Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 62

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 27, 21:41)
Aš kažkaip visad darau tam kartui  ax.gif Nes ir primaišau vis ko kito, ir šiaip ramu, kad nesuges. Aišku, užima daugiau laiko... Gerai, kad galiu sau dabar leisti tokią prabangą žaisti kaskart... rolleyes.gif

bet man kazkaip nepatinka kaip isimaiso pvz.delne ax.gif ne vientisa mase gaunasi tada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 27, 21:52)
bet man kazkaip nepatinka kaip isimaiso pvz.delne ax.gif  ne vientisa mase gaunasi tada blush2.gif

Tikrai iki vientisumo ten toli, bet tinka smile.gif
O jei norisi vientisumo, galima kokiam induke smile.gif
Atsakyti
Nesusiemulsino man kremukas, liko skystalelis, siaip graziai susijunge vanduo su aliejaus, bet kremo konsistencijos neigavo verysad.gif
Dariau 50 ml kremo, 60 % vandens 40 % aliejaus, pagal visus paskaiciavimus vasko reiketu deti 2,5 g as dar net uzmeciau 0.5 g dejau 2 g emulsinio 1 g apelsinu ziedu vasko. Dar dejau zensenio ekstrakto, istirpinau ji ir supyliau i hidrolata. Gal sakau reikejo ta zenseni deti jau sumaisius alieju su vandeniu g.gif vienu zodziu, gaila produktu unsure.gif dar po to bandziau ideti emulsinio, bet vis tiek tas pats blink.gif

Beje, isbandziau milteliu kauke, ivairiu: lotoso, ersketuogiu, jazminu, oda labai svelni ir tokia atsigavusi wub.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 04 27, 20:08)
as dariau lupu blizgi, dejau ten ta mase, mango sviesto, skystu alieju ir dejau zemuogiu miltelius -tai neistirpo, taip ir liko tie raudoni taskeliai. Gal avieciu kitokie  g.gif

aciu supratau 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 04 27, 21:13)
Nesusiemulsino man kremukas, liko skystalelis, siaip graziai susijunge vanduo su aliejaus, bet kremo konsistencijos neigavo  verysad.gif
Dariau 50 ml kremo, 60 % vandens 40 % aliejaus, pagal visus paskaiciavimus vasko reiketu deti 2,5 g as dar net uzmeciau 0.5 g dejau 2 g emulsinio 1 g apelsinu ziedu vasko. Dar dejau zensenio ekstrakto, istirpinau ji ir supyliau i hidrolata. Gal sakau reikejo ta zenseni deti jau sumaisius alieju su vandeniu g.gif vienu zodziu, gaila produktu  unsure.gif dar po to bandziau ideti emulsinio, bet vis tiek tas pats  blink.gif

ziuriu su tais emulsiniais tai kazkokia mistika
As dariausia lengva krema vasarai su AZ emulsiniu vasku, pagal ju recepta -tai gavosi riebus ir sunkiai besitepantis tepalas doh.gif. Dariau nagams krema - situacija tokia pat. Santykis vandens ir aliejaus 2:1. Vienintelis kremas su emulsniu, kurio konsitencija man labai patiko -buvo is KN, bet tai buvo pries 2 metu gal
O siaip, tai man kremai, kuriuos visada darydavau su biciu vasku-tai buvo labai nuostabus.
Dabar nusipirkau ryziu vasko -tai bandysiu ji
Atsakyti
Tai va, kad mistika doh.gif bandysiu ryt dar karta, bet mazesni kieki daryt, labai tikiuos, kad gausis, juk arteja mamyciu svente wub.gif
Atsakyti
Bandysiu savo isprotejusia oda gaivinti siuo kremuku, kaip manote sudetis gerai parinkta? 4u.gif
Romanišk. ramunėlių ir levendų hidrolatai, sezamų, vynuogių kauliukų, nakvišų, makadamiju riešutų, kokosų, lazdyno riešutų aliejukai, morkų sėklų, rožių žiedl. fitolis, morkų sėklų eterinis aliejus, mimozos vaškas, vitaminas E smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 04 26, 22:15)
gali buti, kad tau truksta seleno, ir cia jau net 5 litrai vandens nepadetu. Jo daugiausiai yra brazilisku riesutu aliejuje arba bertoletiju riesutuose. Man aliejus labiau patiko, as ji buvau pirkus SP vasara -tai labai skanu ant salotu uzsipilti. O bertoletiju riesutu -tai pilni prekybos centrai -reiktu vos vieno per diena
gal kokosai padetu  g.gif

Kunigunda,o braziliski riesutai ir bertoletiju, cia skirtingi 2 riesutai, ar tas pats riesutas turi du pavadnimus?? pagal paveikslikus man jie panasus, o ta,kuris pavadintas bertoletijos riesutu, as kazkodel vadindavau brazilisku blink.gif

sumasciau tepaleli plauku galiukams,patarkite ar nenusisneku?smile.gif aloje geli sumakaluoti su trupuciu silikono. O galdar laseli kokio lengvo aliejuko? Silko gal nebeverta deti,per daug visko bus, sunkins? Kaip jums atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 27, 19:11)
Bet gal bus nauja - skaiciau, kad milk of magnesium kiti naudoja kaip deo. atseit, veiksmingas.

