Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

tą patį rašiau mineralinės kosmetikos temoje, tai ir čia parašysiu, gal netyčia paskaitys, ir išvadas pasidarys kam reikia
šaraškino kontora ta bare x minerals, bent jau mėginukų atžvilgiu. Gal visų pirma jiems, ir kai kurioms čia forume reiktų apmąstyti ką reiškia žodis "mėginukas". nuo žodžio mėginti, o tai reiškia bandyti ant veido tepti, žiūrėti ar nesualergizuos, apskritai kaip padengs, ar maskuos pakankamai, ar nenuplauks nuo veido. Štai kam skirti mėginukai. O kad mėginukas dėl spalvos atsirinkimo tai čia didžiausias absurdas. mėginukus turi ir paprasti kremai, kvepalai, šampūnai, jų visų užtenka bent jau vienam kartui, tam kad įvertintum daikto kokybę. O čia idiotizmas kažkoks, tegu dar sugalvoja baltus popieriaus lapelius patrinti ta pudra ir atsiųsti, vis ekonomiškiau..
Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2010 09 08, 17:11)
gerai kad parasei reiks pamastyti del to lupdazio nes spalvyte fantastiska thumbup.gif  wub.gif

Spalvyte tikrai verta demesio, bet as megstu jaust degnuma ant lupu, o su juo nieko nejauciu. Na ir gaila man del blyskumo (kuris greitai atsiranda) moket $22. ax.gif Man rodos uz tiek yra labai artimu atspalviu ir geriau besilaikanciu....

QUOTE(Etama @ 2010 09 08, 17:20)
Perskaiciau visa tema ir siek tiek susinervinau.
Ne viena rase, kad gavo tik patepliota tara vietoj meginuku, gal dabar pasitaise reikalai? As noreciau, kad bent puse veido pavyktu issitepti su tuo nemok. meginuku, i spalva tai ir internete galiu pasiziureti doh.gif

Man uzteko pilnai vienam kartui, bet nusivyliau. Maskuoklis man rodos per blizgus, is to maiselio sunku buvo iskrapstyt, maskuoklio sepeteliu kazkaip nelabai tepesi, tai seseliu sepeteliu tepiau. Maskavimas toks neitin pasirode, po to pudravau, bet nelikau patenkinta vaizdu, nes kas neuzsimaskavo, tas ir sviete ir po pudros. doh.gif Tai emiau savo maskuokli, uzsimaskavau pilnai ir tada kita pudra uzsipudravau - rezultatu patenkinta aisku dabar. 4u.gif Bet bareXminerals man tikrai neverta demesio - BE kaian praktiskai ta pati ir tikrai man ji geresne, o vat neseniai bandziau Sephora mineraline (apie $16-18) ji, tai man irgi zymiai uz sia geresne ir abi sios pamaskuoja be papildomu maskuokliu.
Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2010 09 08, 08:05)
sarketa kaip matau tavo viename poste parasyta kad moki naudotis mineraline pudra nes naudoji 4 metus tai turbut zinai koks tavo atspalvis tad ir renkiesi is savo atspalvio grupes o ne visus imi.

Normali ta mano oda - ne mulatė, bet ir neišblyškusi lotuliukas.gif BareX niekada nebandžiau, tik BE. Visada turėdavau po du indelius - light ir medium (žiema, vasara, saulė, soliariumas). Todėl užsakiau kelis mėginius palyginimui atspalvių. Nesuprantu, kodėl dėl to turėčiau teisintis ir nepatogiai jaustis?

QUOTE(Gyvate @ 2010 09 08, 08:05)
...as neregistruotu kai sakiausi 3 spalvas man buvo 6 lt. imant visas spalvas plius maskuotojas butu buve 8 lt neregistruotu.
tad kazka cia maisai g.gif arba trupini bulka i akis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blink.gif o kas čia dar per pasišaipymai?
Man tas ir buvo skaudžiausia, kad visaip aš tas pudras dėliojau, galų gale viską iš krepšo išmečiau, įsidėjau tik 1, nu vistiek 12,- Tai galvoju, nieko nesutaupysiu ir vėl visus mėginukus sukėliau...

Šiaip pati pudra patiko - nusipirkau čia SM likutį pabandymui ir tikrai nebenoriu jiems rašyti ir prašyti, kaip našlaitė kokia. schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 08, 17:51)
tą patį rašiau mineralinės kosmetikos temoje, tai ir čia parašysiu, gal netyčia paskaitys, ir išvadas pasidarys kam reikia
šaraškino kontora ta bare x minerals, bent jau mėginukų atžvilgiu. Gal visų pirma jiems, ir kai kurioms čia forume reiktų apmąstyti ką reiškia žodis "mėginukas". nuo žodžio mėginti, o tai reiškia bandyti ant veido tepti, žiūrėti ar nesualergizuos, apskritai kaip padengs, ar maskuos pakankamai, ar nenuplauks nuo veido. Štai kam skirti mėginukai. O kad mėginukas dėl spalvos atsirinkimo tai čia didžiausias absurdas. mėginukus turi ir paprasti kremai, kvepalai, šampūnai, jų visų užtenka bent jau vienam kartui, tam kad įvertintum daikto kokybę. O čia idiotizmas kažkoks, tegu dar sugalvoja baltus popieriaus lapelius patrinti ta pudra ir atsiųsti, vis ekonomiškiau..

