QUOTE(GabiG @ 2010 09 04, 19:20)
na kiek matau pas jus parasyta jav tai gal ten testeriu ir yra pas mus ju nera nors kiek as suprantu irgi turetu buti,
taciau perkant pauostymas nieko neduoda, o cia esu tikrai pirkusi pudryciu kurios netiko niekas nieko negrazina dar apsaukia, jei atejus pasakai kad spalva tau ne ta parinko, negi nezinot kokios lietuves pardavejos
esu pirkusi ir is uk lygiai tas pats, tad man kazkaip nekyla abejoniu ar priekaistu,
yra tarkim vepalu nemokami megineliai tai juos tu nebandai purkstis ir ziureti kaip laikys ar is vis vakare patiks kvapas, atsiuncia tik atviruka pakvepinta.
Nesupykit, bet man pasirode arba jus normalioj parduotuvej nebuvus, arba labai nauja kosmetikos srityje esate. Lietuva tikrai ne babaju krastas tuo atzvilgiu. Jus paskaitykit mano posta darkart ir gal pagaliau pamatysit ka rasau, o ne savo pasakokit.
Rasiau kaip yra JAV (bet cia visu Maybelline testeriu net nera, LT tikrai yra), bet rasiau ir apie LT parduotuves: tiek Drogas, tiek Sarma, tiek Kristiana ir dar visos kitos TURI testerius. Kai kuriose net i savo atsinesta arba parduotuves tara ipila pabandymui produktu.
Neisivaziduoju kaip jums parinko pudra - taigi vistiek pardaveja tepe pabandymui is testerio ant rankos/veido, o jei netepe, tai lygiai taip pat ir pati pasirinkt galit. O del grazinimu, LT to dar nera ir nezinau ar bus, bet kosmetika negrazinama ir nekeiciama (net nauja). Zinau kelis atvejus kad pakeite nauja nepradaryta pakuote, bet cia jau nuo pardavejos priklauso - paprastai jie to neprivalo daryt.
Na o del kvepalu, tai velgi megineliai yra vieni: po kelis ml purkstukai - o del tu kvepianciu atviruciu, tai cia net ne meginelis skaitosi, o tiesiog reklamine atvirute (ir tikrai ne visu kvapu atvirutes yra). Tai pakip jus kvepalus perkat? Pagal aprasyma kvapo, pagal pavieksliuka?
Be to, parduotuvese yra testeriai kvepalu, tai is ju ir purskiesi - gi gali kad ir kelis kartus eit purkstis lygint kvapus laikymasi ir tt - niekas per galva neduoda. Negi niekad nepirkus kvepalu esat parduotuveje? O be to, perkant daznai megineliu (t.y. tu keliu ml purkstuku) ideda, tai kvepintis ir bandyt kiek norit galit su jais...
Papildyta:
QUOTE(GabiG @ 2010 09 04, 19:37)
daugumoj parduotuviu tikrai pasigendu testeriu, ypac einamu prekiu. pvz n
orejau qlinique testeri gauti mineralines sako jie net neturi ju. net spalvos parodytos nebuvo
Na ir priestaraujat jus pati sau
Pirmai saket, kad LT parduotuvese nera testeriu, dabar, kad daugumoje nera. Buvau birzeli atostogaut LT - tikrai parduotuvese testeriu pilna. Nebent koks pasibaiges produktas ar siaip vienetai, kuriu nera.
O del jusu noretos Clinique pudros, tai kaip supratau is parasymo, parduotuve tos pudros net neturi ir ja neprekiauja - tai tokiu atveju aisku, kad normalu, jog ir testeriu ar spalvu surasytu netures. Gi kam parduotuvei tuos dalykus turet, jei produkto nepardavineja. Cia kaip kokioj Eurokos prasyt, kad butu surasyta Dior lupdaziu atspalviai