O siaip sutarimo niekada nebus tuo klausimu, nes kiekviena turi skirtingas patirtis. Vienai normalu, kad ir meginukai (net spalvos paziurejimui) butu mokami, siuntimas mokamas ir dar kokius PVM priskaiciuotu, kitai meginukai turi but nemokami, dar kitai ir meginukai, ir siuntimas turetu but nemokamai.

Nebijau nesutikt su jusu pavyzdziu, nes jusu 'tiesa' nera vienintele galima irodyta tiesa ir cia daugiau diskutuotinas dalykas. Batai, kaip ir aiskus visiems dalykas. Bet kai nemokami megineliai tampa mokamais, cia jau man kliuna. Nebenoriu kartotis ka jau rasius esu, bet ypac dabar uzkliuvo kai kuo daugiau dediesi megineliu, tuo daugiau sumoki uz siuntima (taip iseina, kad kiekvienas nemokamas meginelis turi savo kaina ir yra mokamas is tikruju), o realiai turbut ir visas galimas spalvas pasiemus siuntimas toks pat butu ir jei tai paprastu pastu siunciama, tai firmai lieka pasakiski pinigai. Nu suprantu, kad vokas kainavo, ejimas i pasta kainavo, bet tikrai ne tiek, kad liktu dvigubai ar daugiau nei tikrasis siuntimas kainuoja. schmoll.gif   

Taip taip aš jus pilnai suprantu, kad jūs tokios patirties ir turite, juk reikia prieš pas vyrą užbėgant į darbą užsukti į Seporą, pasidažyti lupytes nemokamai, gal dar pasipudruoti ir pasikvėpinti ax.gif Anot jūsų, aišku, kad viskas turėtų būti nemokmai... sekmės, kad ir toliau jus į šią parduotuvę įleistų biggrin.gif Persona non Grata jus tūrėtų ten paskelbti, nu nieko nepadarysi AMERIKA, ir tūpi amerikiečiai... gerai jums ten, tokiai protingai tarp tūpų, ar verčiau turėčiau sakyti ĮŽŪLIAI? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 08, 17:20)
Perskaiciau visa tema ir siek tiek susinervinau.
Ne viena rase, kad gavo tik patepliota tara vietoj meginuku, gal dabar pasitaise reikalai? As noreciau, kad bent puse veido pavyktu issitepti su tuo nemok. meginuku, i spalva tai ir internete galiu pasiziureti doh.gif

Aš pirkau BxM 6 mėginukus, balandžio mėn., mokėjau 8 Lt. Gavau mažuose maišiukuose, bet ten ne patepliota, man visai užteko pasipudruoti ir pasižiūrėti poveikį net ne vieną, o du kartus. Bet či gal individualu, pvz., 50 ml veido kremo indelį aš naudoju 5 mėn., o mano draugė sunaudoja per porą mėn. ax.gif

Išsirinkau Medium spalvą, užsisakiau rinkinuką su maskuokliu ir maksimalaus maskavimo šepetėliu. Pudra labai patiko ir sėkmingai naudoju, maskuotojas šiaip sau, nes turi blizgesio ir trūksta gero maskavimo, bet man retai reikia, tai naudoju. šepetėlis nepatiko, man šiurkštokas, guli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 12 rugsėjo 2010 - 23:10
QUOTE(solveka @ 2010 09 13, 00:01)

na bet ir žemas kultūros lygis blink.gif Nustok offtopinti ir įžeidinėti žmogų, kurio nuomonė nesutampa su tavąja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(solveka @ 2010 09 13, 00:01)
Taip taip aš jus pilnai suprantu, kad jūs tokios patirties ir turite, juk reikia prieš pas vyrą užbėgant į darbą užsukti į Seporą, pasidažyti lupytes nemokamai, gal dar pasipudruoti ir pasikvėpinti  ax.gif Anot jūsų, aišku, kad viskas turėtų būti nemokmai... sekmės, kad ir toliau jus į šią parduotuvę įleistų  biggrin.gif Persona non Grata jus tūrėtų ten paskelbti, nu nieko nepadarysi AMERIKA, ir tūpi amerikiečiai... gerai jums ten, tokiai protingai tarp tūpų, ar verčiau turėčiau sakyti ĮŽŪLIAI? g.gif

Gal jums nesveika blink.gif O kodel negaliu kosmetikos parduotuvej testeriu pasidazyt? Jei cia izulumas, tai juokinat mane... Postai jusu isvis patampa niekiniais po siu zodziu rolleyes.gif Jus niekad nebandzius testeriu gal esat ar tiek naudojot, kad esat isvyta ir savo patirti cia liejat? biggrin.gif O siaip mano reikalas kiek parduotuvej pasidazau ir ar isvis dazausi - turbut geriau butu pirkt, o po pirmo pasidazymo nepatikusi daikta grazint jusu nuomone? doh.gif Nors turbut aisku, kad nera ka su jumis diskutuot.... Nes ne diskusija is jusu puses, o izeidinejimai.... Na bet ka padarysi, kai norisi nemokamai ka gaut ir negaunat tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 13 rugsėjo 2010 - 01:54