Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

QUOTE(lapuaite @ 2010 09 04, 17:26)
tai poto as issiaiskinau kad galima po kiekvienos spalvos tik po viena megineli, na bet tai bent jau ta viena galej atsiusti normalu, o ne tuscia. buvau net nufotkinus ta maiseli, gaila istriniau, pamatytumet kad praktiskai tuscia atsiunte doh.gif

O nebandet jiems rasyt? Daugiau zmoniu skustusi, tai gal pradetu kitaip i ta ziuret, o kai gauna ir tyli, tai galvoja, kad viskas gerai. ax.gif
Atsakyti
As kai buvau gavusi meginelius tai viename daugiau, kitame maziau,
bet ten aiskiai parasyta kad spalvos atsirinkimui skirta o nemeginimui tai net netepiau ant veido o paziurejau koks atspalvis tiktu, tokia ir uzsisakiau ir pataikiau puikiai,
juk cia kaip parduotuvej nueini tai nepradedi pudruotis viso veido ax.gif

beja kazkuriuose angliskuose forumuose skaitinejau tai buvo parasyta apie meginelius kad tuose tokiuose nemokamuose megineliuose siunciamas lasas tik spalvos atsirinkimui ir palyginimui, o 1 ar 2 gr jau pabandymui ir ziurejimui tiks odytei ar ne.
Ten buvo parasyta Sample - meginelis, kuriame tik laselis mineralu bus, sample 0.25 g. - tai irgi sako kiekis vienam kartui pabandyti o sample 1g ar sample 2 g uztenka iki menesio)

Del Magic tai as likau labai patenkinta, dabar barex pakeiciau i magic. magic man labiau maskuoja bei dar ilgiau islieka ant odos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 04, 16:38)
O nebandet jiems rasyt? Daugiau zmoniu skustusi, tai gal pradetu kitaip i ta ziuret, o kai gauna ir tyli, tai galvoja, kad viskas gerai.  ax.gif

kazkaip patingejau jiems rasyti ir aiskintis del tokio menkniekio,juk tik kelis litus tesumokejau, nors gal ir reikejo, nes visgi sitaip kvailinti klientus nelabai grazu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 09 04, 18:24)
kazkaip patingejau jiems rasyti ir aiskintis del tokio menkniekio,juk tik kelis litus tesumokejau, nors gal ir reikejo, nes visgi sitaip kvailinti klientus nelabai grazu... g.gif

tai kad pati apsikvailinai blush2.gif juk ten parasyta tinklapyje jog kiekvienos spalvos uzsisakyti galima tik po 1 megineli, o jei uzsisakoma daugiau jie nesiuncia.

reikia skaityti mirksiukas.gif

as buvau taip prisidirbusi su neskaitymu, kad man tiek babkiu nususko viena komapnija ir tokia preke gavau kad teko mesti laukan, nes niekaip panaudoti negalejau tad dabar pries perkant ka labai idemiai viska skaitau rolleyes.gif
pasimokiau is savo klaidu.

beja ten buvo angliskas psl tai gal kiek sudetingiau nes ne viska suprantu bet dabar jau stengiuosi verstis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GabiG: 04 rugsėjo 2010 - 17:30
temoje apie min. pdras jau bvo kalbeta ta tema. koks man skirtumas, jeigu spalva man tinka, o pati pudra netinka veido odai ir pvz prasideda alergija, isberimai ir pan? tai tikra nesamone siusti meginuka del spalvos, kad net neiseina normaliai juo uzsitepti ant veido ir paziureti, kaip laikosi visa diena, ar tinka odai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 09 04, 18:30)
temoje apie min. pdras jau bvo kalbeta ta tema. koks man skirtumas, jeigu spalva man tinka, o pati pudra netinka veido odai ir pvz prasideda alergija, isberimai ir pan? tai tikra nesamone siusti meginuka del spalvos, kad net neiseina normaliai juo uzsitepti ant veido ir paziureti, kaip laikosi visa diena, ar tinka odai ir pan.

nu manau tokiu atveju perki 1 gramo pabandymui.

as tik kai paskaitau tai isivaizduoju kad jus visos belekokia pudra ar daikta pirkdami irgi ismeginate o is kur gaunate pabandyti?
kai perki pardej kosmetines priemones juk neduoda isbandyti g.gif ar cia tik panevezyje neduoda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiG @ 2010 09 04, 18:36)

as tik kai paskaitau tai isivaizduoju kad jus visos belekokia pudra ar daikta pirkdami irgi ismeginate o is kur gaunate pabandyti?
kai perki pardej kosmetines priemones juk neduoda isbandyti  g.gif ar cia tik panevezyje neduoda?  g.gif

Tikra nesamone pirkt tik i spalva paziurejimui doh.gif Nes nors vienam kartui uzsitept tikrai turetu but. Jei del spalvos, tai as galiu ir is paveikslelio pasirinkt + daugmaz zinau kurie atspalviai man tinka. Bet gi megineli tam ir imu, kad zinociau kaip tepasi, kaip laikosi, kaip odai patinka.

