Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 62

QUOTE(*WhiteAngel* @ 2010 04 27, 15:04)
Apsaugantys nuo saulės iš esmės yra 2 ingredientai - cinko oksidas ir titano dioksidas. Aš planuosiu vasarą gaminti kremuką iš sviestmedžio, kokosų aliejaus, dar kokio skysto aliejaus (gal migdolų), cinko oksido http://www.aromanatu...ko-oksidas.html ir titano dioksido  4u.gif  (šito dabar tai nežinau kur gauti, bet lyg rašė, kad atsiras AromaNatural.lt)

O nebus per sunkus vasarai toks kremas? Aš sausiaodė, bet net ir man sviestmedis+kokosai+migdolai laaabai jau riebu atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 04 27, 13:15)
As irgi prisidet galiu prie pagyru lacrima.lt , visada ideda meginuku  drinks_cheers.gif

as ir prisidedu prie pagyru tiek lacrima.lt 4u.gif tiek del Acorelle produktu - kiek turiu, tiek visais patenkinta smile.gif ir meginuku labai faina gauti smile.gif

Del tos priemones, kad neiaugtu plaukeliai, tai visada pasiziuriu i ja vaistineje ir svarstau ar pirkt ar ne.. o dabar nuolaida www.lacrima.lt, tai gal reikes pabandyt smile.gif

Del ekologisko nagu lako, tai manau, kad nelabai imanoma toki pagamint.. sad.gif gal gali buti be tu paciu blogiausiu medziagu, bet kad eco sertifikuotas butu tai tikrai nemaciau..
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 04 27, 14:54)
o kuri butent roziu rekomedavo? mastau de mai gal siam reikalui tiktu? reiks ir man rasula atideti kuriam laikui smile.gif su kuriuo fitoliu maisei alijosiu? 4u.gif

Neminėjo kuris konkrečiai, sakė tik kad rožių, greičiausiai visi tinka. O fitolį naudojau ir alijošiaus, ir medetkų, ir morkų - su visais patinka. Buvau susimaišiusi indelyje, bet patogiau pasirodė delne įlašinti alijošiaus gelio ir lašą-du fitolio, patrinti tarp delnų ir teptis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 04 27, 15:01)
o jinai ekologiška? Ar bent jau natūrali?  g.gif

Tą patį pagalvojau perskaičiusi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rkatyte: 27 balandžio 2010 - 14:29
QUOTE(adrija @ 2010 04 27, 14:24)
Nedaug ką ir praradote biggrin.gif

mėgstu komedijas, o jeigu dar ir nemokamos lotuliukas.gif Tikrai įdomu paklausyti, ką kalba moterys, kurios sudėtyse nesigaudo, o skambiai vadinasi galinčiomis patarti, padėti, išgelbėti nuo visų problemų konsultantėmis. Man iki šiol tas nesuprantama doh.gif Keli metai sudėtis studijuoju ir tai yra ką veikti.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blueberry_nights @ 2010 04 27, 15:23)
as ir prisidedu prie pagyru tiek lacrima.lt  4u.gif 

o man tik vienai užkliuvo, kad negalima rasti produktų sudėčių g.gif kad ir gaminiai sertifikuoti, visgi aš nepirkčiau nepaskaičius sudėties. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 04 27, 15:21)
O nebus per sunkus vasarai toks kremas? Aš sausiaodė, bet net ir man sviestmedis+kokosai+migdolai laaabai jau riebu atrodo ax.gif

Tai dar dėsiu hidrolato (tik dar nezinau kokio), emuls.vaško ir visko, kas priklauso kremuką darant ax.gif Čia vaikams bus smile.gif
Atsakyti
kiek zinau ne visi ten produktai sertifikuoti...
O Acorelle tai sudetys surasytos smile.gif

Del GNLD tai zinau kad kiekviena antradieni vyksta tie juoko seansai Panoramos viesbutyje atrodo, nebuvau niekad, bet jau atklausiau pasaku apie ju naturaluma ir geruma ir kaip pingvinus plauna su jais... biggrin.gifD

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 27, 13:46)
vakar pradėjau DG muilą su avižomis  wub.gif Ar man tik atrodo, ar jis tikrai geriau prausia už Pelenę ir šilkinį?  g.gif Mąsčiau, kurį imti, ar avižų, ar morkų, bet gavus man morkinis lyg minkštesnis pasirodė, tai palikau susibrandinti smile.gif

pas mane su avizomis vis dar "brandinasi" biggrin.gif uzsigulejo kazkaip, morku, kaip DG, sake sviezesni, tad gali dar pagulet, bet as neiskenciau biggrin.gif gal del to minkstumo greiciau kazkiek naudojas, bet siaip nenuvyle, nei kiek nesausina, nusiskundimu neturiu, na, tik siaip paskutinu metu uzsinorejau kazko kvepiancio rolleyes.gif bet cia tikrai ne minusas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 04 27, 15:49)
pas mane su avizomis vis dar "brandinasi" biggrin.gif uzsigulejo kazkaip, morku, kaip DG, sake sviezesni, tad gali dar pagulet, bet as neiskenciau biggrin.gif gal del to minkstumo greiciau kazkiek naudojas, bet siaip nenuvyle, nei kiek nesausina, nusiskundimu neturiu, na, tik siaip paskutinu metu uzsinorejau kazko kvepiancio rolleyes.gif bet cia tikrai ne minusas biggrin.gif

Man tai morkų atsidalinę sluosksniai... unsure.gif Bandysiu šlapinti ir spausti, bet turbųt jau nesuklijuosiu, tai naudosiu dalimis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blueberry_nights @ 2010 04 27, 14:45)
kiekviena antradieni vyksta tie juoko seansai Panoramos viesbutyje

gera vietelė prie stoties biggrin.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2010 04 27, 14:49)
morku, kaip DG, sake sviezesni, tad gali dar pagulet, bet as neiskenciau biggrin.gif

o kaip kvepia morkinis prausiantis? Man avižų tokį salsvą kvapą iš savęs turi, labai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blueberry_nights @ 2010 04 27, 15:45)
kiek zinau ne visi ten produktai sertifikuoti...
O Acorelle tai sudetys surasytos smile.gif

na man gal akys neberodo, bet kiek žiūrėjau produktų - tiek nemačiau sudėčių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 27, 13:46)

vakar pradėjau DG muilą su avižomis  wub.gif Ar man tik atrodo, ar jis tikrai geriau prausia už Pelenę ir šilkinį?  g.gif Mąsčiau, kurį imti, ar avižų, ar morkų, bet gavus man morkinis lyg minkštesnis pasirodė, tai palikau susibrandinti smile.gif

kalbi apie DG muiliuka "avizele"? as tai jidievinu wub.gif
Atsakyti