Labas rytas
QUOTE(Honey @ 2010 05 04, 01:36)
Šiaip nebloga mintis, tik tą riciną reik labai atsargiai tept ant blakstienų, nes graužia bjaurybė, patekusi į akis
Tinkama, cituoju Monicą: "galima dėti ir į kasdienį kremą, aliejuje netinka. Apie 1 proc. koncentracija."
As vakar ricina+silku pasitepiau blakstienas, atsikeliau lyg su jomis, viskas ok

Na ricina man patekus i akis ne grauzia,bet toks nemalonus jausmas, apsiasaroju lengvai. Tepuosi su tuso sepeteliu senu, grynai nakciai, kada jau nebemirksiu
Aciu, skaiciau aprasyme

ne taip suformulavau minti, idomu kaip realiai, ar nedidelis kiekis ka gero duotu, nes noriu vasarai kremo-drekinancio, gal raminancio, vesinancio siek tiek. Na tokio va. O kofeino miltukai sugunde, nes parasyta, jog saules pazeista oda atstato ar kazkas tokio. Idomu, gal kuri i pati krema dejosi siu miltuku, nes kad paakiu kremukuose naudoja, tai tiksliai zinau:)
QUOTE(Dolphin @ 2010 05 04, 02:24)
ir as plaukus atsiaugineju
sampuna turiu Santes su apelsinais ir kokosais. plaukai blizga nuo jo, bet labai netaupiai naudojas, nekartosiu... kaip tik skaitineju cia komentarus, gal ka ir sau rasiu
As dar ne visai puse, nes plaukai ilgoki, na bet jau jau... beveik nesiskiria spalvos-dazyti atsiplove, savu nemazai nuauge, nebepastebesiu, kai visus likusius dazytus nukirpsiu
(dabar i kirpykla ruosiuosi geguzes 14-20 dienomis, per jaunati
, beje ar vadovautes tuo principu, kirptis per atitinkama menulio faze? as pirma karta noriu isbandyti, nors nelabai tikiu, bet kazkoks vis pasizaidimas)
Man tas sampunu netaupumas irgi labai nepatinka
Aisku rasi, tiek daug iv. atsiliepimu, as tai viska i worda susikeliau, kuri apie koki atsiliepe gerai, kuri blogai
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 04, 10:03)
Man atrodo, čia foto iš Olandijos... Buvau, mačiau, labai patiko
Nezinau, nes skolinausi is guglo

bet kad grazu, tai tikrai grazu, ir jei matei, nera abejoniu, kad patiko-paveiksliukas tikrai
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 04, 10:11)
Net keista, kad nepastebėjau to, nors vis ricina blakstienas nakčiai pateplioju,
Man irgi negrauzia siaip, bet buvo keleta kartu pateke i akis, prisimirksejau gal

, tai ir paverkiau prie to paties. Reiskia tau nepakliuna
QUOTE(eglute82 @ 2010 05 04, 10:39)
tikrai nera uz ka ir dar viena minti noriu pasakyti kas netinka kitam, tau gali tikti idealiai, jei vis dar susigundysi pajausti neapsakomai dieviska kvapa, rasyk.
Is AO esu isbandziusi du - tai su zaliaja arbata ir su nedazancia chna. Abu gerai isplauna tiek kasdien, tiek aliejines kaukes, bet va mano plaukam labiau tiko su zaliaja arbata ir ilgiau issilaiko nesusiriebalave, ir purus ir zvilga, na zvilgejimu as ir siaip negaliu skustis, nes visada tokie buvo ir nezinau ka reiskia sausi galai

sugundysi tuoj

o kada leksi i Vilniu?
Mano plaukai irgi blizga patys is saves, bet tik iki vidurio plauku daugmaz.kazkodel taip jau yra, kad paauge iki tam tikro ilgio pradeda sakotis, baltu taskeliu prisiranda, o taip norisi ilgu ilgu plauku
Kopinuosi ir tavo posta i uzrasus
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2010 05 04, 11:11)
Etama, mano plaukai irgi ploni, tiesus, greitai susiriebaluojantys prie saknu. plaunu kas antra diena, bet irgi vis bandau juos pergudraut. plaukus plaunu vakarais, o kai jie pradziuna dazniausia ant virsugalvio ar kaip cia issireikst, susuku toki minksta kuodeli ir susegu segtukais. ryte ta kuodeli issuku, tai plaukai, jei gerai pavyksta, buna siek tiek pasibangave ir pakile nuo saknu
urteram su rozem esu bandziusi pas tevus, pirkau mamai tai galutines nuomones negaliu pasakyt, reiktu ilgiau panaudot. bet pirmine nuomone nebloga ir jei butu noras, galeciau suveikti pabandymui, kai kitakart vaziuosiu
Bandziau ir as tokias gudrybes... is tiesu, tai butu nieko dar, jei butu mazesne galva ir glotnesni visi likusieji plaukai

, bet pasiziurejus bendra vaizda, tai po nakties visada be isimties saknys atrodo kaip pasiriebalave
o, tikrai butu faina

UT su rozemis dabar pirkti nebezadu, bet pabandyti labai noretusi, tai jeigu kada prie progos iseitu nupilti kazkiek, parasyk man
QUOTE(linutiaaa @ 2010 05 04, 11:44)
isvis geriausia gaut kokiu meginiu tarkim, kaip ir buvo mineta...
Meginukai, meginukai

kur galima ju gauti, merginos??? Pirkciau tikrai,
bile tik kad mazesniais kiekiais nei visi buteliukai
QUOTE(Rkatyte @ 2010 05 04, 11:54)
Aš ir prisidedu prie pagyrų AHA rūgštelei - įlašinau truputį į molio kaukę, nu taip puikiai nuėmė pasausėjimus, odelė po jos labai švelni
Jau ne pirma karta skaitau kaip giriate AHA, kur ja perkate? Butu idomu pabandyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 05 04, 12:43)
Aha, Druide Purity puikiai išplauna visus aliejus, su kitais jau priklauso - koks aliejus, kaip ilgai laikei. Plaukai lieka kažkiek pasausėję, man jau tikrai reikia balzamo po jo.
Pabandžiau tik silikoną į purškiklį plaukams įdėti, tai plaukai žymiai švelnesni po jo. O šilką kol kas tik veido priemonėse išbandžiau - dėjau į molio kaukę ir į pienelį veidui, - patiko, reikės įvairiau pabandyti
Bet siaip ta purity gal reiktu isigyti vien del aliejiniu kaukiu isplovimo, karta per savaite ar 10d., jei pasausina, tai daznesniam naudojimui jau nesinoretu
As taip normaliai ir nepanaudojau nei silko, nei silikono, kad pajusciau visiems plaukams poveiki. Na is tiesu, tai kartais pasipurskiu galus ir per visa ilgi rugiageliu hidrol.+silku+silikonu+glicerinu, kad svelnesni tai faktas

bet norisi dar kazko. Kai isigysiu nauja sampuna, pasidarysiu gera kauke saknims ir visam plauku ilgiui (nes dabar nebutu galima sakyt, kuo issiplauti

, jau pries 3d. reikejo darytis pagal grafika aliejine kauke, bet kad sampunas baiginejasi, renkuosi kita ir taupau sita

)
O beje, silka vakar kaip ir minejau, tepiau kartu su ricina blakstienoms
Papildyta:
beje, merginos, sampunus labiau uzsisakinejate is uzsienio ar perkate LT parduotuvese?
Urtekram tai ir pas mus
ne karve kainuoja, bet pvz. Druide, kiek vakar apziurejau-55lt pagrinde, tai gal siustis pigiau gaunasi zymiai?