Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 62

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 27, 19:52)
bet man kazkaip nepatinka kaip isimaiso pvz.delne ax.gif  ne vientisa mase gaunasi tada blush2.gif

as tik parasiau, ka as daryciau smile.gif tais atvejais, kai pakankamai patogu susimaisyti priemone tam kartui, as taip ir daryciau.

su kaukemis elgiuosi kaip su maisto produktais - laikau saldytuve ir sunaudoju per dvi dienas.
prausiklius sunaudoju per 1-1.5 men. jau turbut apie metus juos naudojau be problemu, bet va vienas eme ir sugedo smile.gif tada susimasciau smile.gif kiek ten visko, akimis nematomo, reikia manyti, veisiasi iki supelyjimo.. ax.gif
sugalvojau, kad ateity gaminsiu kitokiu budu.

QUOTE(Satura @ 2010 04 27, 21:47)
kas čia per daiktas?  blink.gif

as pati tiek tezinau smile.gif
bet labai geri atsiliepimai buvo biggrin.gif (kad gerai veikia kaip dezodorantas) tai ir pagalvojau, kad cia musu merginoms gal bus idomu smile.gif
be to tai produktas skirtas naudoti i vidu, tai neturetu buti koks labai piktybiskas.

maciau vienur sudetis: magnesium hydroxide, potassium sorbate and purified water.

uk, pagooglinau, toki parduoda http://www.amazon.co...ASIN=B001DZVQ4U.

Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 04 27, 22:50)
Bandysiu savo isprotejusia oda gaivinti siuo kremuku, kaip manote sudetis gerai parinkta? 4u.gif
Romanišk. ramunėlių ir levendų hidrolatai, sezamų, vynuogių kauliukų, nakvišų, makadamiju riešutų, kokosų, lazdyno riešutų aliejukai, morkų sėklų, rožių žiedl. fitolis, morkų sėklų eterinis aliejus, mimozos vaškas, vitaminas E smile.gif

pati gaminsi? manau vien mimozu vasko neuzteks, kad sujungti vandeni ir aliejus, taigi idek ir emulsinio ar biciu vasko (bet su biciu vasku jau gal zinai, kad didele tikimybe, kad nesigaus, jei proporcijos bus netinkamos)..
dar galvoju, kad gal as nedeciau kokosu aliejaus i veido krema (gi daug kam jis kimso poras)..
taip pat nepamirsk konservuojanciu medziagu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 28 balandžio 2010 - 07:02
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 28, 00:25)
Morku muile, man atrodo, jam dziuti trukdo medus. Jis, kaip drekiklis, pritraukia dregme.

misinys vadinasi 'breath of spring'.. bet jis kazko man neprimena gaivaus pavasario gusio, ane?  mastau.gif

tai kad visi naudoja barbadensi  g.gif bent as taip isivaizdavau - kad tik jis vienas turi daugiausia gyd savybiu.
ar as maisau?

man tai netrukdo tas medus tongue.gif Aš tik bendrą esminę info bandžiau prisiminti, kad geriau yra labiau padžiūvęs muilas biggrin.gif

pavasario man jis neprimena, bet vat ką primena - nežinau rolleyes.gif

man atrodo, kad barbadensis yra labiausiai paplitęs, dažniausiai auginamas. Nes kai skaičiau apie Ferox, tai buvo aprašytas kaip kažkelintas pasaulio stebuklas, gydantis viską lotuliukas.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 28, 01:06)
sugalvojau, kad ateity gaminsiu kitokiu budu.

maciau vienur sudetis: magnesium hydroxide, potassium sorbate and purified water.

kokiu? wink.gif

ačiū, kad prirašei, dabar man jo reikia doh.gif Reikės pažiūrėti, ar čia kartais ne koksai tirpus magnis, kur būtų galima ir mūsų vaistinėse gauti g.gif
Atsakyti
gal kam aktualu ax.gif

Holos taikoma 15 proc nuolaida visai ekologiškai kosmetikai ir kūno priežiūros priemonėms iki gegužės 4 d. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 28, 01:25)
As kazkokia uzsisvajojus ta muila gaminau  doh.gif Idejau daugiau medaus nei visada (labai saldaus muilo norejau  doh.gif), per storai atskyriau dalis (uztai Tekilai suskilo)..
Nieko tokio, del ko muilas pasidarytu blogas, zinoma, bet vistiek  fool.gif

