Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 62

QUOTE(eglute82 @ 2010 05 04, 11:16)
dabar tikrai pirksiu Argital sampuna riebiem plaukam

kaip ja gauti, jauciu reikia pirkti uz tam tikra suma ax.gif  Tiesa gal zadi kada i prancuzija "vaziuot" kaip man reiktu visu tu rugsciu ir kt.  blush2.gif

tai ko nepasigyrei, kad taip patiko? blink.gif tongue.gif

ar ne už 150 litų reikia pirkt, kad gautum? g.gif Tiksliai nepamenu. Mes pačioj pradžioj kaip pirmosios apskritai pirkėjos, tai faktiškai už gražias akis jų nusipelnėm, sumų kažkokių nebuvo reikalaujama ax.gif

neužsakinėsiu labai greitai 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri turite šį intymios higienos prausiklį? ČIA Ar gera sudėtis?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 03, 21:06)
beje, DRUIDE PURITY kaip supratau puikiai isplauna aliejus?ir turbut pasausina?jei gali, siek tiek placiau, puiki mintis alieju isplovimui naudoti kitoki sampuna drinks_cheers.gif
Oi kaip nemegstu 4 kartus trinkti, spausti, trinkti, skalauti doh.gif  geriau vienas, bet rimtas!

Aha, Druide Purity puikiai išplauna visus aliejus, su kitais jau priklauso - koks aliejus, kaip ilgai laikei ax.gif Plaukai lieka kažkiek pasausėję, man jau tikrai reikia balzamo po jo.
Ir dar iš šampūnų su moliu labai Argitalio patinka, šis švelnesnis nei Purity.
O iš visų nat.šampūnų geriausias buvo Ciel d'azur riebiems su moliu, bet jis su ALS, tai dar nedrįstu kartoti, bet purino plaukus geriausiai 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2010 05 03, 23:58)
O as ziuriu, kad man papildomos priemones, kaip silkas tarkim, labai pagerina bet koki sampuna bigsmile.gif  plaukuciai blizga, purus, bet ne per daug lengvi thumbup.gif o., beje, man irgi, jauc nuo ozku, ciel d'zur niezejo galva, nustojau juos naudot ir galvos oda nurimo..

o tu mano e'maila gavai? ax.gif

Pabandžiau tik silikoną į purškiklį plaukams įdėti, tai plaukai žymiai švelnesni po jo. O šilką kol kas tik veido priemonėse išbandžiau - dėjau į molio kaukę ir į pienelį veidui, - patiko, reikės įvairiau pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 05 04, 11:27)
Gal kuri turite šį intymios higienos prausiklį? ČIA Ar gera sudėtis?

švelnus, sudėtis gera drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 04, 12:52)
švelnus, sudėtis gera  drinks_cheers.gif