Nesuprantu ko jus čia draskotės, nepatinka kad nemokamai siunčia - nesisakykit, norit mėginėlių pabandymui va jums nuoroda: www.barexminerals.lt/index.php?cPath=24
Nepatinka kaina? Eikit pasieiškokit pigiau. Nepatinka kiekis? Pirkit visą pakuotę iškarta.

Viskas, mėginėlių temą užbaigiam. doh.gif Atsibodo apie ta patį py*t už vadžių vėl iš pradžių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solveka: 08 rugsėjo 2010 - 18:41
iškarta aš visos pakuotės pirkti nenoriu, kam man reikia, turiu krūva tokių, su kurių spalvom nepataikiau. O nemokamai tai jūs galit tik per ausį gauti, daugiau nieko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solveka @ 2010 09 08, 19:39)
Nesuprantu ko jus čia draskotės, nepatinka kad nemokamai siunčia - nesisakykit, norit mėginėlių pabandymui va jums nuoroda: www.barexminerals.lt/index.php?cPath=24
Nepatinka kaina? Eikit pasieiškokit pigiau. Nepatinka kiekis? Pirkit visą pakuotę iškarta.

Viskas, mėginėlių temą užbaigiam.  doh.gif  Atsibodo apie ta patį py*t už vadžių vėl iš pradžių.

Nepatingesiu ir parasysiu tai ka jau rasiau temoje apie mineraline kosmetika 4u.gif Labai butu malonu jei megineliai butu "nemokami", o tik uz siuntima reiktu susimoketi realia kaina, t.y registruotas siuntimas is Siauliu i bet kury Lietuvos miesta yra 4 lt (kaip uz toki svori). O pagal juos uz 6 meginelius reikia susimoketi 12 lt g.gif Beje jei jau jie nemokami, tai kas gyvena Siauliuose galetu tuos nemokamus meginelius atsiimti ju atstovybeje, bet ne net ir gyvenant Siauliuose uz siuntima reikia susimoketi 10 lt doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 08 rugsėjo 2010 - 19:49
QUOTE(*moon* @ 2010 09 08, 19:48)
...kas gyvena Siauliuose galetu tuos nemokamus meginelius atsiimti ju atstovybeje, bet ne net ir gyvenant Siauliuose uz siuntima reikia susimoketi 10,-

ir aš taip pagalvojau - pamačiau, kad Šiauliai ir apsidžiaugiau, kad galėsiu tiesiai iš jų pudrą nusipirkti. blush2.gif Bet gal yra konsultantai, su kuriais iš tiesų galima kontaktuoti ir pirkti tiesiogiai g.gif ?
Atsakyti
atejo zinute, kad 3 dienas bare x siuntimas - nemokamas smile.gif

Tris dienas, tris naktis registruotas prekių siuntimas jums NEKAINUOS VISIŠKAI! Nėra jokių apribojimų ar papildomų sąlygų! Tiesiog NEMOKAMAI!
Atsakyti
gal gėda pasidarė biggrin.gif
Atsakyti
Bet nemokamų mėginėlių negalima užsisakyt šitas tris dienas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 10 rugsėjo 2010 - 17:07
QUOTE(Victorious @ 2010 09 10, 18:05)
Bet nemokamų mėginėlių negalima užsisakyt šitas tris dienas biggrin.gif

Tai kame suo pakastas? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 10, 12:38)
gal gėda pasidarė  biggrin.gif

QUOTE(*moon* @ 2010 09 10, 20:39)
Tai kame suo pakastas?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu nemanau kad del keliu nepatenkintu imtu ir ka darytu, juolab lystu i sm, kur apie sm pletkus ir taip nekokia nuomone pas dauguma moteru rolleyes.gif
be to puse pasipiktinusiu megineliais buvo tos kurios net nebuvo ju uzsisakiusios lotuliukas.gif
kazkaip keista kaip galima peikti net nemacius kaip koks bandos jausmas jei viena varo reikia ir mums thumbup.gif
o tos kurios yra uzsiregistravusios jau ilgai, zino kad tokias akcijas jie periodiskai rengia ir per jas megineliu negalima uzsisakyti.

Beja puikiausioji patinka man tavo pasakymas kad kam reikalingi megineliai spalvai atsirinkti, kai geriau tada pirkti is kart didele pakuote ir spalva atsirinkti pagal paveiksleli.....o po kiek laiko rasai kad tokiu neatitaikytu spalvu pas tave pilna?
nera logikos 4u.gif nera, arba sneki tik kad sneket 4u.gif

manau kad tam kam ta kosmetika patiko ir tiko ja ir toliau naudos, ir manau tokiu yra nemazai vien jau is pasisakymu pirmesnese temose
tad nesureiksminkite savo VOLO mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti