Kovo 12 d.veislyne TAI FOKSTROTAS ( Lietuvoje, Vilniuje) gimė roveilerių veislės šuniukai. Liko tik patinukai.
Tėvas: LV & LT & EST & BALT JCH, LV & LT CH, LT KJS'10, Balt JW'10,
CACIB, R.CACIB, BIG-2, Jun BOB KORLAND REIN WUNDER H'Au
Dresūra- VDK-1, BH, sveikata- HD AA ; ED 1.1
Motina- LT JCH, LT CH, LT JN'07, 4xBOB, 7xCAC CHIMERA MANO PUMA.
Sveikata- HD-B; ED-0, akys sveikos
Kergimas Latvijoje.
Šuniukai su LKD kilmės dokumentais, skiepyti, čipuoti. Už papildomą mokestį galime atvežti.
Daugiau info:
http://tai-fokstrotas.lt/page5.html
+37061469205
tai.fokstrotas@gmail.com
Sveikutes...
Planuojam 06.08 d. iš Rygos keltu plaukti į Švediją ir ten būti iki 06.15 d., tačiau dabar dairomės nakvynės...
Gal galite ką nors nebrangaus pasiūlyti apink Stocholmą aš tolėliau nuo jo?
Gal kas norėtų išnuomoti kambarį savaitei (šeimai, du suaugę ir du vaikai)?
Būsiu dėkinga...
Planuojam 06.08 d. iš Rygos keltu plaukti į Švediją ir ten būti iki 06.15 d., tačiau dabar dairomės nakvynės...
Gal galite ką nors nebrangaus pasiūlyti apink Stocholmą aš tolėliau nuo jo?
Gal kas norėtų išnuomoti kambarį savaitei (šeimai, du suaugę ir du vaikai)?
Būsiu dėkinga...
Sveiki,
Gal kas daro depiliacijas vasku Kopenhagoje ar zinot koki salona prienamesnemis kainomis?
Gal kas daro depiliacijas vasku Kopenhagoje ar zinot koki salona prienamesnemis kainomis?
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2012 05 19, 17:59)
Kovo 12 d.veislyne TAI FOKSTROTAS ( Lietuvoje, Vilniuje) gimė roveilerių veislės šuniukai. Liko tik patinukai.
Kergimas Latvijoje.
Šuniukai su LKD kilmės dokumentais, skiepyti, čipuoti. Už papildomą mokestį galime atvežti.
Daugiau info:
+37061469205
tai.fokstrotas@gmail.com
Kergimas Latvijoje.
Daugiau info:
+37061469205
tai.fokstrotas@gmail.com
Naujos nuotraukos:
Sveiki, gyvenu Norvegijoje, Drammen mieste, esu plataus profilio kirpeja, dirbu namuose. Vyriskas kirpimas - 100 NoK, moteriskas kirpimas - 130Nok.
Taip pat galeciau padeti valymo darbuose,isvalyti jusu namus ar ofisa.
Susidomejusius prasom kreiptis i az arba tel 92500611
Taip pat labai ieskome issinuomoti dali namo ar buta Drammene ir aplink ji 3 asmenims, esame tavrkingi,nerukantys,dirbantys asmenys, galime moketi iki 7000NoK. is anksto aciu uz suteikta informacija
Taip pat galeciau padeti valymo darbuose,isvalyti jusu namus ar ofisa.
Susidomejusius prasom kreiptis i az arba tel 92500611
Taip pat labai ieskome issinuomoti dali namo ar buta Drammene ir aplink ji 3 asmenims, esame tavrkingi,nerukantys,dirbantys asmenys, galime moketi iki 7000NoK. is anksto aciu uz suteikta informacija
Sveikos, ieskau galimybes isvaziuoti i uzsieni su 9 metu sunumi, noriu gyventi ir dirbti, bet neturiu uzsienyje pazistamu, o per agenturas su vaiku nera sansu. Gal atsiras dar mamu norinciu kartu isvykti su vaiku. Reikalinga pagalba ir gyvenamai vietai susirasti, darba susirasti, ir dokumentu tvarkyme... Galiu priziureti vaikus, turiu patirti, moku siuti-nerti kurti drabuzius ir aksesuarus, patirtis prekyboje ir verslo organizavime, vadyba, marketingas, internetine prekyba, dirbusi ir su kosmetika, kosmetologe, masazuotoja... esu sveika ir tvirta, pradziai tinka bet koks darbas, veliau uzsiimsiu savo veikla. tuk kalbu nemoku reikia mokytis. Gal kokie pasiulymai ar patarimai bus?
Sveikos, ieskau bet kokio darbo Svedijoje värmland apskrityje. Svedu ir anglu kalba moku. Aciu
norvegijoje prie OSLO - prekiaujame naudotomis auto kedutemis.daugiau info el pastu austeja.luisita@gmail.com arba i az
QUOTE(ruta.44 @ 2012 08 01, 19:39)
Noretume aplankyti, pasiziureti Norvegijos. Busim Osle 2012.10.17-21. Gal kas galetu dviems zmonems pasiulyti nebrangia nakvyne? Dekoju.
hostels.com pilna nebrangiu pasiulymu.
Jei kam reikia pigiau kelto bilieto Ryga - Stokholmas 1žmogui 4-vietėje kajutėje(ne prie variklių) su automobiliu, prašom kreiptis, laikas ten laisvai keičiamas, vardas ir automobilio nr. - taip pat, o mums liko nepanaudotas. Tikrai susitarsime dėl kainos;)Taip pat manau galima "dasipirkti" vietų važiuojant ne vienam (jei reikės dėl šito sužinosiu.
Parduodu puikios būklės knygas, På vei arbeidsbok ir På vei tekstbok su cd. po 300 kr arba litais pagal kursą.
Norvegiški-lietuviški pasikalbėjimai Berlitz 10 lt.
Norvegų-rusų kalbų žodynas, apie 13000 žodžių kaina 13 lt.
Galiu siųsti.
Norvegiški-lietuviški pasikalbėjimai Berlitz 10 lt.
Norvegų-rusų kalbų žodynas, apie 13000 žodžių kaina 13 lt.
Galiu siųsti.