Ačiū, tik pastebėjau, kad jo nėra šiuo metu doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Sita tema iki siol skaiciau "tyliai" blush2.gif Naturalia ir ekologiska kosmetika naudoju jau beveik du metus, bet po siandienines "grozio proceduros" nezinau, ka daryti...
Uzsitepiau tokia kauke:
http://www.violey.co...Maske_7052.html
Viska dariau pagal instrukcija, bet po kokiu 5 minuciu pradejo baisiai grauzti veida. Greitai nusiploviau kauke, bet veidas dege kaip dilgelem nudegintas. Dabar jau koki pusvalandi vaikstau visa bordine ir nepraeina sad.gif Pasipurskiau levandu hidrolatu (gal ir nereikejo taip daryti unsure.gif ), bet niekas nepasikeite. Gal galite patarti, kuo galiu apraminti oda?
Niekada tokios reakcijos nebuvo. Iki siol darydavau kaukes is gerybiu pirktu AN ir viskas buvo gerai. Atrodo, niekam niekada nebuvau alergiska, o dabar... sad.gif
Atsakyti
Per Motinos dieną skyriau sau gerą pusdienį ir gaminausi kosmetiką, pasigaminau: morkų kremą (gavosi skystokas, kaip pienelis, mažokai emuls.vaško jaučiu įdėjau arba dar GSE galėjo suskystinti), rožių kremą mamai (dalis vaško-rožių, tai kvapas irgi labai ryškus, kartu ir vietoj kvepalų galės naudoti), pienelį veidui, prausiklį-pylingą bandžiau sukonstruoti (receptą iš akies, sakyčiau pienelis su grūdeliais), molio kaukę ir t.t.
Mintyse klausiau, kodėl neturime Aroma Zone temos? Patogu būtų diskutuoti apie jų produktus?
Tai kol neturime, keletas pastabų:
1) apie AHA rūgštį jau prirašiau aukščiau
2) šilkas veidukui irgi tinka (pienelyje, prausiklyje-pylinge ir molio kaukėj)
3) riešuto kevalo milteliai pylingui tiks tik kūnui, veidui per grubus
4) emuls.vaškas Nr. 2 iš AZ praktiškai toks pats kaip iš AN (2,5 g 30ml gaunasi pienelio konsistencijos, morkų kremui svėriau su virtuvinėm svarstyklėm, tai paklaida turbūt į mažesnę pusę buvo)
5) labai patiko erškėtuogių aliejus - gana intensyvios oranžinės spalvos, puikaus skonio (paragavau mirksiukas.gif ), nesulyginamas su turėtu iš Akomos
6) vanilės fitolis nesužavėjo, kvapas toks blankokas (lyginu su KN)
7) neem'o aliejus - gerai smirdi, gal išnaudosiu tuos 10ml bigsmile.gif
8) ricinos aliejus primena vaistinėj parduodamą, faktiškai nėra skirtumo
9) morkų fitolis patiko
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 04, 10:22)
Graziausiai atsisuka  smile.gif  .As vis mastau, kaip cia koki reikaliuka uztaisyti, kad ji darytu putomis tas purkstukas Madaros buteliuko?  rolleyes.gif

aš seniai jau sumąsčiau ir išbandžiau bigsmile.gif iš muilo riešutų išviriau skystą valiklį ir gavosi puikiausios putos, tik bėda, kad jos nelabai ką plauna g.gif reiktų kažkuo pagerint, gal kokiu moliu g.gif arba galima skiest jau gatavą prausiklį tuo muilo riešutų viralu cool.gif

apie šampūnus tai galiu pasakyt, kad įsikandau UT nuo pat jų atsiradimo mūsų rinkoje ir naudoju iki šiol, man jie tinka ir patinka, svarbu išplauna, o balzamas man bet kuriuo atveju reikalingas (plaukai ploni, prie šaknų riebaluojasi, galai sausi, šviesinti). Tiesa nėr labai skalsūs, ypač rasulo. Aliejų išplauna, jei ne po 2 tai po 3 kartų užtikrintai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elia: 04 gegužės 2010 - 12:07
QUOTE(Satura @ 2010 05 04, 11:21)
tai ko nepasigyrei, kad taip patiko?  blink.gif  tongue.gif

neužsakinėsiu labai greitai 4u.gif

tai, kad gyriau, va cituoju is Argital temukes biggrin.gif 4u.gif
QUOTE(eglute82 @ 2010 02 17, 10:40)
O sampunui riebiem plaukam dedu pliusa, plaukai purus, svelnus, bet taip nesilaike kaip su aubrey organics, teko kita dienele vel plauti. Tad jis bus Nr. 2  4u.gif

kai jau uzsakinesi, rasyk 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif
QUOTE(Honey @ 2010 05 04, 01:36)
Šiaip nebloga mintis, tik tą riciną reik labai atsargiai tept ant blakstienų, nes graužia bjaurybė, patekusi į akis
Tinkama, cituoju Monicą: "galima dėti ir į kasdienį kremą, aliejuje netinka. Apie 1 proc. koncentracija."

As vakar ricina+silku pasitepiau blakstienas, atsikeliau lyg su jomis, viskas ok biggrin.gif Na ricina man patekus i akis ne grauzia,bet toks nemalonus jausmas, apsiasaroju lengvai. Tepuosi su tuso sepeteliu senu, grynai nakciai, kada jau nebemirksiu hihihi.gif

Aciu, skaiciau aprasyme 4u.gif ne taip suformulavau minti, idomu kaip realiai, ar nedidelis kiekis ka gero duotu, nes noriu vasarai kremo-drekinancio, gal raminancio, vesinancio siek tiek. Na tokio va. O kofeino miltukai sugunde, nes parasyta, jog saules pazeista oda atstato ar kazkas tokio. Idomu, gal kuri i pati krema dejosi siu miltuku, nes kad paakiu kremukuose naudoja, tai tiksliai zinau:)

