Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

QUOTE(charisma2121 @ 2010 09 04, 18:30)
temoje apie min. pdras jau bvo kalbeta ta tema. koks man skirtumas, jeigu spalva man tinka, o pati pudra netinka veido odai ir pvz prasideda alergija, isberimai ir pan?

Parduotuvese del spalvos pasirinkimo yra padeti testeriai, o jeigu prasideda alergija/berimas galima grazinti kosmetika. Tai turbut tas pats ir su elektroninem parduotuvem g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 09 04, 19:51)
Parduotuvese del spalvos pasirinkimo yra padeti testeriai, o jeigu prasideda alergija/berimas galima grazinti kosmetika. Tai turbut tas pats ir su elektroninem parduotuvem g.gif

negali, yra istatymas apie kosmetikos, parfumerijos prekiu ne - grazinima, t.y. jos negrazintinos.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 04, 19:44)
Nesupykit, bet man pasirode arba jus normalioj parduotuvej nebuvus, arba labai nauja kosmetikos srityje esate. Lietuva tikrai ne babaju krastas tuo atzvilgiu. Jus paskaitykit mano posta darkart ir gal pagaliau pamatysit ka rasau, o ne savo pasakokit.  doh.gif Rasiau kaip yra JAV (bet cia visu Maybelline testeriu net nera, LT tikrai yra), bet rasiau ir apie LT parduotuves: tiek Drogas, tiek Sarma, tiek Kristiana ir dar visos kitos TURI testerius. Kai kuriose net i savo atsinesta arba parduotuves tara ipila pabandymui produktu.

Neisivaziduoju kaip jums parinko pudra - taigi vistiek pardaveja tepe pabandymui is testerio ant rankos/veido, o jei netepe, tai lygiai taip pat ir pati pasirinkt galit. O del grazinimu, LT to dar nera ir nezinau ar bus, bet kosmetika negrazinama ir nekeiciama (net nauja). Zinau kelis atvejus kad pakeite nauja nepradaryta pakuote, bet cia jau nuo pardavejos priklauso - paprastai jie to neprivalo daryt. 

Na o del kvepalu, tai velgi megineliai yra vieni: po kelis ml purkstukai - o del tu kvepianciu atviruciu, tai cia net ne meginelis skaitosi, o tiesiog reklamine atvirute (ir tikrai ne visu kvapu atvirutes yra). Tai pakip jus kvepalus perkat? Pagal aprasyma kvapo, pagal pavieksliuka?  g.gif  blink.gif  Be to, parduotuvese yra testeriai kvepalu, tai is ju ir purskiesi - gi gali kad ir kelis kartus eit purkstis lygint kvapus laikymasi ir tt - niekas per galva neduoda. Negi niekad nepirkus kvepalu esat parduotuveje? O be to, perkant daznai megineliu (t.y. tu keliu ml purkstuku) ideda, tai kvepintis ir bandyt kiek norit galit su jais...
Papildyta:
Na ir priestaraujat jus pati sau  doh.gif Pirmai saket, kad LT parduotuvese nera testeriu, dabar, kad daugumoje nera. Buvau birzeli atostogaut LT - tikrai parduotuvese testeriu pilna. Nebent koks pasibaiges produktas ar siaip vienetai, kuriu nera.

O del jusu noretos Clinique pudros, tai kaip supratau is parasymo, parduotuve tos pudros net neturi ir ja neprekiauja - tai tokiu atveju aisku, kad normalu, jog ir testeriu ar spalvu surasytu netures. Gi kam parduotuvei tuos dalykus turet, jei produkto nepardavineja. Cia kaip kokioj Eurokos prasyt, kad butu surasyta Dior lupdaziu atspalviai  doh.gif

na cia pagal patirti, mano patirtis vienokia jusu kitokia. mes vienaip suprantame jus kitaip.

