Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 62

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 04 27, 12:31)
kazi morku siam reikalui tiktu? 4u.gif

morkos šiaip turėtų būti labai gerai. O ar neturi kokio patikrinto varianto, kurį tokiais ekstra atvejais naudoji?

vakar pradėjau DG muilą su avižomis wub.gif Ar man tik atrodo, ar jis tikrai geriau prausia už Pelenę ir šilkinį? g.gif Mąsčiau, kurį imti, ar avižų, ar morkų, bet gavus man morkinis lyg minkštesnis pasirodė, tai palikau susibrandinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 27, 13:46)
vakar pradėjau DG muilą su avižomis  wub.gif Ar man tik atrodo, ar jis tikrai geriau prausia už Pelenę ir šilkinį?  g.gif Mąsčiau, kurį imti, ar avižų, ar morkų, bet gavus man morkinis lyg minkštesnis pasirodė, tai palikau susibrandinti smile.gif

Morkų pas mane vis dar guli ir vis dar minkštokas atrodo. Bet vis tiek šilkinį pabaigus jamsiu jį smile.gif Tiesa, šilkinis (su apelsinai ir cinamonu) pakankamai taupiai naudojasi - o aš tai juk visą kūną prausiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 04 27, 13:43)
manau tiktu  g.gif  mano oda panasi - jautri, megstanti pasauseti (nors seniau budavo labai riebi)..tai morku vanduo man laibiausiai patikes is visu hidrolatu.. sunaudojau jau du buteliukus ir vel planuoju isigyti (trecia).. kas man patinka, kad sis vanduo toks lyg ir riebus palyginus su kitais.. nesausina odos..

Aciu, butinai db isigysiu 4u.gif
QUOTE(Satura @ 2010 04 27, 13:46)
morkos šiaip turėtų būti labai gerai. O ar neturi kokio patikrinto varianto, kurį tokiais ekstra atvejais naudoji?

na zinok kad pervisa natur kosmetikos naudojimo laika taip ziauriai man pirma karta su oda atsitiko ir nesuprantu nuo ko, tad neturiu jokios extra priemones blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 27, 09:11)
tikrai buvo 30 lituku, as megdavau kremuka su juros dumbliais, ananasais,morkomis,apelsinais. Pirkau ir greipfruktu tonika, kainele buvoapie 30 lt, negaliu painioti,nes tik sheller ir pirkdavau kremelius Madoje. Dabar atkreipiau demesi, kad pasikeite buteliuku dizainas,tokieprabangus jie, o ir kaina labai pakilo.
Merginos, gal as nenormali, bet man alojos geliai duoda atvirkstine reakcija, nei apie juos raso. Jie turi drekinti, nuimti sudirgima, o man toks jausmas, kad sausina ir pasitepus aloja-kasosi :(ar gali taip buti, ar man jau zegnotis reiketu?

Man irgi yra buvę, kad alijošiaus gelis pasausintų - tokiu atveju aš jį naudoju sumaišiusi su lašeliu aliejaus.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 27, 08:28)
Gal tikrai man netinka aloje, gaila ir "abydna" jei toks geris man netinka  verysad.gif

gelis geliui nelygus, juk sudetys skirtingos. Mano mamai gavosi alergine reakcija i kazkokiu aliejus ar EA -tai kai patepiau savo gamybos aloe geliu (milteliai is KN, vanduo ir ksantanas) jai dar labiau sualergizavo, o nusiskyne gyva lapa nuo palanges ir visai kitas reikalas. As savo geliuku veida kartais pasitepu -tai jokio pasalinio poveikio -viskas super.
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 04 27, 13:31)
Merginos koki hidrolata patartumete imti jautriai+misriai+degidratuotai delei? nebezinau kas su ja darosi isbere, ismete sausom raudonom demelem... kazi morku siam reikalui tiktu? 4u.gif

Aš panašią problemą apturėjau prieš gerą mėnesį, tai morkų hidrolatas tiko, bet Elytė sakė, kad rožių labiau tiktų.
Makiažui valyti tada pradėjau naudoti aliejų (ant drėgno vatos padelio), kartais su CC dar nuprausdavau. Alijošiaus gelis su aliejum (maišiau su fitoliu) irgi labai gerai.
Dabar odelė jau kažkiek atsigavo, bandysiu savaitgalį molio kaukę užsidėti, o rasulas man pvz. visai netinka, bent jau netiko, bandysiu po kelių mėnesių vėl, gal netinkamu metu bandžiau ax.gif
Atsakyti
sveikutes visos,
noriu paklausti gal yra bandziusiu GNLD kompanijos NUTRIANCE serija kuria nors labai butu idomus jusu pasisakymai
aciu
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 04 27, 14:18)
Aš panašią problemą apturėjau prieš gerą mėnesį, tai morkų hidrolatas tiko, bet Elytė sakė, kad rožių labiau tiktų.
Makiažui valyti tada pradėjau naudoti aliejų (ant drėgno vatos padelio), kartais su CC dar nuprausdavau. Alijošiaus gelis su aliejum (maišiau su fitoliu) irgi labai gerai.
Dabar odelė jau kažkiek atsigavo, bandysiu savaitgalį molio kaukę užsidėti, o rasulas man pvz. visai netinka, bent jau netiko, bandysiu po kelių mėnesių vėl, gal netinkamu metu bandžiau  ax.gif

o kuri butent roziu rekomedavo? mastau de mai gal siam reikalui tiktu? reiks ir man rasula atideti kuriam laikui smile.gif su kuriuo fitoliu maisei alijosiu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida23 @ 2010 04 27, 13:53)
noriu paklausti gal yra bandziusiu

o jinai ekologiška? Ar bent jau natūrali? g.gif
Atsakyti
QUOTE(juste85 @ 2010 04 26, 22:13)
Labas vakaras merginos, noreciau jungtis prie jusu ir pasiklasuti tokio dalyko. koki apsaugini kremuka nuo saules butu galima pagaminti mazyliui? vasara jau arteja, noreciau savo mazylei sukurti naturalu gera apsaugini krema... 4u.gif

Apsaugantys nuo saulės iš esmės yra 2 ingredientai - cinko oksidas ir titano dioksidas. Aš planuosiu vasarą gaminti kremuką iš sviestmedžio, kokosų aliejaus, dar kokio skysto aliejaus (gal migdolų), cinko oksido http://www.aromanatu...ko-oksidas.html ir titano dioksido 4u.gif (šito dabar tai nežinau kur gauti, bet lyg rašė, kad atsiras AromaNatural.lt)
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 27, 15:01)
o jinai ekologiška? Ar bent jau natūrali?  g.gif

Ne,ji neekologiška ir nenetūrali.Tai kažkas panašaus į platintojų garbinamą AMWAY.Man teko sudalyvauti GNLD pristatyme.Asmeniškai aš tikrai nenaudočiau jų produktų-nei geriamų,nei tepamų.Visos šitos platinamos produkcijos man pasitikėjimo nekelia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 04 27, 14:12)
Ne,ji neekologiška ir nenetūrali.

tai norėčiau pristatyme sudalyvauti- for fun bigsmile.gif Bet kad niekas nekviečia biggrin.gif

vaida23, jei nepatingėtum nueiti į parduotuvių subforumą ir susirasti GNLD temą, tai pamatytum, kad pačios platintojos susidūrė su problema "prišnekėjau apie ekologiją, bet jos nėra. Ką dabar sakyt kaimynei?" blink.gif

ir mažiau klausyk, kai nesąmones asmeniniu pelnu suinteresuotos platintojos kalba mirksiukas.gif
Atsakyti