kas čia per daiktas? blink.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 04 27, 21:13)
Nesusiemulsino man kremukas, liko skystalelis, siaip graziai susijunge vanduo su aliejaus, bet kremo konsistencijos neigavo  verysad.gif

man irgi skystesni gaunasi, nei pas Monicą mačiau drinks_cheers.gif Pliusas - pasigaminam namudinėmis sąlygomis, kaip anksčiau maniau, sunkokai įmanomus losjonus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 27, 23:37)
sumasciau tepaleli plauku galiukams,patarkite ar nenusisneku?smile.gif aloje geli sumakaluoti su trupuciu silikono. O galdar laseli kokio lengvo aliejuko? Silko gal nebeverta deti,per daug visko bus, sunkins? Kaip jums atrodo?

as tai darysiu paprasciausia sezamu al.(Satura pasiule kaip lengvesni aliejuka) ir silkas, o silikono nedesiu, kad netycia nepapustu galiuku, man kazkodel jis atrodo arba visiems plaukams arba labiau saknims g.gif
siaip bus idomu, koks atsiliepimas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 27, 23:55)
as tai darysiu paprasciausia sezamu al.(Satura pasiule kaip lengvesni aliejuka) ir silkas, o silikono nedesiu, kad netycia nepapustu galiuku, man kazkodel jis atrodo arba visiems plaukams arba labiau saknims g.gif
siaip bus idomu, koks atsiliepimas bigsmile.gif

o tai silikonas dazniausiai nebuna aliejukuose galiukams, kad juos paglotnintu? unsure.gif na suprantu, kad ten ne natur, bet sakau, gal cia toks pat principas.. as silikono kaip tik saknims vengciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 27, 11:46)
Mąsčiau, kurį imti, ar avižų, ar morkų, bet gavus man morkinis lyg minkštesnis pasirodė, tai palikau susibrandinti smile.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 27, 11:50)
Morkų pas mane vis dar guli ir vis dar minkštokas atrodo.

4u.gif 4u.gif
Morku muile, man atrodo, jam dziuti trukdo medus. Jis, kaip drekiklis, pritraukia dregme. Sviesene muilo dalis (be medaus) kieta, o tamsesne minkstesne. Sukietes ir ji, bet reiks daugiau laiko.
As kazkokia uzsisvajojus ta muila gaminau doh.gif Idejau daugiau medaus nei visada (labai saldaus muilo norejau doh.gif), per storai atskyriau dalis (uztai Tekilai suskilo)..
Nieko tokio, del ko muilas pasidarytu blogas, zinoma, bet vistiek fool.gif

QUOTE(Satura @ 2010 04 27, 14:07)
Pas mane dar yra su aloe, tai šitas tokį tikrai aštresnį kvapą turi, tik neskiriu, kieno jisai  g.gif

oi, ten daug visko smile.gif:
eucalyptus
geranium rose
lavender
peppermint
rosemary
tea tree

misinys vadinasi 'breath of spring'.. bet jis kazko man neprimena gaivaus pavasario gusio, ane? mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 27, 14:29)
Tai koks visgi nimfalio gelis? barbarensis, vera ar dar koks? o AZ koks tuomet/

tai kad visi naudoja barbadensi g.gif bent as taip isivaizdavau - kad tik jis vienas turi daugiausia gyd savybiu.
ar as maisau?

o as savo aloe nuo palanges jau senokai naudoju vietoj kremo, oda neissausejo.
bet tai galioja tik bunant namie. o lietuvoje iskart oda ima sauseti. zodziu, labai viskas priklauso nuo dregmes ore mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(eglute82 @ 2010 04 27, 18:04)

ir kiek lasu absoliuto galima deti i krema, juk jis zymiai tirstesnis uz EA ir labiau koncentruotas

nezinau atsakymo i klausima, bet koki absoliuta turi? ax.gif

(zinau tik, kad absoliutas sunkiau nei ea isimaiso i produktus)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 28 balandžio 2010 - 00:24
QUOTE(Dolphin @ 2010 04 27, 23:58)
o tai silikonas dazniausiai nebuna aliejukuose galiukams, kad juos paglotnintu? unsure.gif  na suprantu, kad ten ne natur, bet sakau, gal cia toks pat principas.. as silikono kaip tik saknims vengciau  ax.gif

Na kiek esu susidariusi vaizda is praeitu temu, merginos labiau naudoja silikona saknims, o silka-ilgiui ir galiukams. Pataisykit kuri, jei klystu g.gif
Sintetiniuose silikonas pagrindas yra, bet manau neverta ir lyginti su natur. unsure.gif
Atsakyti