Manau ir nuo miesto daug kas priklauso, ir nuo dirbanciu pardaveju ir panasiai.
spalva rinkom tikrai netepdami ant veido ar ant rankos o is aprasymo bei pacios spalvos kaip ji atrode, nes butent testeriuko parduotuve neturejo, o pudryte jau reikejo pirkti. qlinique pudryte turejo, iseme is dezutes parode kaip atrodo ir idejo ... bet sakau gal cia tik mano patirtis tokia.

manau cia diskutuoti galima n apie tai, taciau is jusu parasymo suprantu kad dauguma testeri tepa ant rankos kad parinkti spalva o ne ja bando, tai lygiai taip pat turbut ir barex nemokami megineliai skirti tik spalvai atsirinkti ir juose yra mazai mineralu. g.gif
nors man tikrai butu uzteke viena kart pasipudruoti.

Atsakyti
QUOTE(GabiG @ 2010 09 04, 20:00)
1.spalva rinkom tikrai netepdami ant veido ar ant rankos o is aprasymo bei pacios spalvos kaip ji atrode
2.megineliai  skirti tik spalvai atsirinkti ir juose yra mazai mineralug.gif

po situ auksiniu minciu jau nera tikslo toliau ir diskutuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 09 04, 20:10)
po situ auksiniu  minciu jau nera tikslo toliau ir diskutuoti  biggrin.gif

soriukas kad cia taip isidiskutavau mane jauciu hormonai veikia doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kuri uzsisakinejusi nemokamus meginelius galetu atsakyti..
Perskaiciusi tema kiek supratau tai galima gauti kiekvienos spalvos po viena nemokama megineli. Bet man neiseina vienu uzsakymu ju visu po viena uzsakyti. Ar reikia uzsakineti kiekviena atskirai? Tada uz kiekvieno siuntima gautusi po 5 lt. g.gif

Tik paklausiau, ir suradau kaip uzsakyti visus is vieno karto blush2.gif blush2.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pievagele: 07 rugsėjo 2010 - 10:08
QUOTE(shopingas @ 2010 09 04, 16:38)
O nebandet jiems rasyt? Daugiau zmoniu skustusi, tai gal pradetu kitaip i ta ziuret, o kai gauna ir tyli, tai galvoja, kad viskas gerai.  ax.gif

aš bandžiau... blush2.gif Kaip jau pasakojau, gavau 1 tik vos papudruotą mėginuką, 2 po trupiniuką, kiti buvo tvarkingi - ta prasme vienam kartui užtenka. Kadangi dviese su mama galvojome bandyti, tai užsakiau visų atspalvių. Negi mokėsiu dukart už siuntimą? Juolab, kad net 1 mėginio neregistruotas siuntimas man kažkodėl nusimatė 12,- doh.gif
Kai parašiau jiems laišką klausdama, kam iš viso siunčia mėginukus tuščius (galvoju - galėjo jų net nedėti), sulaukiau atsakymo...

"...kaip yra paminėta mūsų tinklapyje, nemokamas mėginėlis yra skirtas
atspalviui atsirinkti, tad ir "mažos kruopelytės", kaip jūs vadinate, tai
padaryti tikrai turėtų užtekti. Atsirinkus atspalvį, norint išbandyti mūsų
kosmetiką, galima užsisakyti 1 gr. pakuotę, kurios tikrai užteks ne vienam
makiažiui pasidaryti.
Jei mokate naudotis mineraline kosmetika, tai turbūt turėtumėte žinoti koks
jūsų odos atspalvis: šviesesnis ar tamsesnis ir nereiktų be tikslo
užsisakinėti visų atspalvių iš eilės
.

Kaip bebūtų liūdna, jūs esate pirmoji mūsų klientė, kuri skundžiasi gavusi
nemokamus mėginėlius... kaip norėtumėte, kad išspręstumėm šią problemą?"

Paryškinau tekstą - čia tai mane pribloškė blink.gif Nu nafig siūlyti tuos ale nemokamus mėginius, o paskui išvedžioti:"tai ką, nežinai koks tavo odos atspalvis, neužtenka vieno?" .Tokiu atveju man nereikia nei vieno - perku pilną pakuotę iš karto blink.gif Bet gi yra galimybė pasitikrint, pamėginti, ar ne?

