QUOTE(Etama @ 2010 05 04, 12:31)
Dėl UT rožių šampūno - man jis neapsunkino plaukų, kaip tik juos gražiai išplaudavo, jie tvarkingai "guldavo"

bet mano plaukai normalūs, nedažyti, beveik iki liemens. Neturiu priekaištų šitam UT šampūnui tikrai
Vat Druide ožkų šampūnas, nors ir malonus naudoti, bet nuo jo greičiau riebaluojasi plaukai, manau čia dėl to, kad jis toks švelnus plaukui ir sakyčiau dar jį pamaitina

Bet extra atveju, kada reikia greitai išsiplauti galvą ir nėra kada žaisti su kaukėmis, neblogas variantas, tikrai neišsausins plaukų.
Šiaip dabar dar pakaitomis naudoju: Lavera su apelsinais, Druide vitality, Cieldazur su moliu (nepamenu sausiems ar normaliems plaukams), Logona su bambuku. Kiti bandyti (jeigu reikės atsiliepimų): Natura Siberica (žalias), Logona su dilgilėmis, Sante su jojoba, Bema dažnam plovimui
QUOTE(sher @ 2010 05 04, 16:49)
merginos, o tai aliejines kaukes plaukams galima tik karta per savaite daryti?
pasidalinkit kokie jums geriausi duso prausikliai kunui?
Tikrai per dažnai, siūlyčiau vadovautis taisykle: "kas per daug, tas nesveika", 2k/sav, manau, būtų sočiai

Nuo per dažno aliejinių kaukių naudojimo gali ir plaukai greičiau pradėti riebaluotis, o jeigu dar nuolat dedi eterinius aliejus į kaukes, tai ir oda galvos gali sudirgti
Patys švelniausi ir drėkinantys - Weleda. Visus kvapus esu išnaudojus, numylėtinis šaltalankių

Dabar kelis buteliukus iš eilės naudoju Lavera, irgi patinka, nes kvapai prausiantis priverčia kažkur nukeliauti

QUOTE(Diva:) @ 2010 05 04, 16:58)
Man geriausia siuo metu Laveros kokosu su vanile duso zele
Nagi tikrai, vos tik gausiu į rankas šitą dušo gelį, iš karto lėksiu praustis
QUOTE(adrija @ 2010 05 04, 17:19)
Tai dabar sakykit,ar bazinius aliejus prieš pilant į juos eterinius reikia pašildyti,ar tik paprastai sulašinti ,papurtyti ir viskas?

O kam bazinius aliejus dar šildyti? Jeigu dedami skysti aliejai, sviestmedis, pilnai užtenka viską gerai išsukti ir sulašinti ea