Tikrai tikrai nieko tokio wink.gif Vietoj vieno muilo turiu du biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 27, 22:47)
man irgi skystesni gaunasi, nei pas Monicą mačiau  drinks_cheers.gif Pliusas - pasigaminam namudinėmis sąlygomis, kaip anksčiau maniau, sunkokai įmanomus losjonus biggrin.gif

man pirma karta toks gavosi, visada iseidavo normalus kremukas, sutepsiu losjona kunui, labai jau skanus gavosi, toks gaivus ir lengvai isigeria thumbup.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 28, 00:25)
nezinau atsakymo i klausima, bet koki absoliuta turi?  ax.gif

(zinau tik, kad absoliutas sunkiau nei ea isimaiso i produktus)

jazminaiciu stambiaziedziu absoliutas, kvepia dieviskai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 04 27, 15:49)
pas mane su avizomis vis dar "brandinasi" biggrin.gif uzsigulejo kazkaip, morku, kaip DG, sake sviezesni, tad gali dar pagulet, bet as neiskenciau biggrin.gif gal del to minkstumo greiciau kazkiek naudojas, bet siaip nenuvyle, nei kiek nesausina, nusiskundimu neturiu, na, tik siaip paskutinu metu uzsinorejau kazko kvepiancio rolleyes.gif bet cia tikrai ne minusas biggrin.gif

O man morkų muilas nuostabus, idealus pagal išvaizdą ir naudoti malonus wub.gif man atvirkščiai šiuo metu norisi mažiau kvapnių, o aviželę naudoju pirty - irgi puikus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 04 27, 22:30)
ziuriu su tais emulsiniais tai kazkokia mistika
As dariausia lengva krema vasarai su AZ emulsiniu vasku, pagal ju recepta -tai gavosi riebus ir sunkiai besitepantis tepalas  doh.gif. Dariau nagams krema - situacija tokia pat. Santykis vandens ir aliejaus 2:1. Vienintelis kremas su emulsniu, kurio konsitencija man labai patiko -buvo is KN, bet tai buvo pries 2 metu gal
O siaip, tai man kremai, kuriuos visada darydavau su biciu vasku-tai buvo labai nuostabus.
Dabar nusipirkau ryziu vasko -tai bandysiu ji

O kuri emulsini iš AZ naudojai?
Su AN emulsiniu man puikiai gavosi, gaminau keletą kremų ir visi pavyko.
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 04 27, 22:50)
Bandysiu savo isprotejusia oda gaivinti siuo kremuku, kaip manote sudetis gerai parinkta? 4u.gif
Romanišk. ramunėlių ir levendų hidrolatai, sezamų, vynuogių kauliukų, nakvišų, makadamiju riešutų, kokosų, lazdyno riešutų aliejukai, morkų sėklų, rožių žiedl. fitolis, morkų sėklų eterinis aliejus, mimozos vaškas, vitaminas E smile.gif

Man kažkaip netiko romaniškų ramunėlių hidrolatas iš AN, erzino odą naudojant vieną, tai sudėjau į kremus.
O sudėtį sugalvojai pagal turimas atsargas? Aš kūnui kremus taip gaminu, o veidui jau naudojuosi receptais, truputį pakoreguodama, bet derinu savybes, kvapus.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 28, 01:52)
Na kiek esu susidariusi vaizda is praeitu temu, merginos labiau naudoja silikona saknims, o silka-ilgiui ir galiukams. Pataisykit kuri, jei klystu g.gif
Sintetiniuose silikonas pagrindas yra, bet manau neverta ir lyginti su natur.  unsure.gif

Naudoju silikona kaip tik visam ilgiui- ir taip isgaunu tiesinamaji efekta su juo. Manau galima ir silka ir silikona naudoti visiems plaukams, o prie saknu as aplamai jokiu priemoniu nenaudoju- nebent sampunas zinoma plaunant galva. As manau, kad riebalina plaukus bet koks kisimasis prie saknu-isskyrus zinoma kaukes, kurios veliau nuplaunamos- gal todel ir isvaikstau po 5 dienas neplovus galvos, bet prie saknu as is vis nelendu...
Ir galu gale atradau jau savo recepta biggrin.gif - zodziu taip- i balzama isilasinu tam kartui delne kelis lasus silko, o silikona jau nusausinus plaukus pirstu galiukais uzkabinu ir perbraukiu per visa ilgi plauku- kol kas man idealiausias variantas. Jei noriu kad labiau tiesintu, daugiau jo uztepu, bet tada tas plaukas pasidaro toks ne minkstas, o ciut sustagarejes, manau jei labai labai daug uztepti, butu galima susukti plaukus dredais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 28 balandžio 2010 - 11:09
QUOTE(Rkatyte @ 2010 04 28, 11:21)
Man kažkaip netiko romaniškų ramunėlių hidrolatas iš AN, erzino odą naudojant vieną, tai sudėjau į kremus.
O sudėtį sugalvojai pagal turimas atsargas? Aš kūnui kremus taip gaminu, o veidui jau naudojuosi receptais, truputį pakoreguodama, bet derinu savybes, kvapus.

