Įkraunama...
Įkraunama...

Skelbimų tema, gyvenančioms Vokietijoje

Nesidomėkit Vijoklio skelbimu schmoll.gif
Įvedžiau jo/jos tel.Nr. į google, tai tiek skelbimų išmetė doh.gif Skalbiasi visur, kur tik gali, ir visur rašo, kad įdarbina per savaitę doh.gif Nagi nelogiška. Kas per žmogus/firma, kur n kiekis laisvų darbo vietų kas savaitę randa. Nerealu. Na, nebent į tokius darbus "įkiša", kur labai dielė darbuotojų kaita, o ten geriau nepakliūt, nes išlaidos didžiulės bus, o atidirbimo nebus.
Atsakyti
QUOTE(SimonaV @ 2012 11 03, 01:44)
Cia turbut reikia diplomuotu darbuotoju? As gyvenu Vokietijoje legaliai.Ar egzistuoja cia legalumas koks nors ? Ar eina stazas Vokietijoje ? Kolkas mamos atostogose esu.

Sveikos.as menesi gyvenu hamburgo mieste ir ieskau aukles darbo.galiu priziureti vaikuti kiek reikia valandu darbo dienomis,o jei reiketu ir savaitgaliais.man 30metu.gal ka zinot ar pacioms reikia.ar galetumet patarti kur jo ieskoti?

QUOTE(SimonaV @ 2012 11 03, 01:44)
Cia turbut reikia diplomuotu darbuotoju? As gyvenu Vokietijoje legaliai.Ar egzistuoja cia legalumas koks nors ? Ar eina stazas Vokietijoje ? Kolkas mamos atostogose esu.

Sveiki.as gyvenu hamburge,skubiai ieskau darbo.pas mane pavoge pinigine su visais dokumentais,bet policijoj isdave toki lapa,ten mano duomenys.ar su tokiu lapu idomu ar as galeciau isidarbint.darbas tinka betkoks.jei galit padekit ar bent patarkit ka man daryti kaip susirasti darba?
Atsakyti
QUOTE(rimabivainyte @ 2015 02 17, 19:37)
Sveikos.as menesi gyvenu hamburgo mieste ir ieskau aukles darbo.galiu priziureti vaikuti kiek reikia valandu darbo dienomis,o jei reiketu ir savaitgaliais.man 30metu.gal ka zinot ar pacioms reikia.ar galetumet patarti kur jo ieskoti?
Sveiki.as gyvenu hamburge,skubiai ieskau darbo.pas mane pavoge pinigine su visais dokumentais,bet policijoj isdave toki lapa,ten mano duomenys.ar su tokiu lapu idomu ar as galeciau isidarbint.darbas tinka betkoks.jei galit padekit ar bent patarkit ka man daryti kaip susirasti darba?

jei skubu eikit i Zeit firma, jus ten iskart idarbins. poto galesite kazko rimtesnio ieskot...iveskit google zeitarbeit ar Zeitfirma jum ismes hamburge esancias firmas... sekmes
Papildyta:
cia uzsiregistruokit.aukles, valytojos ir tt iesko-siulo darba cia
www.betreut.de

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.

PLANOJAM liepa 1 - 10 d. vazijot i voketija i Mannheima. Galim paimt siuntenuku po keliu,ir aplinkui. ax.gif mirksiukas.gif

I az.
Atsakyti
Sveikos, gal kas važiuos į Lietuvą? Reiktų paimti siuntinuką. smile.gif
Atsakyti
Rotveilerių ir Trumpaplaukių foksterjerų veislynas Tai Fokstrotas (Lietuva) siūlo Rotveilerių veislės šuniukus (patinėlius). Šuniukai su FCI kilmės dokumentais, skiepyti, identifikuoti mikroschemomis. Daugiau info: http://tai-fokstrotas.lt/page5.php

user posted image

https://www.facebook...8...7695&type=3
Atsakyti