Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

QUOTE(atira01 @ 2010 09 03, 10:56)
jusu oda uz mano sviesesne?
user posted image

Na ziema tai tikrai sviesesne smile.gif O jus cia gal siek tiek esate idegusi ar cia jusu naturalus toks atspalvis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 09 02, 19:45)
o siuntiesi i jav? nes lt perkant labai paprasta, pasirenki paprasta siuntima arba registruota, sumoki ir psio smile.gif

Aha - cia tik paypal jie priima, bet kvailiausia ta sistema, kad dar turi pats paspaust mygtuka, kad suskaiciuotu bendra suma pries prisijungiant i paypal, o nulines sumos nepriima doh.gif Nezinau kokiu budu LT apmokejimas, bet cia irgi renkiesi paprasta ar registruota siuntima, o po to perkelia i paypal puslapi apmokejimui, na ir ten virsuje sitie paskaiciavimai, o zemiau prisijungimas - bet kaip rasiau be skaiciuku neprijungia. doh.gif

Ir dar idomiai, kad sumas eurais rodo, o sius gi is JAV. biggrin.gif

QUOTE(atira01 @ 2010 09 02, 19:58)
o kokias spalvas emet?

Emiau 'fair, 'fair light' ir 'light' - itariu vidurine tiks, nes man paprastai visada natra po sviesiausios tinkamiausia buna. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 03, 16:22)
Na ziema tai tikrai sviesesne  smile.gif O jus cia gal siek tiek esate idegusi ar cia jusu naturalus toks atspalvis?  smile.gif

idegus cia, bet balta niekad nebunu blush2.gif tada man honey reikia manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 09 03, 17:29)
idegus cia, bet balta niekad nebunu  blush2.gif  tada man honey reikia manau  smile.gif

na mano oda nebuna tokia tamsi net idegu o as audoju Medium spalvyte tai manau tau tamsesnes tikrai reiketu
Atsakyti
QUOTE(GabiG @ 2010 09 03, 19:50)
na mano oda nebuna tokia tamsi net idegu o as audoju Medium spalvyte tai manau tau tamsesnes tikrai reiketu

uzsisakiau 4 spalvas, tik pamirsau maskuokli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 09 03, 23:06)
uzsisakiau 4 spalvas, tik pamirsau maskuokli  doh.gif

tai maskuoklis sviesiausias is visu spalvu jis man bent jau graziai sulygindavo oda paslepdavo mazus spuogelius. o jau spalva duoda pudra.
Atsakyti
QUOTE(GabiG @ 2010 09 04, 11:58)
tai maskuoklis sviesiausias is visu spalvu jis man bent jau graziai sulygindavo oda paslepdavo mazus spuogelius. o jau spalva duoda pudra.

ta zinau, tik norejau ir maskuokli pabandyti. Nes paskui sakysiuos maskuokli didele pakuote.
Atsakyti
gal kuri nori keisti maskuoklio meginuka i pudros? turiu keliu atspalviu ax.gif
Atsakyti
o as paskutiniu metu likau visai padurinta su tais meginukais doh.gif su draugemis nusprendeme uzsisakyti meginuku, bet kadangi visos esame sviesios ods, tai ir uzsakiau 4vnt. light meginuku. o spekit ka gavu po vienos savaites? 1 meginuka, kuris buvo tuscias, tik soneliai tarsi matesi papudruoti. na vienu zodziu pasityciojimas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 09 04, 16:57)
o as paskutiniu metu likau visai padurinta su tais meginukais doh.gif  su draugemis nusprendeme uzsisakyti meginuku, bet kadangi visos esame sviesios ods, tai ir uzsakiau 4vnt. light meginuku. o spekit ka gavu po vienos savaites? 1 meginuka, kuris buvo tuscias, tik soneliai tarsi matesi papudruoti. na vienu zodziu pasityciojimas schmoll.gif

Man rodos sitas dalykas jau buvo kazkada apkalbetas - jie siuncia tik po 1 megineli tam tikros spalvos, tai jei ir kelis uzsisakysit, atsius tik viena. Skirtingu spalvu galit imt kelis meginelius, bet po 1vnt. Nes taip galima kruva uzsisakyt vienos spalvos ir naudot pastoviai - siuntimas vistiek pigiau nei pilna pakuote pirkt biggrin.gif

O del to paties vieno tuscio meginelio, tai siaubas blink.gif Ziuresiu ka pati gausiu, nes cia nuo tuscio iki padoraus meginelio svyruoja ipylimas. Turbut nuberia kiek pudros i maiseli ir tiek, o kiek ibers nuo darbuotojo priklauso. doh.gif
Atsakyti
man taip buvo su uzsakytu meginuku is magic minerals (atrodo toks pavadinimas), atsiunte papudruota plastikini maiseli, kurio net vienam skruostui patepti neuztektu, nesamone kazkokia, ismeciau isvis ir nesiruosiu is ju pirkti.
beje, ju svetaines dizainas, isdestymas, principas labai panasus i bare x tad galvoju arba konkurentai, arba kaip tik ta pati kontora g.gif
bet bare x - labai patenkinta esu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma2121: 04 rugsėjo 2010 - 16:11
QUOTE(shopingas @ 2010 09 04, 16:06)
Man rodos sitas dalykas jau buvo kazkada apkalbetas - jie siuncia tik po 1 megineli tam tikros spalvos, tai jei ir kelis uzsisakysit, atsius tik viena. Skirtingu spalvu galit imt kelis meginelius, bet po 1vnt. Nes taip galima kruva uzsisakyt vienos spalvos ir naudot pastoviai - siuntimas vistiek pigiau nei pilna pakuote pirkt  biggrin.gif

O del to paties vieno tuscio meginelio, tai siaubas  blink.gif Ziuresiu ka pati gausiu, nes cia nuo tuscio iki padoraus meginelio svyruoja ipylimas. Turbut nuberia kiek pudros i maiseli ir tiek, o kiek ibers nuo darbuotojo priklauso.  doh.gif

tai poto as issiaiskinau kad galima po kiekvienos spalvos tik po viena megineli, na bet tai bent jau ta viena galej atsiusti normalu, o ne tuscia. buvau net nufotkinus ta maiseli, gaila istriniau, pamatytumet kad praktiskai tuscia atsiunte doh.gif
Atsakyti