Ai paskui galvoju, ką aš čia laimėsiu? Paprašyti, kad dar kartą išsiųstų tas spalvas.. vėl už 12,- ? Parašiau, kad nenoriu toliau ginčytis, bet kodėl skirtingų mėginukų skirtingi kiekiai. Tai tik geros dienos palinkėjo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sarkela @ 2010 09 08, 02:01)
Paryškinau tekstą - čia tai mane pribloškė  blink.gif Nu nafig siūlyti tuos ale nemokamus mėginius, o paskui išvedžioti:"tai ką, nežinai koks tavo odos atspalvis, neužtenka vieno?" .Tokiu atveju man nereikia nei vieno - perku pilną pakuotę iš karto blink.gif  Bet gi yra galimybė pasitikrint, pamėginti, ar ne?

Ai paskui galvoju, ką aš čia laimėsiu? Paprašyti, kad dar kartą išsiųstų tas spalvas.. vėl už 12,- ? Parašiau, kad nenoriu toliau ginčytis, bet kodėl skirtingų mėginukų  skirtingi kiekiai. Tai tik geros dienos palinkėjo.  g.gif

Nu jooooo, cia tai bendravimas ir parduotuves kultura blink.gif O jei pirmakart isvis pudra renkates ir ne bumbum apie atspalvius nenutuokiat kolkas, tai taip iseina reiketu kazkur jau susizinot savo atspalvi ir is ju tuomet pirkt. Bet tai atspalvi zinant ir pilna pakuote galima pirkt iskart doh.gif O ir siaip nenukris jiems rankos ir visu atspalviu priberus po kruopelyte - gi uz siuntima apmokejus jiems dar ir lieka.... Man iskart pasidare nemalonu ir iskart didelis riebus minusas siaip kompanijai (na bet savo pudros nebandziau dar ir prizadet nepirkt negaliu - gal cia kokia pasakisko gerumo).

As siandien gavau is ju meginukus - uzsisakiau 3 spalvas ir tik veliau SM'e perskaiciau, kad ir maskuoklio galima buvo pasiimt. Bet uztai nustebino, kad neprasius jo idejo. thumbup.gif Pudra tai aisku po visa maisiuka pasiskirscius ir nelabai kiek ten jos iberta - vienam kartui tai uzteks pasidazyt (bent tikiuosiu, kad uzteks). Visos po vienodai ipiltos. Kolkas atrodo pataikiau idealu atspalvi ir net kitos dvi pritaikomos spalvytes butu (idegus stipriau vasara arba nubalus ziema). Tiesa, as JAV uzsakinejau, man kainas rode eurais (tas buvo keista, nes turi jie filiala savo ir JAV), o laiskas atejo is Airijos (va tada aisku pasidare kodel eurai).
Atsakyti
sarketa kaip matau tavo viename poste parasyta kad moki naudotis mineraline pudra nes naudoji 4 metus tai turbut zinai koks tavo atspalvis tad ir renkiesi is savo atspalvio grupes o ne visus imi.
Kai pradejau naudoti mineraline pries kokis 4 metus kaip ir tu, Id bare minerals megineliu tikrai nebuvo, bet man net nebuvo sunku pataikyti i sau tinkanti atspalvi nes ir iki tol naudojau pudras tad panasaus atspalvio ir rinkausi.
kai rinkausi barex uzsisakinejau nemokamus meginelius nes norejau paziureti spalvas, zinoma gerai kad uzsisakiau nes jos truputi sviesesnes nei ID ir ne tokios i geltonuma. bet tikrai neemiau tarkim fair light jei iki tol naudojau medium.

