QUOTE(solveka @ 2010 09 12, 19:23)
1.
žmogus, kuris yra manąs viską žinąs, ištikrųjų nieko nežinąs... šita, tūkstančius metų turinti filosofija, neveltui atkeliavo iki mūsų dienų, nes ji yra tikra tiesa...
2. O tarp kitko pavyzdys su batais vykes ir netgi super vykes, kas pasakys priešingai tik patvrtins mano mano anksčiau pasakytą tiesą...
Atsakant i jusu antra pastraipa noreciau, kad perskaitytumet pirma sakinuka. Zodziu, kas ant kito sako, ant saves pasisako
O siaip sutarimo niekada nebus tuo klausimu, nes kiekviena turi skirtingas patirtis. Vienai normalu, kad ir meginukai (net spalvos paziurejimui) butu mokami, siuntimas mokamas ir dar kokius PVM priskaiciuotu, kitai meginukai turi but nemokami, dar kitai ir meginukai, ir siuntimas turetu but nemokamai.
Nebijau nesutikt su jusu pavyzdziu, nes jusu 'tiesa' nera vienintele galima irodyta tiesa ir cia daugiau diskutuotinas dalykas. Batai, kaip ir aiskus visiems dalykas. Bet kai nemokami megineliai tampa mokamais, cia jau man kliuna. Nebenoriu kartotis ka jau rasius esu, bet ypac dabar uzkliuvo kai kuo daugiau dediesi megineliu, tuo daugiau sumoki uz siuntima (taip iseina, kad kiekvienas nemokamas meginelis turi savo kaina ir yra mokamas is tikruju), o realiai turbut ir visas galimas spalvas pasiemus siuntimas toks pat butu ir jei tai paprastu pastu siunciama, tai firmai lieka pasakiski pinigai. Nu suprantu, kad vokas kainavo, ejimas i pasta kainavo, bet tikrai ne tiek, kad liktu dvigubai ar daugiau nei tikrasis siuntimas kainuoja.
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 09 12, 22:05)
Merginos noriu truputeli pasitarti su jumis
O kaip su mineraline pudryte saltuoju metu sezonu? Esu skaiciusi, kad ziema nepatartina naudoti mineraline kosmetika (makiazo pagrindo), nes neapsaugo veiduko nuo salcio, na, kad negerai veido odytei.
Merginos kaip jusu veidukas reaguoja su sia pudryte saltuoju sezonu? Ar visgi naudojate tada kremine pudryte?
O tik del to neapsaugojimo jus suabejojot ar butent kazka apie sudeti skaitet, kas dar kenktu? Pirmakart toki dalyka isgirdau, o ir siaip juk pudros tekstura ne pagal sezona renkames....
Pati visus metus mineraline naudoju ir problemu jokiu. Mano oda sausa, bet juk ja tvarkau kremo pagalba, o pudra jau groziui lieka. Man atrodo nerimta ta jusu skaityta medziaga buvo (gal cia kokiam forume toki dalyka uztikot?) - juk yra moteru, kurios isvis pudros nenaudoja, yra kas kremine/biria/presuota visalaik. Naudokit drasiai ir be baimiu