Įkraunama...
Įkraunama...

Šv. Kristoforo pagrindinė mokykla

Kiek girdėjau į žiburį jau nebepriims vaikų unsure.gif
Atsakyti
Kodėl? Kas ten bus? unsure.gif
Atsakyti
Įdomu ar ten pajudėjo kokie ledai dėl remonto, esam pasimetę dėl to perkėlimo.
Atsakyti
Girdėjau, kad remontuoja, kaimynė sakė... smile.gif
Atsakyti
Eisiu kita savaite pažiūrėti, nes brrr
Atsakyti
QUOTE(JURJUR @ 2009 08 14, 13:20)
Eisiu kita savaite pažiūrėti, nes brrr


Minimalus remontas jau vyksta, bet ar spes iki rugsejo neaisku. Sutvarkys tik dali sanmazgu. Mokytojai kviecia tevus padeti patvarkyti mokykla. Jokiais budais nesutikite, nes rugpjucio 26 diena bus teismas. Po jo bus matyti ar isvis kelsimes i ta mokykla. Dar karta kreipemes i teisma prasydami neperkelti vaiku kol vyks teismas. Atsayma gausime kitos savaites vidury. Tikslesne informacija bus po savaites.
Atsakyti
QUOTE(Godaite @ 2009 08 14, 18:23)
Minimalus remontas jau vyksta, bet ar spes iki rugsejo neaisku. Sutvarkys tik dali sanmazgu.  Mokytojai kviecia tevus padeti patvarkyti mokykla. Jokiais budais nesutikite, nes rugpjucio 26 diena bus teismas. Po jo bus matyti ar isvis kelsimes i ta mokykla. Dar karta kreipemes i teisma prasydami neperkelti vaiku kol vyks teismas. Atsayma gausime kitos savaites vidury. Tikslesne informacija bus po savaites.

Labai lauksime to sprendimo, taip jau tie tėveliai apžėlę pinigais, vos galą su galu suduriam. Ir visiems duok ir duok verysad.gif
Atsakyti
Sveiki,

kiek girdejau, tai reorganizacija sustabdyta?

Siaip, manau, turetu kelti gimnazija i tas patalpas, o pagrindine palikti senose, juk 1-8 klasese gerokai daugiau mokiniu nei 9-12, o ta rusu mokykla mazesne. O ir vieta maziukams ir podidziams saugesne senojoje.

Dabar reorganizuoja kazkuria tai Vilniaus mokykla, tiesiog pamirsau kuria, tai gimnazija kelia isvis i buvusio darzelio patalpas, o pagrindine palieka.
Atsakyti
Taip reorganizacija laikinai sustabdyta. Bet savivaldybe gali apskusti sia nutarti ir ji aisku tai padarys. Todel labai dziaugtis dar nera kuo. Bet po teismu bus aiskiau su tom mokyklom.
Atsakyti
tokia situacija- kad nežinai,kur vaiką vesti rugsėjo 1 diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2009 08 18, 11:46)
tokia situacija- kad nežinai,kur vaiką vesti rugsėjo 1 diena g.gif


Na bet daiktus mokytojai jau kraustosi i ten.
Atsakyti
taigi, vyresnės klasės jau pasidalino kabinetus - persinešė baldus ir panašiai. Gyvens plačiai dabar, be mažiukų tongue.gif
Atsakyti