Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 62

QUOTE(ernesin @ 2010 05 05, 10:18)

ir kol kas nieko nedarai? Bendrai jei kokią pudrą naudoji, tai kažkiek apsaugo smile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 05 05, 10:19)
nebus odai per sunku po saules aliejus?? O gal padaryti, kaip is jusu mokiausi:aloje gelis su aliejumi per puse?

turėjau omenyje kūną, veido aliejais dėl saulės ir aš nemozoju smile.gif Aš ir prieš eidama į pliažą aliejum pasitepu, ir po to - labai oda komfortiškai jaučiasi primaitinta. O einant į saulę dar ir losjono ant viršaus. Nenusvilau nė kartelio, nors tokį polinkį turiu drinks_cheers.gif

o kur tu šaltai tą savos gamybos aloe gelį laikysi? Nebent imtum pirktinį, jei jo šaldytuve laikyti nereikia, ir maišytum su aliejum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 05, 11:19)
nebusodai per sunku po saules aliejus?? O gal padaryti, kaip is jusu mokiausi:aloje gelis su aliejumi per puse? pries tai hidrolatas? koks hidrolatas geriausiai ramina oda po saules?

Kokosais tepasi net Afrikoje gyvenantys rolleyes.gif - kai buvau Afrikoje, man viena moteris is tokio baisaus indo uzkabino su visokiais sapais, pagaliukais doh.gif kokosa sugrusta, suplakta- vajetus kokis geris buvo po saules voniu( bijojau, ale rupejo pabandyt biggrin.gif ) - atleidzia atrodo visa oda...Palaima wub.gif Manau, kad tikrai ne persunku- ypac turetu tikti kokosu aliejus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 05 gegužės 2010 - 10:29
QUOTE(Satura @ 2010 05 05, 11:23)

turėjau omenyje kūną, veido aliejais dėl saulės ir aš nemozoju smile.gif Aš ir prieš eidama į pliažą aliejum pasitepu, ir po to - labai oda komfortiškai jaučiasi primaitinta. O einant į saulę dar ir losjono ant viršaus. Nenusvilau nė kartelio, nors tokį polinkį turiu  drinks_cheers.gif

o kur tu šaltai tą savos gamybos aloe gelį laikysi? Nebent imtum pirktinį, jei jo šaldytuve laikyti nereikia, ir maišytum su aliejum smile.gif

as is Nimfali pirkta aloje norejau su aliejum per pus maisyti ir tepti kuna po saules smile.gif
Satura, ar teisingai supratau, kad pries pliaza issitepi kuna aliejumi, ant virsaus apsauga ir tada jau eini i saulute?? Po pliazo,vakare, pasitepi oda tik aliejumi?
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 05, 11:27)
Kokosais tepasi net Afrikoje gyvenantys  rolleyes.gif - kai buvau Afrikoje, man viena moteris is tokio baisaus indo uzkabino su visokiais sapais, pagaliukais doh.gif  kokosa sugrusta, suplakta- vajetus kokis geris buvo po saules voniu( bijojau, ale rupejo pabandyt biggrin.gif ) - atleidzia atrodo visa oda...Palaima wub.gif  Manau, kad tikrai ne persunku- ypac turetu tikti kokosu aliejus...

butent kokosu aliejus ir yra mano mylimiausias smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 05, 10:36)
as is Nimfali pirkta aloje norejau su aliejum per pus maisyti ir tepti kuna po saules smile.gif

Satura, ar teisingai supratau,

tai ir prieš tikriausiai nepakenktų biggrin.gif

taip, ir tokios priežiūros visiškai pakanka, kad oda nenusausėtų, nesiluptų, neskaudėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 05, 11:23)
ir kol kas nieko nedarai? Bendrai jei kokią pudrą naudoji, tai kažkiek apsaugo smile.gif

Su mineraline pudra bent plonu sluoksniu dengiu veidą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 05 04, 23:07)
Būkit gera, priimkit ir mus į siuntinuką biggrin.gif 4u.gif

gerai,kai jau darysiu, reksiu garsiai biggrin.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 05 05, 09:03)
tai cia tokia nenuplaunama, o kiek aliejaus, nesuriebalino plauko?

