QUOTE(shopingas @ 2010 09 04, 16:38)
O nebandet jiems rasyt? Daugiau zmoniu skustusi, tai gal pradetu kitaip i ta ziuret, o kai gauna ir tyli, tai galvoja, kad viskas gerai.
aš bandžiau...
Kaip jau pasakojau, gavau 1 tik vos papudruotą mėginuką, 2 po trupiniuką, kiti buvo tvarkingi - ta prasme vienam kartui užtenka. Kadangi dviese su mama galvojome bandyti, tai užsakiau visų atspalvių. Negi mokėsiu dukart už siuntimą? Juolab, kad net 1 mėginio neregistruotas siuntimas man kažkodėl nusimatė 12,-
Kai parašiau jiems laišką klausdama, kam iš viso siunčia mėginukus tuščius (galvoju - galėjo jų net nedėti), sulaukiau atsakymo...
"...kaip yra paminėta mūsų tinklapyje, nemokamas mėginėlis yra skirtas
atspalviui atsirinkti, tad ir "mažos kruopelytės", kaip jūs vadinate, tai
padaryti tikrai turėtų užtekti. Atsirinkus atspalvį, norint išbandyti mūsų
kosmetiką, galima užsisakyti 1 gr. pakuotę, kurios tikrai užteks ne vienam
makiažiui pasidaryti.
Jei mokate naudotis mineraline kosmetika, tai turbūt turėtumėte žinoti koks
jūsų odos atspalvis: šviesesnis ar tamsesnis ir nereiktų be tikslo
užsisakinėti visų atspalvių iš eilės.Kaip bebūtų liūdna, jūs esate pirmoji mūsų klientė, kuri skundžiasi gavusi
nemokamus mėginėlius... kaip norėtumėte, kad išspręstumėm šią problemą?"
Paryškinau tekstą - čia tai mane pribloškė
Nu nafig siūlyti tuos ale nemokamus mėginius, o paskui išvedžioti:"tai ką, nežinai koks tavo odos atspalvis, neužtenka vieno?" .Tokiu atveju man nereikia nei vieno - perku pilną pakuotę iš karto
Bet gi yra galimybė pasitikrint, pamėginti, ar ne?
Ai paskui galvoju, ką aš čia laimėsiu? Paprašyti, kad dar kartą išsiųstų tas spalvas.. vėl už 12,- ? Parašiau, kad nenoriu toliau ginčytis, bet kodėl skirtingų mėginukų skirtingi kiekiai. Tai tik geros dienos palinkėjo.