Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 62

QUOTE(Satura @ 2010 05 05, 13:20)
man įvyko viena laimė  bigsmile.gif  ir viena nelaimė  doh.gif

Nepyk, jau kaip juokingai lotuliukas.gif lotuliukas.gif - prisijuokiau! Bet uzjauciu, nesmagu kai taip atsitinka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 05, 12:44)
Nepyk, jau kaip juokingai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif - prisijuokiau! Bet uzjauciu, nesmagu kai taip atsitinka  unsure.gif

tai ką čia verkt, juk ne smegenys išsipylė irnesakyk.gif laugh.gif Bus dar tų silikonų. Aš ir nebuvau tikra, kad jis man patiko rolleyes.gif Vergine, tau dar liko pabandymui karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 05, 13:47)
tai ką čia verkt, juk ne smegenys išsipylė irnesakyk.gif laugh.gif Bus dar tų silikonų. Aš ir nebuvau tikra, kad jis man patiko  rolleyes.gif  Vergine, tau dar liko pabandymui karsta.gif

niu ir "pasiseke" tau doh.gif
dar karta siunteisi kazka is AZ, ar cia nuo praeito karto silikonas?
Atsakyti
nuo praeito silikonas, o paskui pas kunigundą78 buvau prisiglaudusi su savo šilku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 05, 13:20)

man įvyko viena laimė  bigsmile.gif  ir viena nelaimė  doh.gif Gavau iš AZ savo šilką, abrikosinį ekstraktą ir tokius du purškiklius. Iš noro kunigundai78 gyvai parodyti, kaip puikiai išsilaikė augalinis silikonas, perpiltas į elementarų stiklinį induką, įsimečiau jį į rankinę, o jis ėmė ir išbėgo  unsure.gif Spėjau rankinę išvalyti nuo alantoino miltelių, tai supyliau silikonu  verysad.gif

O tai ten gal tu buvai su Kunigunda centre siandien?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 05, 13:54)
nuo praeito silikonas, o paskui pas kunigundą78 buvau prisiglaudusi su savo šilku  ax.gif

o tu anakart silko nemei is AZ??
merginos, is niekur nesiruosia traukinukas rinkti keleiviu? smile.gif bijau praziopsoti
Atsakyti
QUOTE(*WhiteAngel* @ 2010 05 05, 12:55)
O tai ten gal tu buvai su Kunigunda centre siandien?

čia didelis klausimas, su kuo kunigunda78 non stop'u šiandien susitikinėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 05, 13:56)
o tu anakart silko nemei is AZ??
merginos, is niekur nesiruosia traukinukas rinkti keleiviu? smile.gif bijau praziopsoti

Blog'e mačiau, renkasi...
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 05, 09:59)
As manau kad labai patinka, i kaina paziurejus vien tik  rolleyes.gif

Tai kad ne del kainos patinka g.gif nes kaina tai tikrai nepatinka biggrin.gif o siaip tai pirkau, kai nimfali dideles nuolaidos buvo, tai perpus pigiau kainavo, tad kaip uz toki kieki, tai visai normali kaina buvo ax.gif

QUOTE(Satura @ 2010 05 05, 10:29)
gal ji labai skalsi wink.gif

druide duske su ozkom ir migdolais tikrai skalsi ax.gif

QUOTE(Dovish @ 2010 05 05, 11:12)
aš šiai vasarai pasirinkau Lavera 4u.gif

drinks_cheers.gif aš turiu ožkų vonios putas, tai kvapas tikrai subtilus, toks aštriai saldus, sakyčiau. Smagu gulėti vonioje bigsmile.gif

as praeita vasara pasirinkau lavera ir nenusivyliau, sia vasara irgi greiciausiai lavera rinksiuos

o del druide vonios putu-turiu detoksikuojancias, tai kvapas irgi labai patinka rolleyes.gif del poveikio sunku atsakyti biggrin.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 05 05, 11:37)
Satura, ar teisingai supratau, kad pries pliaza issitepi kuna aliejumi, ant virsaus apsauga ir tada jau eini i saulute??  Po pliazo,vakare, pasitepi oda tik aliejumi?

