Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 62

Merginos, HELP.Skaiciau apie apsaugines priemones nuo saules, bet nieko neuzfiksavau. Birzelio 1 islekiu prie juros. Ka man reiketu tureti?? Kazkaip priestaringus straipsnius skaiciau apie apsaugines priemones nuo saules, tai visai susipainiojau. Padekite prasau susirinkti krepseli kelionei 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 05, 10:39)
nu bet kokosu su vanile wub.gif  wub.gif - lai sau kvepia!
Nu zodziu isprotejus as del jos- tai jokiu trukumu nepastebiu. Cia zinot kai buna, isimyli koki nevykeli, visi tau sako, rodo, o tu vistiek su roziniais akiniais sau sedi issivepus ir nieko negirdi  schmoll.gif  biggrin.gif
Taip kad manes neklauskit ir neklausykit  biggrin.gif

zinok ir as nuo kokoso su vanile lydausi friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 05, 09:57)
As isivaizduoju, kad galeciau pakeisti Lavera kokiam tai laikui i ta ozku su migdolais... Itariu, kad irgi isimyleciau  smile.gif

jei patinka saldoki kvapai, tai taip drinks_cheers.gif Tik daug subtilesnis ožkų kvapas wub.gif (kas skaito pirmą kartą, tikriausiai jau pakraupo dėl "ožkų" kvapo lotuliukas.gif )

QUOTE(Nidulia @ 2010 05 05, 10:01)
Birzelio 1 islekiu prie juros. Ka man reiketu tureti??

apsauginį kremą arba losjoną wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 04, 12:31)

Dėl UT rožių šampūno - man jis neapsunkino plaukų, kaip tik juos gražiai išplaudavo, jie tvarkingai "guldavo" biggrin.gif bet mano plaukai normalūs, nedažyti, beveik iki liemens. Neturiu priekaištų šitam UT šampūnui tikrai 4u.gif
Vat Druide ožkų šampūnas, nors ir malonus naudoti, bet nuo jo greičiau riebaluojasi plaukai, manau čia dėl to, kad jis toks švelnus plaukui ir sakyčiau dar jį pamaitina ax.gif Bet extra atveju, kada reikia greitai išsiplauti galvą ir nėra kada žaisti su kaukėmis, neblogas variantas, tikrai neišsausins plaukų.
Šiaip dabar dar pakaitomis naudoju: Lavera su apelsinais, Druide vitality, Cieldazur su moliu (nepamenu sausiems ar normaliems plaukams), Logona su bambuku. Kiti bandyti (jeigu reikės atsiliepimų): Natura Siberica (žalias), Logona su dilgilėmis, Sante su jojoba, Bema dažnam plovimui 4u.gif

QUOTE(sher @ 2010 05 04, 16:49)
merginos, o tai aliejines kaukes plaukams galima tik karta per savaite daryti? g.gif

pasidalinkit kokie jums geriausi duso prausikliai kunui?

Tikrai per dažnai, siūlyčiau vadovautis taisykle: "kas per daug, tas nesveika", 2k/sav, manau, būtų sočiai mirksiukas.gif Nuo per dažno aliejinių kaukių naudojimo gali ir plaukai greičiau pradėti riebaluotis, o jeigu dar nuolat dedi eterinius aliejus į kaukes, tai ir oda galvos gali sudirgti 4u.gif

Patys švelniausi ir drėkinantys - Weleda. Visus kvapus esu išnaudojus, numylėtinis šaltalankių wub.gif Dabar kelis buteliukus iš eilės naudoju Lavera, irgi patinka, nes kvapai prausiantis priverčia kažkur nukeliauti ax.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 05 04, 16:58)
Man geriausia siuo metu Laveros kokosu su vanile duso zele biggrin.gif

Nagi tikrai, vos tik gausiu į rankas šitą dušo gelį, iš karto lėksiu praustis lotuliukas.gif

QUOTE(adrija @ 2010 05 04, 17:19)
Tai dabar sakykit,ar bazinius aliejus prieš pilant į juos eterinius reikia pašildyti,ar tik paprastai sulašinti ,papurtyti ir viskas? g.gif