QUOTE(Dolphin @ 2010 05 04, 02:24)
ir as plaukus atsiaugineju
sampuna turiu Santes su apelsinais ir kokosais. plaukai blizga nuo jo, bet labai netaupiai naudojas, nekartosiu... kaip tik skaitineju cia komentarus, gal ka ir sau rasiu

As dar ne visai puse, nes plaukai ilgoki, na bet jau jau... beveik nesiskiria spalvos-dazyti atsiplove, savu nemazai nuauge, nebepastebesiu, kai visus likusius dazytus nukirpsiu thumbup.gif
(dabar i kirpykla ruosiuosi geguzes 14-20 dienomis, per jaunati biggrin.gif , beje ar vadovautes tuo principu, kirptis per atitinkama menulio faze? as pirma karta noriu isbandyti, nors nelabai tikiu, bet kazkoks vis pasizaidimas)
Man tas sampunu netaupumas irgi labai nepatinka schmoll.gif
Aisku rasi, tiek daug iv. atsiliepimu, as tai viska i worda susikeliau, kuri apie koki atsiliepe gerai, kuri blogai thumbup.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 04, 10:03)
Man atrodo, čia foto iš Olandijos...  Buvau, mačiau, labai patiko

Nezinau, nes skolinausi is guglo hihihi.gif bet kad grazu, tai tikrai grazu, ir jei matei, nera abejoniu, kad patiko-paveiksliukas tikrai wub.gif
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 04, 10:11)
Net keista, kad nepastebėjau to, nors vis ricina blakstienas nakčiai pateplioju,

Man irgi negrauzia siaip, bet buvo keleta kartu pateke i akis, prisimirksejau gal biggrin.gif , tai ir paverkiau prie to paties. Reiskia tau nepakliuna biggrin.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 05 04, 10:39)
tikrai nera uz ka ir dar viena minti noriu pasakyti kas netinka kitam, tau gali tikti idealiai, jei vis dar susigundysi pajausti neapsakomai dieviska kvapa, rasyk.

Is AO esu isbandziusi du - tai su zaliaja arbata ir su nedazancia chna. Abu gerai isplauna tiek kasdien, tiek aliejines kaukes, bet va mano plaukam labiau tiko su zaliaja arbata ir ilgiau issilaiko nesusiriebalave, ir purus ir zvilga, na zvilgejimu as ir siaip negaliu skustis, nes visada tokie buvo ir nezinau ka reiskia sausi galai

wub.gif sugundysi tuoj hihihi.gif o kada leksi i Vilniu? ax.gif
Mano plaukai irgi blizga patys is saves, bet tik iki vidurio plauku daugmaz.kazkodel taip jau yra, kad paauge iki tam tikro ilgio pradeda sakotis, baltu taskeliu prisiranda, o taip norisi ilgu ilgu plauku doh.gif
Kopinuosi ir tavo posta i uzrasus mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2010 05 04, 11:11)
Etama, mano plaukai irgi ploni, tiesus, greitai susiriebaluojantys prie saknu. plaunu kas antra diena, bet irgi vis bandau juos pergudraut. plaukus plaunu vakarais, o kai jie pradziuna dazniausia ant virsugalvio ar kaip cia issireikst, susuku toki minksta kuodeli ir susegu segtukais. ryte ta kuodeli issuku, tai plaukai, jei gerai pavyksta, buna siek tiek pasibangave ir pakile nuo saknu
urteram su rozem esu bandziusi pas tevus, pirkau mamai tai galutines nuomones negaliu pasakyt, reiktu ilgiau panaudot. bet pirmine nuomone nebloga ir jei butu noras, galeciau suveikti pabandymui, kai kitakart vaziuosiu

Bandziau ir as tokias gudrybes... is tiesu, tai butu nieko dar, jei butu mazesne galva ir glotnesni visi likusieji plaukai biggrin.gif , bet pasiziurejus bendra vaizda, tai po nakties visada be isimties saknys atrodo kaip pasiriebalave doh.gif

o, tikrai butu faina bigsmile.gif UT su rozemis dabar pirkti nebezadu, bet pabandyti labai noretusi, tai jeigu kada prie progos iseitu nupilti kazkiek, parasyk man 4u.gif
QUOTE(linutiaaa @ 2010 05 04, 11:44)
isvis geriausia gaut kokiu meginiu tarkim, kaip ir buvo mineta...

