Įkraunama...
Įkraunama...

Šv. Kristoforo pagrindinė mokykla

QUOTE(Amžina studentė @ 2009 09 01, 15:01)
Tai va, jie visi žino, kad neatsakys nei vienas asmeniškai, užtat ir dzin  unsure.gif Čia gi svetimi vaikai...  unsure.gif



tada reikes sodinti tą kuris davė leidimą mokytis tokiomis sąlygomis,nu tikri parazitai,negaliu,

visų veidai žinokit buvo ,nu negaliu pasakyti ,susirupine visi buvo nesijautė šventės,vaikai tik susitike su draugais džiaugėsi


žinau kad direktorė laikina,iki spalio mėn
Atsakyti
O tai kas toliau bus sios mokyklos direktore?
tai negi nieko negalima pakeisti, kodel vaikai turi ten mokytis?
kodel mokytojai nenori sugrizti???
Atsakyti
QUOTE(Irute @ 2009 09 01, 15:25)
O tai kas toliau bus sios mokyklos direktore?
tai negi nieko negalima pakeisti, kodel vaikai turi ten mokytis?
kodel mokytojai nenori sugrizti???


Aš tiksliai nežinau,girdėjau,kad paskelbtas konkursas į direktorės vietą,nežinau gal reikia dar skambinti sanitarijos veterinarijos tarnybai,kas gali suteikti leidimą ten mokytis nežinau,ar išviso yra toks dokumentas
Atsakyti
Vat ir man kyla klausimas, kodėl nenori sugrįžti mokytojai? g.gif
Atsakyti
gal ana dirike buvo baisi?kito pagrindo nematau...
Atsakyti
Gal dalis praranda darbo vietas, gal nenori antros pamainos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2009 09 01, 15:37)
Vat ir man kyla klausimas, kodėl nenori sugrįžti mokytojai?  g.gif

žinokit man atrodo ,kad ten nuo dirikės viskas prilauso 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Amžina studentė @ 2009 09 01, 15:40)
Gal dalis praranda darbo vietas, gal nenori antros pamainos...  g.gif



MAN ATRODO visi su malonumu pasiliktu 2 pamainoj,negu mokytis tokioj aplinkoi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2009 09 01, 14:46)
žinokit man atrodo ,kad ten nuo dirikės viskas prilauso 4u.gif
Papildyta:
MAN ATRODO visi su malonumu pasiliktu 2 pamainoj,negu mokytis tokioj aplinkoi unsure.gif

Mielos mamytes ir teveliai, jei nepatinka naujoji mokykla junkites prie musu. Parasykite man i AZsavo elektroninius pastus ir as prisegsiu jusu meiliukus prei bendro saraselio zinosite kas vyksta. Jei nezinote tai yra tevu grupe, kuri kovoja su sita nesamone. Mums labai reikalinga jusu nuomone, nes bandoma paaiskinti, kad tik keli tevai nepatenkinti mokyklos bukle. Atseit daugelis viskuom patenkinti. Rytoj mokykla turi tikrinti higienos komisija. Savivaldybe uz tokia reorganizacija yra paduota i teisma. Jei visi vieningai " pulsim", vaikai tokioj mokykloj nesimokys.
Jei ka tai as ta Goda Alesiene, kuria laikrasciai dabar cituoja.
Atsakyti
Na as manau mokytojai nenori grizti pirmiausia del to, kad ten niekas nebelaukia - kabinetai pertvarkyti, sugrupuoti pagal dalykus, seni baldai ismesti, knygos perveztos. Persikraustymas uztruktu dar puse menesio. Reiketu vel is naujo irengti kabinetus - pvz technologiju, kuris yra isardytas, pradinukai nebeturetu savo kabinetu, nes ten jau dirba kitu dalyku mokytojai. Be to, nera tiesioginio nurodymo kraustytis (savivaldybes ar vadovo). Negali gi imt ir kraustytis, nes taip kazkas pasiule. O konkreciu nurodymu nera. Kaip suprantu, savivaldybe ir mokyklos vadovai nera suinteresuoti, kad Kristoforo pagrindine mokykla butu uzdaryta.
Atsakyti
QUOTE(medeinadei @ 2009 09 01, 20:53)
Na as manau mokytojai nenori grizti pirmiausia del to, kad ten niekas nebelaukia - kabinetai pertvarkyti, sugrupuoti pagal dalykus, seni baldai ismesti, knygos perveztos. Persikraustymas uztruktu dar puse menesio.  Reiketu vel is naujo irengti kabinetus - pvz technologiju, kuris yra isardytas, pradinukai nebeturetu savo kabinetu, nes ten jau dirba kitu dalyku mokytojai. Be to, nera tiesioginio nurodymo kraustytis (savivaldybes ar vadovo). Negali gi imt ir kraustytis, nes taip kazkas pasiule. O konkreciu nurodymu nera. Kaip suprantu, savivaldybe ir mokyklos vadovai nera suinteresuoti, kad Kristoforo pagrindine mokykla butu uzdaryta.


Kur jie bus suinteresuoti. Jie dziaugiasi durnelius i siukslyna sukise. Pinigu nera ir nebus.
Dar vasaros vidury savivaldybe visais sventais prisiekineji, kad mokykla itraukta i renovuojamu sarasa. O dabar jos tuose sarasuose nera ir artimiausiu metu nebus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Godaite: 01 rugsėjo 2009 - 21:46
Taip visa tai kas parasyta yra tiesa. Šiandien ketvirtoku teveliai susirinkimą darė, gaila, kad negalėjau nuvykti. Įdomu ką jie ten kalbėjo.
Atsakyti
QUOTE(JURJUR @ 2009 09 02, 19:49)
Taip visa tai kas parasyta yra tiesa. Šiandien  ketvirtoku teveliai susirinkimą darė, gaila, kad negalėjau nuvykti. Įdomu ką jie ten kalbėjo.

ar ziurejote zinias,siandien rode per Lnk,ir Lietuvos televizija reportaza
Atsakyti