QUOTE(linutiaaa @ 2010 04 27, 15:49)
pas mane su avizomis vis dar "brandinasi"

uzsigulejo kazkaip, morku, kaip DG, sake sviezesni, tad gali dar pagulet, bet as neiskenciau

gal del to minkstumo greiciau kazkiek naudojas, bet siaip nenuvyle, nei kiek nesausina, nusiskundimu neturiu, na, tik siaip paskutinu metu uzsinorejau kazko kvepiancio

bet cia tikrai ne minusas
O man morkų muilas nuostabus, idealus pagal išvaizdą ir naudoti malonus

man atvirkščiai šiuo metu norisi mažiau kvapnių, o aviželę naudoju pirty - irgi puikus
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 04 27, 22:30)
ziuriu su tais emulsiniais tai kazkokia mistika
As dariausia lengva krema vasarai su AZ emulsiniu vasku, pagal ju recepta -tai gavosi riebus ir sunkiai besitepantis tepalas

. Dariau nagams krema - situacija tokia pat. Santykis vandens ir aliejaus 2:1. Vienintelis kremas su emulsniu, kurio konsitencija man labai patiko -buvo is KN, bet tai buvo pries 2 metu gal
O siaip, tai man kremai, kuriuos visada darydavau su biciu vasku-tai buvo labai nuostabus.
Dabar nusipirkau ryziu vasko -tai bandysiu ji
O kuri emulsini iš AZ naudojai?
Su AN emulsiniu man puikiai gavosi, gaminau keletą kremų ir visi pavyko.
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 04 27, 22:50)
Bandysiu savo isprotejusia oda gaivinti siuo kremuku, kaip manote sudetis gerai parinkta?
Romanišk. ramunėlių ir levendų hidrolatai, sezamų, vynuogių kauliukų, nakvišų, makadamiju riešutų, kokosų, lazdyno riešutų aliejukai, morkų sėklų, rožių žiedl. fitolis, morkų sėklų eterinis aliejus, mimozos vaškas, vitaminas E
Man kažkaip netiko romaniškų ramunėlių hidrolatas iš AN, erzino odą naudojant vieną, tai sudėjau į kremus.
O sudėtį sugalvojai pagal turimas atsargas? Aš kūnui kremus taip gaminu, o veidui jau naudojuosi receptais, truputį pakoreguodama, bet derinu savybes, kvapus.