Nezinau kur jus apsipirkinejat, bet juk visur testeriai yra pabandymui. Nesupykit, bet negi jus viska tik paziurejus perkat? Be jokiu pauostymu, pabandymu? g.gif Visos Drogas/Sarma/Kristiana ir pan parduotuves LT tikrai turi testerius ir niekas nedraudzia jums tepliotis/bandytis. Kiek zinau jau pradeje kai kur ir ipylinet pabandymui i intelius produktu (tik berods kartais gali reiket uz tara susimoket). Pvz JAV tu pigiu firmu (L'oreal, Maybelline ir pan) testeriu isvis nera, tai perki is akies ir jei netinka, be problemu gali grazint atgal. Normalesnes firmas pardavinejancios parduotuves turi testerius, ipila produkto jei reikia (nemokamai), bet lygiai taip pat gali ir parduotuvej dazytis kiek tik nori ir kuo nori. O jei netinka, velgi galima grazint daznai net panaudota produkta. Pvz.: as esu net blizgio isspaudziamo namo parsinesus megineli, nes nuejau pasidazius, tai nenorejau del pabandymo valytis savo makiaza, o pirkt nebandzius raudona blizgesi irgi neisivaizduoju kaip (juk vienas permatomas, kitas pigmentuotas stipriai, be to atspalviai skiriasi ir gali nesiziuret ant lupu, jau nekalbant apie tirstuma/laikymasi/subegima ir tt).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 04 rugsėjo 2010 - 18:16
QUOTE(shopingas @ 2010 09 04, 19:11)
Tikra nesamone pirkt tik i spalva paziurejimui  doh.gif Nes nors vienam kartui uzsitept tikrai turetu but. Jei del spalvos, tai as galiu ir is paveikslelio pasirinkt + daugmaz zinau kurie atspalviai man tinka. Bet gi megineli tam ir imu, kad zinociau kaip tepasi, kaip laikosi, kaip odai patinka.

Nezinau kur jus apsipirkinejat, bet juk visur testeriai yra pabandymui. Nesupykit, bet negi jus viska tik paziurejus perkat? Be jokiu pauostymu, pabandymu? g.gif  Visos Drogas/Sarma/Jristiana ir pan tikrai turi testerius ir niekas nedraudzia jums tepliotis/bandytis. Kiek zinau jau pradeje kai kur ir ipylinet pabandymui i intelius produktu (tik berods kartais gali reiket uz tara susimoket). Pvz JAV tu pigiu firmu (L'oreal, Maybelline ir pan) testeriu nera, tai perki is akies ir jei netinka, be problemu gali graiznt atgal. Normalesnes firmas pardavinejancios parduotuves turi testerius, ipila produkto jei reikia (nemokamai), bet lygiai taip pat gali ir parduotuvej dazytis kiek tik nori ir kuo nori. O jei netinka, velgi galima grazint daznai net panaudota produkta.

na kiek matau pas jus parasyta jav tai gal ten testeriu ir yra pas mus ju nera nors kiek as suprantu irgi turetu buti, doh.gif taciau perkant pauostymas nieko neduoda, o cia esu tikrai pirkusi pudryciu kurios netiko niekas nieko negrazina dar apsaukia, jei atejus pasakai kad spalva tau ne ta parinko, negi nezinot kokios lietuves pardavejos doh.gif

taigi manau kad su elektroninemis parduotuvemis tas pats nori meginti pirki 1 grama o ne nemokama.
esu pirkusi ir is uk lygiai tas pats, tad man kazkaip nekyla abejoniu ar priekaistu,
yra tarkim vepalu nemokami megineliai tai juos tu nebandai purkstis ir ziureti kaip laikys ar is vis vakare patiks kvapas, atsiuncia tik atviruka pakvepinta.

Atsakyti
QUOTE(GabiG @ 2010 09 04, 18:36)

kai perki pardej kosmetines priemones juk neduoda isbandyti  g.gif

o kodel turiu pirkti pabandymui? nusiperku pilna pakuote, jeigu noriu ir man patinka, o meginukus normalios firmos pacios suinteresuotos isdalinti kuo daugiau rolleyes.gif
kurioj cia pardej pirkdamas negali isbandyti testerio? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(GabiG @ 2010 09 04, 19:20)
na kiek matau pas jus parasyta jav tai gal ten testeriu ir yra pas mus ju nera nors kiek as suprantu irgi turetu buti,  doh.gif 