Norejau morku kremuko bet per riebus jis man pasirode tai paimti ingridientai iš morkų kremo, atsižvelgiant į odos tipą pritaikyta mišria odelei, o kt aliejukai irgi parinkti lengvesni, kokosas man nekemsa pora tai irgi tiko..... smile.gif
o cia paakiu kremukas toks gavosi :
Rožių hidrolatas, sezamu aliejus, nakvišų, vinuogių kauliukų, argano, juodųjų serbentų aliejukai, rožių žiedlapių fitolis alyv. aliejuje, šilko proteinai, šlamučio eterinis aliejus, augalinis vitaminas E smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 28, 11:20)
Esu kazkada skaiciusi kokioj tai knygoj, kad plaukai" pripranta" buti plaunami ir todel tikrai reikia labai daznai.

Guoda Azguridienė reportaže pasakoja, kaip chemija padaro taip, kad plaukus reik plaut kasdien, o jau natūralūs šampūnai tai priešingai. Nežinau, man tas negalioja verysad.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 28, 11:30)
Esu kelis kartus taip bandžiusi, kai sirgau, namie sėdėjau. Seniai jau čia, dar pas tėvus gyvendama smile.gif Žinokit, nepadėjo smile.gif

aš irgi bandžiau per atostogas, man irgi nepadėjo drinks_cheers.gif
Atsakyti
pagaliau pasivijau jus cool.gif
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 27, 10:05)
Aš prieš kokį pusmetį tų pačių tigi atsikračiau  biggrin.gif Griebė juos iš manęs , paklausa didžiulė wink.gif

ane bigsmile.gif
QUOTE(Satura @ 2010 04 27, 11:24)
panos, pirkėjoms pasiūlykit savo tarą atsinešti, o buteliukus pasilikit sau dirol.gif
Nidulia, pasakysiu tau tik tiek: nu ne karo gi metai, bus tų gelių irnesakyk.gif

lotuliukas.gif nepagalvos,kad ne viskas tvarkoj su galva lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(eglute82 @ 2010 04 27, 10:50)
kaip tu ta mase darei? 4u.gif

nezinau ar gerai dariau, bet paemiau ant saukstelio oranzinio galo fitokeratinu, sumaisiau su keliais lasais silko ir tada is akies idejau silikono ax.gif ismaisiau ir ant plauku tongue.gif

QUOTE(*WhiteAngel* @ 2010 04 27, 15:04)
Apsaugantys nuo saulės iš esmės yra 2 ingredientai - cinko oksidas ir titano dioksidas. Aš planuosiu vasarą gaminti kremuką iš sviestmedžio, kokosų aliejaus, dar kokio skysto aliejaus (gal migdolų), cinko oksido http://www.aromanatu...ko-oksidas.html ir titano dioksido  4u.gif  (šito dabar tai nežinau kur gauti, bet lyg rašė, kad atsiras AromaNatural.lt)

nu as ci cinko oksido turiu, gal kuri turit pilna recepta nuo saules? jauciu kunigundai reiktu parasyt blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 27, 15:53)
O vaisina? Pietumis pvz.?  rolleyes.gif 

lotuliukas.gif aha as irgi buvau, bet man ir kepsni dave ir vyno taure lotuliukas.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 27, 20:11)
Kaip idomu, kad jusu ryziu miltai grubus.. as turbut busiu ka nors apgavus  doh.gif  Vis sakau, kokie jie svelnus prausiklyje. Maniskiai kaip pukas smile.gif bet lietuvoj, kaip supratau, kitokie.

as pirkau is AZ irgi kaip pukas

QUOTE(Etama @ 2010 04 28, 01:52)
Na kiek esu susidariusi vaizda is praeitu temu, merginos labiau naudoja silikona saknims, o silka-ilgiui ir galiukams. Pataisykit kuri, jei klystu g.gif
Sintetiniuose silikonas pagrindas yra, bet manau neverta ir lyginti su natur.  unsure.gif

ne, as kaip tik saknims nenaudoju ax.gif
Atsakyti
O man plaukai rečiau pradėjus plaut pradėjo mažiau riebaluotis, visąlaik trinkdavau kas antrą dieną, po to pradėjau kas tris, po to mėnesį sirgau, tai iš vis per savaitę tik kartą išsitrinkdavau, o dabar laisvai galiu plaut kas tris dienas, be to, pastebėjau, kad panaudojus alijošiaus gelį dar geriau būna smile.gif
Atsakyti