Kalbant apie vasara, papludimius ir idegius-praeitais metais pagal KN recepta pasidariau bronzines odos alieju, tai galiu pasakyti-kas nori idegti, tikrai veikia biggrin.gif

QUOTE(Etama @ 2010 05 05, 12:22)
"ozkos" meginsiu is eglutes pasibandymui sokiai.gif  , siaip nedrisciau pirkti didesnio kiekio, nes jauciu, kad priplotu plaukus doh.gif  bet isitikinau, kad pameginti verta, o kas jeigu puikiai tiks bigsmile.gif

na, as snekejau apie ozku duske, bet ir sampuna turiu, kvapai aisku panasus, o kalbant apie sampuna, tai sis ozku sampunas man nors ne nr.1, bet yra tarp mano favoritu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 05, 14:01)
as praeita vasara pasirinkau lavera ir nenusivyliau, sia vasara irgi greiciausiai lavera rinksiuos

Kalbant apie vasara, papludimius ir idegius-praeitais metais pagal KN recepta pasidariau bronzines odos alieju, tai galiu pasakyti-kas nori idegti, tikrai veikia biggrin.gif
,

o kokia laveros priemone apsaugai naudojai??
kas per aliejus idegiui??? ax.gif skatinantis grazu, bronzini idegi??, bet tada apsaugos netepti,nes neveiks? o su tokiu aliejumi, skatinanciu grazu idegi,nenusvilsiu skuros?? gal galima placiau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 05, 13:29)
kas per aliejus idegiui??? ax.gif skatinantis grazu, bronzini idegi??, bet tada apsaugos netepti,nes neveiks?

Bronzinės odos aliejus, 100ml

Nerafinuoto sezamų aliejaus - 25 ml
Morkų sėklų fitolio arba erškėtuogių aliejaus - 50 ml
Nerafinuoto alyvų arba simondsijų/jojobos aliejaus - 25 ml
Morkų sėklų eterinio aliejaus 10 lašų.

apsauga būtina po jo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 05 04, 21:19)
Pasiėmiau šiandien iš Monicos hamamelių hidrolatą, tai pasitvirtino mano įtarimai, kad Akamuti hamamelių hidrolatas su alkoholiu! Va ir tikėk tuo, ką rašo. O rašo savo puslapy, kad be alkoholio, sertifikuoti ir t.t. Turbūt nieko iš jų nebepirksiu... bash.gif:

O kas taviskiam atlieka konservanto vaidmeni?

As kazkada skaiciau skaiciau apie hamameli.. kol susimaisiau (kaip visad - kuo giliau i miska, tuo daugiau medziu doh.gif ). Dabar didziaja dali, ka skaiciau, pamirsus smile.gif
Bet atsimenu, kad praktiskai visi hamamelio vandenys rinkoje su alkoholiu, tai norma, jis dedamas daznai jau gamybos procese(distiliuojant). Todel nemanau, kad Akamuti meluoja sakydami:
Ingredients: Distilled Organic Witch Hazel (Hamamalis virginiana)
wink.gif

As tik pastebejau, kad alkoholio procentas skiriasi. Esu is vaistines pirkusi toki trenkianti alkoholiu. O paskutiniu metu pirkau kelis, tai as niekaip to alkoholio net nejauciu. Bet suprantu, kad jis yra. Esu tik karta radus pardaveja, kuris turejo hamamelio be alkoholio, bet jis reikalvo, kad pasirinkciau, koki rimta konservanta (Benzoic Acid, alkoholi ar parabenus) i ji deti - kitaip jis atsisake ji transportuoti iki manes smile.gif

O siaip, is to ka skaiciau, pamenu, kad naudingiausias hamemelis, kuri pats namie pasigamintum (zieves nuoviras arba tinktura). Nes atseit distiliate nelieka naudingiausios hamamelio medziagos - tanino mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 05 05, 09:18)
Geras klausimas smile.gif va aš jau su Monica konsultavausi, klausiau ar galėčiau hidrolate išsitirpinti cinko oksido, tai sakė kad veiksmingiau būtų kartu su Titanium Diokside, tai dabar laukiu kol jis atsiras AN ax.gif

idomu, uzteks tokio praturtinto hidrolato? labai idomu bigsmile.gif rasyk paskui pastebejimus smile.gif
reikejo man sakyti, buciau atsiuntus TD mirksiukas.gif kai kam jau uzpirkau smile.gif

Nidulia, baik apie atostogas, saule, skecius.... doh.gif
Man irgi patiko lavera (bandziau Sun 30)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 05 gegužės 2010 - 14:30