nu kur jau pas mus testeriu nera? biggrin.gif net tokios pigios pardes kaip eurokos, drogas turi pilnus stendus su testeriais rolleyes.gif apie kristiana/douglas/sarma - jau net nekalbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 09 04, 19:31)
o kodel turiu pirkti pabandymui? nusiperku pilna pakuote, jeigu noriu ir man patinka, o meginukus normalios firmos pacios suinteresuotos isdalinti kuo daugiau rolleyes.gif
kurioj cia pardej pirkdamas negali isbandyti testerio? biggrin.gif

daugumoj parduotuviu tikrai pasigendu testeriu, ypac einamu prekiu. pvz norejau qlinique testeri gauti mineralines sako jie net neturi ju. net spalvos parodytos nebuvo
Atsakyti
QUOTE(GabiG @ 2010 09 04, 19:20)
na kiek matau pas jus parasyta jav tai gal ten testeriu ir yra pas mus ju nera nors kiek as suprantu irgi turetu buti,  doh.gif  taciau perkant pauostymas nieko neduoda, o cia esu tikrai pirkusi pudryciu kurios netiko niekas nieko negrazina dar apsaukia, jei atejus pasakai kad spalva tau ne ta parinko, negi nezinot kokios lietuves pardavejos doh.gif

esu pirkusi ir is uk lygiai tas pats, tad man kazkaip nekyla abejoniu ar priekaistu,
yra tarkim vepalu nemokami megineliai tai juos tu nebandai purkstis ir ziureti kaip laikys ar is vis vakare patiks kvapas, atsiuncia tik atviruka pakvepinta.

Nesupykit, bet man pasirode arba jus normalioj parduotuvej nebuvus, arba labai nauja kosmetikos srityje esate. Lietuva tikrai ne babaju krastas tuo atzvilgiu. Jus paskaitykit mano posta darkart ir gal pagaliau pamatysit ka rasau, o ne savo pasakokit. doh.gif Rasiau kaip yra JAV (bet cia visu Maybelline testeriu net nera, LT tikrai yra), bet rasiau ir apie LT parduotuves: tiek Drogas, tiek Sarma, tiek Kristiana ir dar visos kitos TURI testerius. Kai kuriose net i savo atsinesta arba parduotuves tara ipila pabandymui produktu.

Neisivaziduoju kaip jums parinko pudra - taigi vistiek pardaveja tepe pabandymui is testerio ant rankos/veido, o jei netepe, tai lygiai taip pat ir pati pasirinkt galit. O del grazinimu, LT to dar nera ir nezinau ar bus, bet kosmetika negrazinama ir nekeiciama (net nauja). Zinau kelis atvejus kad pakeite nauja nepradaryta pakuote, bet cia jau nuo pardavejos priklauso - paprastai jie to neprivalo daryt.

Na o del kvepalu, tai velgi megineliai yra vieni: po kelis ml purkstukai - o del tu kvepianciu atviruciu, tai cia net ne meginelis skaitosi, o tiesiog reklamine atvirute (ir tikrai ne visu kvapu atvirutes yra). Tai pakip jus kvepalus perkat? Pagal aprasyma kvapo, pagal pavieksliuka? g.gif blink.gif Be to, parduotuvese yra testeriai kvepalu, tai is ju ir purskiesi - gi gali kad ir kelis kartus eit purkstis lygint kvapus laikymasi ir tt - niekas per galva neduoda. Negi niekad nepirkus kvepalu esat parduotuveje? O be to, perkant daznai megineliu (t.y. tu keliu ml purkstuku) ideda, tai kvepintis ir bandyt kiek norit galit su jais...
Papildyta:
QUOTE(GabiG @ 2010 09 04, 19:37)
daugumoj parduotuviu tikrai pasigendu testeriu, ypac einamu prekiu. pvz norejau qlinique testeri gauti mineralines sako jie net neturi ju. net spalvos parodytos nebuvo

Na ir priestaraujat jus pati sau doh.gif Pirmai saket, kad LT parduotuvese nera testeriu, dabar, kad daugumoje nera. Buvau birzeli atostogaut LT - tikrai parduotuvese testeriu pilna. Nebent koks pasibaiges produktas ar siaip vienetai, kuriu nera.

O del jusu noretos Clinique pudros, tai kaip supratau is parasymo, parduotuve tos pudros net neturi ir ja neprekiauja - tai tokiu atveju aisku, kad normalu, jog ir testeriu ar spalvu surasytu netures. Gi kam parduotuvei tuos dalykus turet, jei produkto nepardavineja. Cia kaip kokioj Eurokos prasyt, kad butu surasyta Dior lupdaziu atspalviai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiG @ 2010 09 04, 19:37)

QUOTE(shopingas @ 2010 09 04, 19:44)
bet man pasirode arba jus normalioj parduotuvej nebuvus, arba labai nauja kosmetikos srityje esate.

drinks_cheers.gif shopingas parase mano zodzius biggrin.gif
Atsakyti