aha nenuplaunama, aliejaus labai mazai, pora lasu, nesuriebino tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 04, 23:22)
turiu druide su ozku pienu ir migdolais-labai patinka, ypac kvapas, ilgam uztenka to butelio smile.gif
isipilimui stepone berods tik argital g.gif nors, galiu ir sumeluot, prisimenu, kad dar is stepono kazkada esu bandzius viena sampuna, bet jau jis nelabai naturalus, prie naturalesniu, bet vistiek kazkas ten su sudetim, nebepamenu g.gif tai gal dar kazka galima isipilimui g.gif urtekram dave visu rusiu ka turejo-su rozem, su alavijais, dar su ruduoju cukrum berods, bet sake, kad ir urtekram ne visu sampunu meginukai buna ax.gif

"ozkos" meginsiu is eglutes pasibandymui sokiai.gif , siaip nedrisciau pirkti didesnio kiekio, nes jauciu, kad priplotu plaukus doh.gif bet isitikinau, kad pameginti verta, o kas jeigu puikiai tiks bigsmile.gif
drinks_cheers.gif puiki zinia, reikes paziureti, kad jie ten gali pasiulyti ir kiek meginuku duos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 05 gegužės 2010 - 11:24
QUOTE(Etama @ 2010 05 05, 12:22)
"ozkos" meginsiu is eglutes pasibandymui sokiai.gif  , siaip nedrisciau pirkti didesnio kiekio, nes jauciu, kad priplotu plaukus doh.gif  bet isitikinau, kad pameginti verta, o kas jeigu puikiai tiks bigsmile.gif
drinks_cheers.gif  puiki zinia, reikes paziureti, kad jie ten gali pasiulyti ir kiek meginuku duos lotuliukas.gif

mano plaukai po ozku, purus ir grazus. Man nei vienas sampunas nepriploja plauku, bet ir stebuklingai nepakelia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 05 05, 11:37)
tai ir prieš tikriausiai nepakenktų biggrin.gif

taip, ir tokios priežiūros visiškai pakanka, kad oda nenusausėtų, nesiluptų, neskaudėtų smile.gif

meginsiu as tavaji varianta smile.gif tik pries isvykima reikia gera odos pilinga padaryti
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 05, 00:26)
kaip pajautei? smile.gif

Kaip pepke ir rašė - iš kvapo. Valausi aš juo veidą, o trenkia spirituku. Nu jomajo, galvoju, ar čia toks įprastas visų hidrolatų kvapas (anksčiau nė vieno gi neturėjau)? Skaitau KN puslapy, kad pilamas dažnai alkoholis į hamamelių hidrolatą, bet skaitau Akamuti puslapyje, kad jų hidrolatai be alkoholio. Neištvėriau ir nusipirkau iš AN, su drumzlytėm, bet kvapas laaabai malonus, švelnus, niam. wub.gif Pyliau tą Akamučio iškart į kriauklę be skausmo širdy. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 05 05, 12:13)
Kaip pepke ir rašė - iš kvapo. Valausi aš juo veidą, o trenkia spirituku.

nesausino? blink.gif Kažkada gundžiausi jų ramunėlių hidrolatu, bet tada atsirado AN ir atkrito noras siųstis. Pati likau nelabai patenkinta jų citrinžolės EA, dar prisiskaičiau apie spirituotą hidrolatą, tai nieko nebesinori smile.gif

man įvyko viena laimė bigsmile.gif ir viena nelaimė doh.gif Gavau iš AZ savo šilką, abrikosinį ekstraktą ir tokius du purškiklius. Iš noro kunigundai78 gyvai parodyti, kaip puikiai išsilaikė augalinis silikonas, perpiltas į elementarų stiklinį induką, įsimečiau jį į rankinę, o jis ėmė ir išbėgo unsure.gif Spėjau rankinę išvalyti nuo alantoino miltelių, tai supyliau silikonu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 05, 13:20)
nesausino?  blink.gif Kažkada gundžiausi jų ramunėlių hidrolatu, bet tada atsirado AN ir atkrito noras siųstis. Pati likau nelabai patenkinta jų citrinžolės EA, dar prisiskaičiau apie spirituotą hidrolatą, tai nieko nebesinori smile.gif

Na, kadangi oda linkusi į riebumą ir dar kremą naudojau, tai ir nesausino...
Dabar galvoju, ar mano turimas Akamuti kokosų aliejus tikrai organic virgin... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2010 05 04, 20:21)
Tai gal paskubėk iki gegužės 15 dienos nusipirkti su Mados kuponu (35%) nuolaida, o ne su 16%... smile.gif

Vergine, tik mada.lt jau nematau tų kuponų atsispausdinimui. Ar turėsite, jei ateisiu prekintis?
Atsakyti