QUOTE(Pasaulė @ 2010 05 04, 21:19)
Pasiėmiau šiandien iš Monicos hamamelių hidrolatą, tai pasitvirtino mano įtarimai, kad Akamuti hamamelių hidrolatas su alkoholiu! Va ir tikėk tuo, ką rašo. O rašo savo puslapy, kad be alkoholio, sertifikuoti ir t.t. Turbūt nieko iš jų nebepirksiu...

:
O kas taviskiam atlieka konservanto vaidmeni?
As kazkada skaiciau skaiciau apie hamameli.. kol susimaisiau (kaip visad - kuo giliau i miska, tuo daugiau medziu

). Dabar didziaja dali, ka skaiciau, pamirsus

Bet atsimenu, kad praktiskai visi hamamelio vandenys rinkoje su alkoholiu, tai norma, jis dedamas daznai jau gamybos procese(distiliuojant). Todel nemanau, kad Akamuti meluoja sakydami:
Ingredients: Distilled Organic Witch Hazel (Hamamalis virginiana)
As tik pastebejau, kad alkoholio procentas skiriasi. Esu is vaistines pirkusi toki trenkianti alkoholiu. O paskutiniu metu pirkau kelis, tai as niekaip to alkoholio net nejauciu. Bet suprantu, kad jis yra. Esu tik karta radus pardaveja, kuris turejo hamamelio be alkoholio, bet jis reikalvo, kad pasirinkciau, koki rimta konservanta (Benzoic Acid, alkoholi ar parabenus) i ji deti - kitaip jis atsisake ji transportuoti iki manes
O siaip, is to ka skaiciau, pamenu, kad naudingiausias hamemelis, kuri pats namie pasigamintum (zieves nuoviras arba tinktura). Nes atseit distiliate nelieka naudingiausios hamamelio medziagos - tanino
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 05 05, 09:18)
Geras klausimas

va aš jau su Monica konsultavausi, klausiau ar galėčiau hidrolate išsitirpinti cinko oksido, tai sakė kad veiksmingiau būtų kartu su Titanium Diokside, tai dabar laukiu kol jis atsiras AN
idomu, uzteks tokio praturtinto hidrolato? labai idomu

rasyk paskui pastebejimus
reikejo man sakyti, buciau atsiuntus TD

kai kam jau uzpirkau
Nidulia, baik apie atostogas, saule, skecius....
Man irgi patiko lavera (bandziau Sun 30)