O kam bazinius aliejus dar šildyti? Jeigu dedami skysti aliejai, sviestmedis, pilnai užtenka viską gerai išsukti ir sulašinti ea 4u.gif
Atsakyti
ernesin, tu vengi kremų, bet kaip saugaisi nuo saulės? Kokiomis priemonėmis? 4u.gif
Atsakyti
[quote=Satura,2010 05 05, 11:05]
jei patinka saldoki kvapai, tai taip drinks_cheers.gif Tik daug subtilesnis ožkų kvapas wub.gif (kas skaito pirmą kartą, tikriausiai jau pakraupo dėl "ožkų" kvapo lotuliukas.gif )
[/qukote]
ozkos nuostabiai kvepia ir skalsios. Gal tik man skalsios, nes pas mane didelis butelis, o dar ir kitu duskiu turiu.
Saturele, patark koki nors, kad butu geras ir, kad nereiktu keliu rusiu pirkti?? Vienas, geras, kad pakaktu 2 savaitems smile.gif
o kas geriausia butu po saules voniu? juk pradzioje vistiek apsvilsiu,zinai, kai is po ziemos isoki i 40 laipsniu karsti, tai ir po skeciu sugebu apsvilti. Itariu reikes litra hidrolato pirkti, bet koks geriausiai po saules?

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 05, 11:05)
jei patinka saldoki kvapai, tai taip  drinks_cheers.gif Tik daug subtilesnis ožkų kvapas  wub.gif (kas skaito pirmą kartą, tikriausiai jau pakraupo dėl "ožkų" kvapo  lotuliukas.gif )

Paradoksas- man tikrai laaabai nepatinka jokie saldus kvapai schmoll.gif , absoliuciai jokie - nu bet kas pasidare su tais kokosais wub.gif , vanile sakyciau ten tik vos vos juntama, man aplamai tas kvapas Laveros - ne kokosu, ne vaniles- o tolio nudegusio kuno kvapo kai grizti is papludimio- na, kazkokios idegusios odos, pateptos kokosais biggrin.gif
Aha, su ozku kvapu tai itariu, kad zmonems idomiai skaitosi biggrin.gif .Isivaziduoju, ilendu 1 karta i tema ir skaitau- "galeciau isimyleti ozkas su migdolais" g.gif lotuliukas.gif

Dovish- jei nepatiks, supirkimo punkta zinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 05 gegužės 2010 - 10:13
Nidulia, tik neimk Sante purškiamos apsaugos - stipriai sausina odą. Man ilgai reikėjo reabilituoti paskui doh.gif O šiaip pravers apsauginis losjonas, aš šiai vasarai pasirinkau Lavera 4u.gif

QUOTE(Satura @ 2010 05 05, 10:05)
jei patinka saldoki kvapai, tai taip  drinks_cheers.gif Tik daug subtilesnis ožkų kvapas  wub.gif

drinks_cheers.gif aš turiu ožkų vonios putas, tai kvapas tikrai subtilus, toks aštriai saldus, sakyčiau. Smagu gulėti vonioje bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 05 gegužės 2010 - 10:15
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 05, 10:11)
Saturele, patark koki nors, kad butu geras ir, kad nereiktu keliu rusiu pirkti?? Vienas, geras, kad pakaktu 2 savaitems smile.gif

o kas geriausia butu po saules voniu?

man Laveros vaikiškas purškiamas SPF20 gerai atlaiko 4u.gif

kokosų aliejus ar bet koks kitas mėgiamas aliejus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 05 05, 11:12)
Nidulia, tik neimk Sante purškiamos apsaugos - stipriai sausina odą. Man ilgai reikėjo reabilituoti paskui doh.gif O šiaip pravers apsauginis losjonas, aš šiai vasarai pasirinkau Lavera 4u.gif

pasizymiu minusa salia sante smile.gif gaila, kad su Lavera traukinukas jau namo vaziuoja , nes neuzsisakiau apsaugos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 05, 10:11)
Dovish- jei nepatiks, supirkimo punkta zinau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai būtų paradoksas, kai aš saldžių kvapų mėgėja, išbrokuočiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 05, 11:10)
ernesin, tu vengi kremų, bet kaip saugaisi nuo saulės? Kokiomis priemonėmis?  4u.gif

Geras klausimas smile.gif va aš jau su Monica konsultavausi, klausiau ar galėčiau hidrolate išsitirpinti cinko oksido, tai sakė kad veiksmingiau būtų kartu su Titanium Diokside, tai dabar laukiu kol jis atsiras AN ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 05, 11:16)
man Laveros vaikiškas purškiamas SPF20 gerai atlaiko  4u.gif

kokosų aliejus ar bet koks kitas mėgiamas aliejus wink.gif

nebusodai per sunku po saules aliejus?? O gal padaryti, kaip is jusu mokiausi:aloje gelis su aliejumi per puse? pries tai hidrolatas? koks hidrolatas geriausiai ramina oda po saules?
Atsakyti