Ieskau darbo draugei, geriausia darbas valymuose, nes turi patirties. Anglu kalba silpnoka, bet turi savo automobili ir dirbo NO valymuose metus laiko Oslas ir aplink ji
sveikutes Planuoju isvykt i Svedija, gal girdejote apie Uab Moras, idarbinimo firma.Raso, kad darbas sokolado fabrike, 8000 Lt uzdarbis.Bijau, kad afera, dar nesikreipiau, o situacija namie nebeimanoma.Galima sakyti, vaikstau ant bedugnes krasto, bijau, kad nebeistversiu, o 2 vaikus turiu, gaila butu
i AZ, plyzzz
i AZ, plyzzz
Vaikinas ir mergina (abiems apie 30 m.) iesko darbo Osle. Abieju puiki anglu kalba, turime patirties aptarnavimo srityje, norvegu kalba mokomes.
ieskom nebrangiai issinuomoti nama ar jo dali Norvegijoje, aplink Drammen.kad butu minimum du miegamieji. lauksiu atsiliepimu i AZ.
QUOTE(muse+ @ 2011 01 09, 15:38)
sveikutes Planuoju isvykt i Svedija, gal girdejote apie Uab Moras, idarbinimo firma.Raso, kad darbas sokolado fabrike, 8000 Lt uzdarbis.Bijau, kad afera, dar nesikreipiau, o situacija namie nebeimanoma.Galima sakyti, vaikstau ant bedugnes krasto, bijau, kad nebeistversiu, o 2 vaikus turiu, gaila butu
i AZ, plyzzz
i AZ, plyzzz
Jeigu ima pinigus tik pasirasius sutarti ir nuvykus i vieta, tai gal ir patikimi
gal kas galite padeti jaunai studentei del darbo horsense
man tiktu kad ir menkiausias darbelis pradedant nuo laikrasciu isveziojimu iki vaiku priziurejimu ar valyklu. nesu isranki del darbo pobudzio. jei kas padetu buciau labai dekinga
indre.jecyte@gmail.com
arba rasykite pasiulymus cia buciau labai labai dekinga
man tiktu kad ir menkiausias darbelis pradedant nuo laikrasciu isveziojimu iki vaiku priziurejimu ar valyklu. nesu isranki del darbo pobudzio. jei kas padetu buciau labai dekinga
indre.jecyte@gmail.com
arba rasykite pasiulymus cia buciau labai labai dekinga
Sveikos mamytes,
Esu abituriente ir rugpjucio gale atsikraustau i Aarhusa. Gal yra seimu ar zinote kas iesko merginos auklytes darbui, turiu patirties dirbant su vaikiukais? Taip pat tiktu bet koks ir kitas pasiulymas: namu tvarkytoja, valymas, indu plovimas laikrasciu ar skrajuciu nesiojimas ir t.t. Taciau gaila dar nemoku danu kalbos, sneku angliskai ir siek tiek vokiskai.
Labai lauksiu bet kokiu pasiulymu i AZ
Is anksto dekui!
Esu abituriente ir rugpjucio gale atsikraustau i Aarhusa. Gal yra seimu ar zinote kas iesko merginos auklytes darbui, turiu patirties dirbant su vaikiukais? Taip pat tiktu bet koks ir kitas pasiulymas: namu tvarkytoja, valymas, indu plovimas laikrasciu ar skrajuciu nesiojimas ir t.t. Taciau gaila dar nemoku danu kalbos, sneku angliskai ir siek tiek vokiskai.
Labai lauksiu bet kokiu pasiulymu i AZ
Is anksto dekui!
Sveiki. Esu VU studentė, kuri nuo rugpjūčio pradžios iki sausio pabaigos išvažiuoja į kopenhagos universitetą pagal Erasmus mainų programą...
Tai va gal kas turit pasiūlyt kokį kampą namuos ar žinot kur galėtų išsinuomoti nelabai toli centro... iki 3000 dk
Jei kas turit kokių žinių- rašykit į až- labai lauksiu:)
Tai va gal kas turit pasiūlyt kokį kampą namuos ar žinot kur galėtų išsinuomoti nelabai toli centro... iki 3000 dk
Jei kas turit kokių žinių- rašykit į až- labai lauksiu:)
Sveiki
mes su vyru planuojame kelione liepos 28 d i Klaipeda (su keltu is Karlshamn). Klausimelis, ar kas nors is Kopenhagos vaziuoja su masina i Karlshamn ir galetu mus pameteti? Zinoma bus sumoketa uz dalines islaidas..
Jei taip, lauksiu zinuciu i AZ
mes su vyru planuojame kelione liepos 28 d i Klaipeda (su keltu is Karlshamn). Klausimelis, ar kas nors is Kopenhagos vaziuoja su masina i Karlshamn ir galetu mus pameteti? Zinoma bus sumoketa uz dalines islaidas..
Jei taip, lauksiu zinuciu i AZ
Jauna seima iesko issinuomoti buta Stoholmo centre.
Sveikutes, gal galite kuo padėti 19 metų panelytei, ieškančiai darbo Aalborge? Darbas tiktų bet koks, visu etatu ir visiems metams, daniškai dar nekalbu..