Manau kad jei tau 12 lt neregistruotu rode vadinasi buvai prisidejusi ne po viena nemokamu megineliu o po kelis. Nes as neregistruotu kai sakiausi 3 spalvas man buvo 6 lt. imant visas spalvas plius maskuotojas butu buve 8 lt neregistruotu.
tad kazka cia maisai g.gif arba trupini bulka i akis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o jei jau labai norejai dar karta pameginti visu atspalviu tiesiog taip ir reikejo parasyti, manau butu eme ir atsiunte.
parasei kad nereikia tai ir nesiunte mirksiukas.gif as irgi taip buciau dariusi

Shopingas o tu tikrai tokia sviesia odyte turi? maniau kad tuos lupdazius fushia kur dejai viemane forume ten savo nuotraukyte idejai rolleyes.gif o pasirodo ne ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2010 09 08, 09:05)
Shopingas o tu tikrai tokia sviesia odyte turi? maniau kad tuos lupdazius fushia kur dejai viemane forume ten savo nuotraukyte idejai  rolleyes.gif o pasirodo ne  ax.gif

Aha, baltaode as kaip reikiant.... ax.gif Visada imu antra po sviesiausios (na beveik visada), o jei tik 'light', 'medium' ir pan spalvos, tai imu sviesiausia 'light', bet ir tai buna, kad per tamsi.... Kazkada teko siltuose krastuose atostogaut kai LT lietus pliaupe ir tik kelios sauletos dienos tebuvo, tai dziaugiausi savo nerealiu idegiu, draugei gyriausi, o grizau, tai palygint su ja buvau visiskai balta biggrin.gif

P.S. o tu lupdaziu nepasilikau - vis i Sephora nubegdavau, pasidazydavau ir pas vyra i darba rodytis (nes dirba netoli), tai jis peike ir peike mane, kad man visai netinka tokiai sviesiai tie ryskus atspalviai. Tai paskui ir nepasilikau. Na raudoniausio to norejosi, bet Guerlain raudona lupdazi turiu tuoj gaut, tai apsieisiu pagalvojau. ax.gif O butent ta Korres 'fushia' spalvyte visai nieko ziurejosi, bet keistas tas skystas lupdazis buvo: uzsitepa smagiai, nieko ant lupu nesijaucia, bet tuo paciu kazkaip skysta ir greitai dingsta nuo lupu ryskumas (as 2 kartus padazau, tai taip lyg pirmas padazymas tik liktu buna). ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 08, 17:37)
Aha, baltaode as kaip reikiant....  ax.gif Visada imu antra po sviesiausios (na beveik visada), o jei tik 'light', 'medium' ir pan spalvos, tai imu sviesiausia 'light', bet ir tai buna, kad per tamsi.... Kazkada teko siltuose krastuose atostogaut kai LT lietus pliaupe ir tik kelios sauletos dienos tebuvo, tai dziaugiausi savo nerealiu idegiu, draugei gyriausi, o grizau, tai palygint su ja buvau visiskai balta  biggrin.gif

P.S. o tu lupdaziu nepasilikau - vis i Sephora nubegdavau, pasidazydavau ir pas vyra i darba rodytis (nes dirba netoli), tai jis peike ir peike mane, kad man visai netinka tokiai sviesiai tie ryskus atspalviai. Tai paskui ir nepasilikau. Na raudoniausio to norejosi, bet Guerlain raudona lupdazi turiu tuoj gaut, tai apsieisiu pagalvojau.  ax.gif O butent ta Korres 'fushia' spalvyte visai nieko ziurejosi, bet keistas tas skystas lupdazis buvo: uzsitepa smagiai, nieko ant lupu nesijaucia, bet tuo paciu kazkaip skysta ir greitai dingsta nuo lupu ryskumas (as 2 kartus padazau, tai taip lyg pirmas padazymas tik liktu buna). ax.gif

gerai kad parasei reiks pamastyti del to lupdazio nes spalvyte fantastiska thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa tema ir siek tiek susinervinau.
Ne viena rase, kad gavo tik patepliota tara vietoj meginuku, gal dabar pasitaise reikalai? As noreciau, kad bent puse veido pavyktu issitepti su tuo nemok. meginuku, i spalva tai ir internete galiu pasiziureti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 08 rugsėjo 2010 - 16:21