Meginukai, meginukai bigsmile.gif kur galima ju gauti, merginos??? Pirkciau tikrai, bile tik kad mazesniais kiekiais nei visi buteliukai doh.gif
QUOTE(Rkatyte @ 2010 05 04, 11:54)
Aš ir prisidedu prie pagyrų AHA rūgštelei - įlašinau truputį į molio kaukę, nu taip puikiai nuėmė pasausėjimus, odelė po jos labai švelni 

Jau ne pirma karta skaitau kaip giriate AHA, kur ja perkate? Butu idomu pabandyti ax.gif
QUOTE(Rkatyte @ 2010 05 04, 12:43)
Aha, Druide Purity puikiai išplauna visus aliejus, su kitais jau priklauso - koks aliejus, kaip ilgai laikei. Plaukai lieka kažkiek pasausėję, man jau tikrai reikia balzamo po jo.

Pabandžiau tik silikoną į purškiklį plaukams įdėti, tai plaukai žymiai švelnesni po jo. O šilką kol kas tik veido priemonėse išbandžiau - dėjau į molio kaukę ir į pienelį veidui, - patiko, reikės įvairiau pabandyti 

Bet siaip ta purity gal reiktu isigyti vien del aliejiniu kaukiu isplovimo, karta per savaite ar 10d., jei pasausina, tai daznesniam naudojimui jau nesinoretu g.gif
As taip normaliai ir nepanaudojau nei silko, nei silikono, kad pajusciau visiems plaukams poveiki. Na is tiesu, tai kartais pasipurskiu galus ir per visa ilgi rugiageliu hidrol.+silku+silikonu+glicerinu, kad svelnesni tai faktas thumbup.gif bet norisi dar kazko. Kai isigysiu nauja sampuna, pasidarysiu gera kauke saknims ir visam plauku ilgiui (nes dabar nebutu galima sakyt, kuo issiplauti biggrin.gif , jau pries 3d. reikejo darytis pagal grafika aliejine kauke, bet kad sampunas baiginejasi, renkuosi kita ir taupau sita lotuliukas.gif )

O beje, silka vakar kaip ir minejau, tepiau kartu su ricina blakstienoms hihihi.gif
Papildyta:
beje, merginos, sampunus labiau uzsisakinejate is uzsienio ar perkate LT parduotuvese?
Urtekram tai ir pas mus ne karve kainuoja, bet pvz. Druide, kiek vakar apziurejau-55lt pagrinde, tai gal siustis pigiau gaunasi zymiai?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 04, 13:31)
o, tikrai butu faina bigsmile.gif  UT su rozemis dabar pirkti nebezadu, bet pabandyti labai noretusi, tai jeigu kada prie progos iseitu nupilti kazkiek, parasyk man 4u.gif

Jau ne pirma karta skaitau kaip giriate AHA, kur ja perkate? Butu idomu pabandyti  ax.gif

beje, merginos, sampunus labiau uzsisakinejate is uzsienio ar perkate LT parduotuvese?
Urtekram tai ir pas mus ne karve kainuoja, bet pvz. Druide, kiek vakar apziurejau-55lt pagrinde, tai gal siustis pigiau gaunasi zymiai?

turesiu omeny mirksiukas.gif

Aha perka AZ ax.gif

urtekram perku LT, kai buna nuolaidos ax.gif druide nimfali taip pat nuolaidu metu, gaunasi pigiau ax.gif kitus siunciuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 05 04, 12:10)
tai, kad gyriau, va cituoju is Argital temukes biggrin.gif  4u.gif

neparašei, kad "perku" bigsmile.gif , tai ir nesusipratau wink.gif

Etama, po nesėkmingo bandymo iš Kanados per USA siųstis Druide... doh.gif doh.gif doh.gif Perku Lietuvoje biggrin.gif Paskaičiuok mokesčius, siuntimą (ne tušas, kad svertų keliolika gramų), tai gal kokie 5 litai ir susitaupo ant šampūno tongue.gif
Atsakyti